Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krojacka radnja "lida"... ima salon iznad katedrale... preko puta lutrije, na cosku dodje onaj pismolik i u toj ulicici samo uzbrdo.... tu je skladiste lisce, takodje.... na vrhu te ulicice, na lijevoj strani u prizemlju zgrade je salon....
tete solidno rade....
"Bazar M" Logavina 23 od slatkog coseta lijevo i uzbrdo..ja sam svasta sila (cak i matursku haljinu) kod njih..diiivne tete.. imam i cjenovnik pa zavisi sta ces siti mogu ti reci i koliko para
naravno da imam hadzinice sve za tebe
iako danas kad pogledam ih kako sam mogla ljepsu haljinu sasiti ali eto mlada neiskusna
također i torbu su mi tete sasile naime...ja sam na internetu nasla Valentino torbu koja je kostala 600 dolara i tako sam ja tetama odnijela sliku i jos danas me svi pitaju gdje sam kupila divnu torbu
Irm@ wrote: hvala a razmisljala sam o tom..ali kontam sumnjam da ce zalaziti na temu o krojackom salonu
Kao legalni turistički vodič Sarajevo [email protected] sam bio angažovan od strane dvoje danskih turista, bila jesen rana, pa prohladno uveče.
Žena tražila neki krojački salon radi hitne popravke toplijeg komada odjeće i to u petak poslije podne. Ja joj nisam znao pomoći.
Trebaju mi brojevi telefona krojačkih salonaa ''Bazar M'' i ''Lida'' za slučaj ponovne ''opasnosti''.
Lida 061 20 10 11 , ove tete radi neke stvari i za pozoriste, a takodje su sile za Laku kad je isao na eurosong...
cula sam da ima na malti salon, preko puta mobil medie, u onom redu gdje je pekara i top shop, neki plavi salon, rade teta i ciko, a cula sam da imaju bruku nekih masina, da sve rade..... i da su super.... nisam probala:-)