presao 103.000, ima hrpu neke opreme.
u ovlasteni servis na pregled bih ga svakako vozio ako se odlucim za uzeti, znaci, pretpostavimo da nije lupan i to
zahvaljujem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ocam' nije
vjeruj mi, danas vise nema auta koje nije nisko, sva moderna auta su takva...rimac wrote:Osobno iskkustvo. Imam upravo takvog jednog, ista je čak i boja, bijela. Kod mene godinu i nešto. Nikakvi problema nisam imao. Dobro opremljen.... Jedini problem jest što je nizak naprijed, a ja imam vikendicu prema kojoj vodi makadam. Stoga, ako ne voziš lošim asfaltom, slobodno uzmi.
koji peh... opet mozda izleti nesto boljeNeelix wrote:dok se ja prekontah...prodato
Ma to su tipovi zarobljeni u prošlosti! Robovi predrasuda...johntra wrote:valjda si mislio na sirnicu....![]()
itekako je dobra pita, a još bolje auto...
haj sad reci onu slavnu: nit je italijan bio vojnik ikada...
Malo da ozivim temu i da pitam da li sam dobro skontao ovo MY 2004..Da li je to godište auta? Mozda su ovi 2002 i 2003 s nekom greskom? Vidim da su u oglasima uglavnom 2002 i 2003 godiste, pa ako neko moze da kaze nesto vise..i o Stilu JTD opcenito, posto ga ozbiljno razmatram za kupovinu.johntra wrote:samo pazi kilometražu i ne bi trebalo biti problema...motor je odličan i vrlo potentan i dobro razvija snagu...taman za auto te veličine i težine...potrošnja je također zanemariva...gledaj ima li servisnu i pripazi na prednji trap, zbog težine motora prednji trap nastrada, ali nisu skupi dijelovi prednjeg trapa....to je MY 2004, tako da su sve dječije bolesti otklonjene i nema nikakvih problema sa elektronikom i famoznom letvom volana...sa koliko je vrata i koliko je to povoljno?

Auto ima deadlock, sto je vec pola zastite. Dupli klik na kljuc i cuces u vratima kako mehanicki tupne nesto, neko razdvajanje brave, poslije toga su vrata mrtva. Cak ni iznutra ne mozes nista. Dakle, serijski u stilosima to postoji.hipisizik wrote:@adisk: bas si me podsjetio da napomenem ono sto mi je najvise vazno, a to je mala vjerovatnoca kradje. Zelim auto za koje ne moram bas stalno strepiti hocu li ga zateci pred zgradom ili ne, a sudeci po imidzu koji fiat ima u bosni, Stilo bi mogao biti neko rjesenje. Koja zastita bi bila "dovoljna" za njega?