Biciklo sa diskovima i amortizerima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amarzeljo

#1 Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by amarzeljo »

e pozz , mozeli mi neko pomoci , imali i jedna radnja u sarajevu da ima amortizere , i disk kocnice za 300 km da qpim ? imali capriolo ?
amarzeljo

#2 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by amarzeljo »

amarzeljo wrote:e pozz , mozeli mi neko reci, imali i jedna radnja u sarajevu da ima amortizere , i disk kocnice za 300 km da qpim ? imali capriolo ?
chengaba

#3 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by chengaba »

Burazeru, za 300 maraka ne mozes naci solidan bike sa tim cim si naveo.
Skupi jos sto marona i otidji ili u ciklocentar ili na wills, pa kupi paciklo bez amortizera i suspenzije (mozes dobiti samo goli kuratz za te pare od potonjeg), i dobit ces biciklo koje ce te slusati puno bolje od dvotockasa iz robota, i u koje ces puno manje uloziti i u dodatne dijelove, i u popravke "diskova" i sl. ;-)
Better Man

#4 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by Better Man »

Koliko sam razumio ne traži on biciklo, već dijelove i to disk kočnice i amortizer, a ako je zaista mislio na komplet biciklo onda je to druga priča. Za te pare komplet biciklo sa disk kočnicama i amortizerom a da iole nešto valja nema šanse da nađeš. Najbolje ti je da odeš u Ciklocentar i neka teoni posavjetuju.
patriota.sila

#5 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by patriota.sila »

chengaba

#6 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by chengaba »

Better Man wrote:Koliko sam razumio ne traži on biciklo, već dijelove i to disk kočnice i amortizer, a ako je zaista mislio na komplet biciklo onda je to druga priča. Za te pare komplet biciklo sa disk kočnicama i amortizerom a da iole nešto valja nema šanse da nađeš. Najbolje ti je da odeš u Ciklocentar i neka teoni posavjetuju.
Citam post pa naslov teme, pa mi opet nije jasno, ali ako je ovo slucaj, onda ima sve na stranici iznad ;-)
Vares City

#7 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by Vares City »

amarzeljo wrote:e pozz , mozeli mi neko pomoci , imali i jedna radnja u sarajevu da ima amortizere , i disk kocnice za 300 km da qpim ? imali capriolo ?
Cije li si ti dijete,....
Za amortizere i disk kocnice 300 km :shock:
amarzeljo

#8 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by amarzeljo »

[quote="amarzeljo"]e pozz ,niste me dobro shvatili trazim biciklo za 350 km sa amortizerima i diskovima ima li to na wilsu ? :D
chengaba

#9 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by chengaba »

amarzeljo wrote:
amarzeljo wrote:e pozz ,niste me dobro shvatili trazim biciklo za 350 km sa amortizerima i diskovima ima li to na wilsu ? :D
Otidji u svakom slucaju dole na vilsonovo, a imas i ispod villa parka, i oni ce ti najbolje objasniti sta uraditi sa tim parama :wink:
hakazvaka

#10 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by hakazvaka »

najjeftiniji model razumnog bicikla sa prednjom suspenzijom i oba diska kosta 710 KM.
gt avalanche 3.0 disk model.

ako se mozes odreci diskova, koji su po mom misljenju nista vise nego pitanje kurcenja, kupis agressor za 490KM sa prednjom suspenzijom samo.
http://ciklocentar.com/?jezik=bos&kateg ... oizvod=617

za capriolo nemam pojma, ne cini mi se kao da imaju zadovoljne korisnike
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#11 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by dr.gog »

Nemas nista za te pare osim polovno preko oglasa,ili zadnje smece u trznim centrima.
Euromark-capriolo ti je ionako na Vrbanji.
O biciklima postoji vec 5-6 slicnih tema koje mozes potraziti na forumu, a obradjuju kvalitet i cijene bicikala u Sarajevu,otvorene su nedavno i nema potrebe za novim temama.
tataratira

#12 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by tataratira »

Vares City wrote:
amarzeljo wrote:e pozz , mozeli mi neko pomoci , imali i jedna radnja u sarajevu da ima amortizere , i disk kocnice za 300 km da qpim ? imali capriolo ?
koliko je barel amortizera u Varešu :lol:
neno23

#13 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by neno23 »

za te pare nemozes dobit ni kineza koji je smeće i nema rezervne dijelove...Suspenzije su prihvatljive ali ako kupujes s discovima ne gledaj ispod 1150-1400 KM sve ispod nema ni pribliznu kvalitetu.. a Za 300KM kupi romobil :D
Vares City

#14 Re: Biciklo sa diskovima i amortizerima

Post by Vares City »

tataratira wrote:
Vares City wrote:
koliko je barel amortizera u Varešu :lol:
Mozes se informisati samo u Varesu :mrgreen: ,cijene se dnevno mijenjaju!
Kad bi ti to k'o dos'o :mrgreen:
Post Reply