Štampanje flyera

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
modesti

#1 Štampanje flyera

Post by modesti »

Da li znate gdje je najjeftinije štampanje u Sarajevu? Trebala bih odštampati nekih 500 flyera sa obje strane (u stvari, to je onda brošurica, zar ne?). Znači A4 štampa sa obje strane, jedna strana u boji, jedna crno-bijela. Mislim da bi me štampanje moglo doći jeftinije nego kopiranje. Pomoć :sax:
Last edited by modesti on 12/08/2009 20:34, edited 1 time in total.
Vainglorious

#2 Re: Štampanje flayera

Post by Vainglorious »

S ove dvije imam dobra iskustva.

Bemust
Vgraf
Last edited by Vainglorious on 12/08/2009 21:38, edited 1 time in total.
BajrinNajmladji

#3 Re: Štampanje flyera

Post by BajrinNajmladji »

Sabah-print: 033/626-801!
Samo mu ime govori.
beautyfool

#4 Re: Štampanje flyera

Post by beautyfool »

modesti wrote:Da li znate gdje je najjeftinije štampanje u Sarajevu? Trebala bih odštampati nekih 500 flyera sa obje strane (u stvari, to je onda brošurica, zar ne?). Znači A4 štampa sa obje strane, jedna strana u boji, jedna crno-bijela. Mislim da bi me štampanje moglo doći jeftinije nego kopiranje. Pomoć :sax:
I mene bas zanima to stampanje, ali mi ne treba sad, trebat ce mi na jesen, hajde ako nadjes sta povoljno pls javi, koja je cijena stampanje oko 500 i vise komada A4 ili A3 format, color obje strane.
Hvala unaprijed :)
kameraman

#5 Re: Štampanje flyera

Post by kameraman »

beautyfool wrote:
modesti wrote:Da li znate gdje je najjeftinije štampanje u Sarajevu? Trebala bih odštampati nekih 500 flyera sa obje strane (u stvari, to je onda brošurica, zar ne?). Znači A4 štampa sa obje strane, jedna strana u boji, jedna crno-bijela. Mislim da bi me štampanje moglo doći jeftinije nego kopiranje. Pomoć :sax:
I mene bas zanima to stampanje, ali mi ne treba sad, trebat ce mi na jesen, hajde ako nadjes sta povoljno pls javi, koja je cijena stampanje oko 500 i vise komada A4 ili A3 format, color obje strane.
Hvala unaprijed :)
Kad nama neshto treba obratimo se onima tisak.ba mogu reć da su brzi. Nas je jedna štamparija u gradu izradila za plakate, em što su zakasnili a još skupi bili - stalno kod njih radili.
I rodica mi preporuči njih, ma ljudi baš profesionalci. Ja im poslao navečer dizajn a sutradan me već zove njihov vozač gdje da dostavi plakate. Nisam ni znao da je to tako brzo moguće ovi drugi nam radili po 4-5 dana 300 plakata.
GrafoNET

#6 Re: Štampanje flyera

Post by GrafoNET »

Nema reklamiranja!
Post Reply