Znam da ćemo biti puno uspješniji od Biroa za zapošljavanje,koji haman samo služe da imaju statističke podatke
Hvala
Moderator: anex
mene konkretno ništa...imam hvala bogu posaoRosaSpinosa wrote:zelenashica wrote:Vidim nažalost puno je onih koji traže posao,...ponekad se za neki oglas ne čuje na vrijeme,ili pak nema dovoljno informacija....eto pomislih da bi trebala neka tema poput ove, gdje bi ako naletimo na nešto zanimljivo mogli ostaviti link,ili tekst oglasa,....pa ko zna možda neko bude imao sreće..........nikad se ne zna,možda i mene obraduje sreća da napokon promijenim posao
![]()
Znam da ćemo biti puno uspješniji od Biroa za zapošljavanje,koji haman samo služe da imaju statističke podatkeako je tema dupla,al eto ja ne nađoh neku sličnu ,molim administratora da ih spoji.....
Hvala
Što te konkretno zanima???
E jbgEyesWideShut wrote:Prije par dana je bila neka emisija na tv-u upravo o tom poslu. Ovako kada citas covjek bi rekao super, wow i sl. ali ipak istina je daleko od toga, elem da ne duzim uglavnom u toj emisji su obisli par ljudi koji su radili te poslove i radis ko konj a zaradis jako malo. Npr. jedna cura je dobila 8 dolara za obavljenih 459 zadataka i tih 8 dolara nije mogla dobiti u kesu vec joj je ponudjeno da sa amazon.com izabere neki proizvod tipa knjiga ili cd u protivrjednosti koju je zaradila.
nema hljeba bez motikejaca.84 wrote:E jbgEyesWideShut wrote:Prije par dana je bila neka emisija na tv-u upravo o tom poslu. Ovako kada citas covjek bi rekao super, wow i sl. ali ipak istina je daleko od toga, elem da ne duzim uglavnom u toj emisji su obisli par ljudi koji su radili te poslove i radis ko konj a zaradis jako malo. Npr. jedna cura je dobila 8 dolara za obavljenih 459 zadataka i tih 8 dolara nije mogla dobiti u kesu vec joj je ponudjeno da sa amazon.com izabere neki proizvod tipa knjiga ili cd u protivrjednosti koju je zaradila.![]()
Ja se vec uclanila i ponadala da bi moglo biti nesto od toga
Jos jednom potvrdjena istinaEyesWideShut wrote:nema hljeba bez motikejaca.84 wrote:E jbgEyesWideShut wrote:Prije par dana je bila neka emisija na tv-u upravo o tom poslu. Ovako kada citas covjek bi rekao super, wow i sl. ali ipak istina je daleko od toga, elem da ne duzim uglavnom u toj emisji su obisli par ljudi koji su radili te poslove i radis ko konj a zaradis jako malo. Npr. jedna cura je dobila 8 dolara za obavljenih 459 zadataka i tih 8 dolara nije mogla dobiti u kesu vec joj je ponudjeno da sa amazon.com izabere neki proizvod tipa knjiga ili cd u protivrjednosti koju je zaradila.![]()
reče lopov dok je motikom razbijao izlog pekareEyesWideShut wrote:nema hljeba bez motikejaca.84 wrote:E jbgEyesWideShut wrote:Prije par dana je bila neka emisija na tv-u upravo o tom poslu. Ovako kada citas covjek bi rekao super, wow i sl. ali ipak istina je daleko od toga, elem da ne duzim uglavnom u toj emisji su obisli par ljudi koji su radili te poslove i radis ko konj a zaradis jako malo. Npr. jedna cura je dobila 8 dolara za obavljenih 459 zadataka i tih 8 dolara nije mogla dobiti u kesu vec joj je ponudjeno da sa amazon.com izabere neki proizvod tipa knjiga ili cd u protivrjednosti koju je zaradila.![]()
Postovani,
Ako poznajete tek diplomiranog inzinjera smjer elektro, mehanicki ili hemijski, zainteresiranog za posao u Shell-u, lokacija Rotterdam, Pernis rafinerija, molim vas da mu proslijedite ovaj email, sa molbom da mi se sto prije javi.
Dobar kandidat bio bi takodje inzinjer koji ima afinitet da radi u Process Control u Refining Sector.
Hvala vam unaprijed,
Samir Mesic
[email protected]
Koja budalaština.farfarah wrote: razvijati marketing, dovoditi ljude, na taj nacin Vam dolaze cekovi cešce. Mislim da nitko ne bi odbio da mu mjesecno dolazi cek od 500 $ a da mjesecno radi i do 15 sati. (to je dnevno pola sata). Isplacuju vas kad dostignete 500$ na Vasem racunu putemcheka na Vasu kucnu adresu koju cete navesti pri registraciju, a ispaltu mozete traziti i na neki drugi nacin (western union i sl.) Zašto ne mozete dobiti cek na primjerice 100 $? To je zato što tvrtka ima puno zaposlenih, a dosta ljudi i odustane. Kad bi svakome koji odustane na 50-tak $ slala cek, ne bi imala nikakve koristi, jer ta osoba ne proširuje marketing, a i njegova zarada nije nešto posebno velika. Probajte zamisliti da zivite u SAD- tamo je 500 $ sitniš. Za nas se i 100 $ cini puno. Shvatite njihovu marketinsku politiku. Oni su naspram nas daleko bogatiji.