upisao sam FIT(fakultet informacionih tehnologija) u Mostaru, interesuju me iskustva studenata, koji jos uvijek pohadju Fit ili su zavrsili, da znam sta me ceka
P.S jedan sam od DL(Distance Learning) studenata
Hvala unaprijed
username_ne_postoji wrote:moram se se regoovat zbog ovoga...
ne znam sta da ti kazem...
postoji ona : "I Chuck Norris je obnovio godinu na FIT-u"
a postoji i ono:
---
Dosao student FIT-a kuci i kaze:
- Tata, ja ne mogu vise ovako. Ovaj fakultet mi oduzima previse vremena. Prodje mi mladost na faxu ! Ja cu se ispisati.
Stari odgovara:
- Sine, to je tvoja volja. Radi sta hoces. No ja i dedo cemo nastaviti studirati.
-----
Sad ozbiljno...
Nije prelako (sto ne znaci da je lako), zahtjeva mnogo kontinuiranog rada... na programiranju je akcenat...
eto, ukratko.. pitanja ???
OK. Za to "vidjeo" si upravu, ali "lahak" je potpuno pravilno. Potrazi u kakvom pravopisu, ima zaista zapanjujucih stvaridinkemk wrote:fit ne da je lagan nego je sramota sto se uopste zove fakultetom. naravno, ima pojava koji nisu u stanju po 5-6 godina jedan predmet da polože, pa se vjerovatno ostali prema njima ravnaju.
drugo. ako ne znas engleski, bar osnovno... ali vazno je da si ti napisao "lahak" i "vidjeo" pa se ne brini, ima mjesta i za takve u ovoj drzavi. i uglavnom su jakoooo dobro placeni
Imam ja knjige s prve...ljutamrvica wrote:LJUDI BA I JA SAM SE UPISALA! sto svi pitaju sta cu sad? hajd eto i ja cu!
A sta sad da radim???
Help knjige, imal ko da bi prodao knjige s prve po nesto nizoj cjeni tj znatno nizoj.
P.S. dobro tebi, dobro meni
Najproduktivniji što se čega tiče?Catala Cule wrote: tako da mislim da je FIT najproduktivniji što se toga tiče
Najlakše je nać posao sa FIT-ovom diplomom, programiranje je budućnost. Sa zavrsenim FIT-om mozes radit u bilo kojoj banci, firmi i sl. To sam htio reć'nellington wrote:Najproduktivniji što se čega tiče?Catala Cule wrote: tako da mislim da je FIT najproduktivniji što se toga tiče
Catala Cule wrote:
Najlakše je nać posao sa FIT-ovom diplomom, programiranje je budućnost. Sa zavrsenim FIT-om mozes radit u bilo kojoj banci, firmi i sl. To sam htio reć'
i ja sam kont'o upisivat FIT, zavrsavam gimnazijuEmperor wrote:evo imam i ja par pitanja u vezi FIT-a. ovako 4-ti sam razred elektrotehničke škole smjer elektronika i razmišljo sam da se upišem na FIT.
ja imam državljanstvo BiH ali su mi svjedočanstva iz Crne Gore pa me interesuje koji je postupak u vezi toga?
ima li prijemni ispit?
koliko se prima studenata za redovno praćenje nastave?
jeli problem nabavit knjige?
koji su mi papiri potrebni pri upisu?
kakvo je zvanje kad se završi fax?
jeli počeo studij 3+2 godine ?
planirao sam da živim u stanu sa cimerima pa me interesuje kako se kreću cjene ?
eto toliko od mene za sad.