Protesti
-
*mima*
#1 Protesti
Evo vam prilike da se pridruzite borcima i srusite vladu.......okupljaju se u velikom broju u Alipasinoj ulici ispred zgrade Vlade.
Last edited by *mima* on 18/06/2009 10:15, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#2 Re: Protesti
-------------------------------------mima wrote:Evo vam prilike da se pridruzite borcima i srusite vladu.......okupljaju se u velikom u Alipasinoj ulici ispred zgrade Vlade.
samo još jedna riječ i prešla bi sa tekstom u donji red i obradovala mnoge članove,ovako....
- arslanica
#3 Re: Protesti
jel to ih ti vidis???
ja ih samo cujem
ja ih samo cujem
- atko
#4 Re: Protesti
Jel evo VAM ili NAM ?
Kad se budu okupljali za bolje skolstvo,zdravstvo, privredu ... buducnost ... pridruzicu se... a ovo kukanje za socijalnim naknadama dok traje nezaposlenost i slicno ... neka fala ... bez mene
Kad se budu okupljali za bolje skolstvo,zdravstvo, privredu ... buducnost ... pridruzicu se... a ovo kukanje za socijalnim naknadama dok traje nezaposlenost i slicno ... neka fala ... bez mene
-
*mima*
#6 Re: Protesti
atko wrote:Jel evo VAM ili NAM ?
Ovo je samo za budjetske korisnike.
- arslanica
#7 Re: Protesti
mima wrote:arslanica wrote:jel to ih ti vidis???![]()
ja ih samo cujem
I cujem i vidim.
prenosi bona sta se to vidi?
-
*mima*
#8 Re: Protesti
zonbirile wrote:-------------------------------------mima wrote:Evo vam prilike da se pridruzite borcima i srusite vladu.......okupljaju se u velikom u Alipasinoj ulici ispred zgrade Vlade.
samo još jedna riječ i prešla bi sa tekstom u donji red i obradovala mnoge članove,ovako....
broju
- atko
#9 Re: Protesti
Aha, okmima wrote:atko wrote:Jel evo VAM ili NAM ?
- arslanica
#10 Re: Protesti
mima wrote:atko wrote:Jel evo VAM ili NAM ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11 Re: Protesti
komunjare oće da sruše legalno izabranu vladu
rade to za dnevnice (30 km )
pa što sad tražite nadoknade ako ste dragovoljno branili zemlju od povampirenih četničkoustaških nemani
(ova mi je omiljena)

rade to za dnevnice (30 km )
pa što sad tražite nadoknade ako ste dragovoljno branili zemlju od povampirenih četničkoustaških nemani
-
*mima*
#12 Re: Protesti
Ja koliko je doslo budjetskih korisnika.......wooooow.................Treba im jos 10% skinut.
- Blaka
#13 Re: Protesti
Gdješ protestvovati po ovoj sparini i vrućini 
-
riko-ga
#15 Re: Protesti
Vertigo wrote:mima wrote:Ja koliko je doslo budjetskih korisnika.......wooooow.................Treba im jos 10% skinut.![]()
Bas me zanima sta je ovdje smjesno?'
-
FairyGodmother
#16 Re: Protesti
Pa onda je pravo vrijeme da izađeš, jer se ovdje radi i o školstvu, zdravstvu, privredi, policiji i svemu onome što je 'na budžetu'. Jedino što su se RVI i porodice šehida usudile da protestuju. Ovo je i za tvoje i za moje dobro. Ovdje se ne radi o tome ko je za šta ratovao - ovdje se radi o osnovnom ljudskom pravu na život. Ovim zakonom policija neće biti plaćena za noćni rad, zdravstvo će da se uruši, penzijksi fondovi će da presahnu, i cijela ekonomija će da osjeti ove promjene, dok će novac MMF-a ići ko zna gdje i njega nećemo ni vidjeti. Nemojte dopustiti da vas političari zavaravaju kako je ovo pitanje samo, kako to oni kažu, 'parazitnih' RVI. Ovjde se ne radi o udjeljivanju milostinje koja će ići na štetu radnika; ovdje se radi o zakonskoj obavezi prema socijalno ugroženim skupinama na uštrb ministartski plaća. I to je ono što političare boli.atko wrote:Kad se budu okupljali za bolje skolstvo,zdravstvo, privredu ... buducnost ... pridruzicu se... a ovo kukanje za socijalnim naknadama dok traje nezaposlenost i slicno ... neka fala ... bez mene
Neka ne ispunimo MMF-ove uvjete, neka probadne zakon i neka FBiH ne dobije sredstva. Neće nas, koji smo svakako na rubu egzistencije, to puno pogoditi, već će pogoditi one koji su na vrhu ljestvice.
SVI U ŠTRAJK!
- Cholina_Lokica
#17 Re: Protesti
ma jasta radi hajmo skidat invalidima i sehidskim porodicama 20% od onih 350-400 km sto primaju....mima wrote:Ja koliko je doslo budjetskih korisnika.......wooooow.................Treba im jos 10% skinut.
- mrtva kokoš
#18 Re: Protesti
sto ce ljudima smanjiti broj zalogaja,ehh moja mima i vertigo samo se nasladjujte tudjoj muci...riko-ga wrote:Vertigo wrote:mima wrote:Ja koliko je doslo budjetskih korisnika.......wooooow.................Treba im jos 10% skinut.![]()
Bas me zanima sta je ovdje smjesno?'
-
*mima*
#19 Re: Protesti
Uopste se ne nasladjujem...........samo gledam koliko je naroda doslo na proteste....a svi izmedju sebe kukaju....ovdje laprdaju daaaaanima.................U CEMU JE PROBLEM?
- Alhemicarkaa
#20 Re: Protesti
Ma da, ali traze da se izmjeni samo dio zakona koji se odnosi na njihFairyGodmother wrote:Pa onda je pravo vrijeme da izađeš, jer se ovdje radi i o školstvu, zdravstvu, privredi, policiji i svemu onome što je 'na budžetu'. Jedino što su se RVI i porodice šehida usudile da protestuju. Ovo je i za tvoje i za moje dobro. Ovdje se ne radi o tome ko je za šta ratovao - ovdje se radi o osnovnom ljudskom pravu na život. Ovim zakonom policija neće biti plaćena za noćni rad, zdravstvo će da se uruši, penzijksi fondovi će da presahnu, i cijela ekonomija će da osjeti ove promjene, dok će novac MMF-a ići ko zna gdje i njega nećemo ni vidjeti. Nemojte dopustiti da vas političari zavaravaju kako je ovo pitanje samo, kako to oni kažu, 'parazitnih' RVI. Ovjde se ne radi o udjeljivanju milostinje koja će ići na štetu radnika; ovdje se radi o zakonskoj obavezi prema socijalno ugroženim skupinama na uštrb ministartski plaća. I to je ono što političare boli.atko wrote:Kad se budu okupljali za bolje skolstvo,zdravstvo, privredu ... buducnost ... pridruzicu se... a ovo kukanje za socijalnim naknadama dok traje nezaposlenost i slicno ... neka fala ... bez mene
Neka ne ispunimo MMF-ove uvjete, neka probadne zakon i neka FBiH ne dobije sredstva. Neće nas, koji smo svakako na rubu egzistencije, to puno pogoditi, već će pogoditi one koji su na vrhu ljestvice.
SVI U ŠTRAJK!
-
VjecitiStudent
#21 Re: Protesti
Nije, nema Necka u njoj.Alhemicarkaa wrote: Ma da, ali traze da se izmjeni samo dio zakona koji se odnosi na njih, i ocekuju da im se pridruzim, a kad smo mi protestovali pridruzili su se vladi. Ista je to vlada gospodo, zasto vam sad ne valja? Ma valja, fino je rekao predsjednik udruzenja RVI mi smo partneri sa vladom.
Sad ce se oni dogovoriti, nama ce jedino jos malo skresati da platimo prozore
-
_mallena_
- kockica_kockica
#23 Re: Protesti
svu pitu iz obliznje buregdzinice pojeli ti sto protestuju .. kaze teta danas radi ko luda 
-
*mima*
#25 Re: Protesti
kockica_kockica wrote:svu pitu iz obliznje buregdzinice pojeli ti sto protestuju .. kaze teta danas radi ko luda
I ostavit ce smece okolo....kao npr. flase i konzerve piva.....po obicaju