Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potreban jedan mali kutak u dvoristu ili stanu/kuci za ovog divnog psa. Jako je miran, mnogo spava, ne laje. Molim sve koji su voljni pomoci da ga sklonimo sa ceste gdje je u stalnoj opasnosti, da se jave na PP.
Meni najvise slici akita pasmini, smjesno zvuci ali je fakat tako:) Ima prekrasno krzno A usi su posebna prica:)
Molim Vas, uz placanje da ga neko uzme na cuvanje dok mu ne nadjemo dom?? Nema puno brige oko njega jer je odrastao pas - muzijak , 9mjeseci star.
Hitno je!!!! Svaki sat, dan je jako bitan!!! Mozete dobiti prijatelja u njemu koji je vjeran do kraja, a nista ne gubite.
Pogledajte ga:
Last edited by amelino on 04/06/2009 09:50, edited 1 time in total.
I jos jedna napomena..uopste ne reaguje na mace..
ja sam ga neki dan gledala kako stoji i razgleda okolo..maca metar od njega..ali nista..
prelijep je!!!
Cukica je prava dobrica. Sve sto je potrebno jeste da neko ima dvoriste u kojem bi ovaj ljepotan uzivao i da ga voli! Ako ima neko zainteresovan molim da se javi Ameli na pp?
Jutros sam po psa u 7h isla na D.Maltu. Rad me zvao , pa 1 gospodja , pa gospodin i na kraju sam ga nasla, pokupila i vratila. Sintori ih vise ne kupe definitivno, zvala sam RAD i KAFILERIJU, ali auta ih i dalje ubijaju. Zato molim sve koji imaju kutak za njega da se jave na broj 061 597 481 ili na PP. Pas ima ogrlicu na kojoj je moj broj i adresa.
Beni samo reaguje na lopte:) One su mu pasija i svaku, kakva god da je probusi. Merak mu je igrati fudbala sa djecom:) Probusio je cak i jednu skolsku loptu:-) Uopste ne laje, samo na lopte
Malenom sam nasla novi dom kod gospodina Safeta, ali psa nema. Ako ga iko vidi neka zove 061 597 481, dolazim odmah po njega, na ogrlici mu takodjer pise moj broj. Nadam se da ce mi neko javiti gdje je, jer sam lokaciju gdje se vrtio pretrazila od - do:( Pomozite da ga nadjemo!!!!