Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e ovako....vec danima citam razno razne teme na sa-x-u i izmedju ostalog teme na ljubav&sex
i nakon svega toga sam odlucila da se prijavim pa da i ja koju napisem
helem...ja citavu noc sanjam da imam sex sa momkom kojeg nisam vidjela od kako sam zavrsila srednju skolu. snovi su pravo cudo al' i dalje mi nije jasno otkud da dodjem na njega
ima li ko kakvo objasnjenje? zasto i desava li se i vama to?
da se razumijemo nije meni krivo sto sam takvo nesto sanjala...bilo je lijepo dok je trajalo
sto ti se to desava? pa zato sto si normalna cura, eto zato. sad pod 'ladan tus, a veceras u zivot, mozda naidje koji sa kim bi snove mogla u javu pretvoriti
jutarnja_rosa wrote:e ovako....vec danima citam razno razne teme na sa-x-u i izmedju ostalog teme na ljubav&sex
i nakon svega toga sam odlucila da se prijavim pa da i ja koju napisem
helem...ja citavu noc sanjam da imam sex sa momkom kojeg nisam vidjela od kako sam zavrsila srednju skolu. snovi su pravo cudo al' i dalje mi nije jasno otkud da dodjem na njega
ima li ko kakvo objasnjenje? zasto i desava li se i vama to?
da se razumijemo nije meni krivo sto sam takvo nesto sanjala...bilo je lijepo dok je trajalo
Imam ja teoriju , takvih snova! Vi paralelno mislite i sanjate jedno o drugom , zato imas tako intezivne i jake snove...Snovi su vam se sreli... Ako imas broj nazovi tog momka...
Sto kaze jedna stara indijanska izreka , "ne zajebaji se sa starim indijanskim izrekama".