Amazonka27 wrote:csejla wrote:Ruku na srce nema tu nikakve ironije. Tvoje pitanje sa fakturom je bilo ironicno. Ako do sada nisi vidjela da se novcem sa foruma zaista lijece psi i mace onda je svaki komentar suvisan. Ako neko planira donirati novac znat ce i u sta ga i za koga ga donira. Ako ipak neko sumnja onda bolje neka ne daje svoj doprinos.
I jos samo nesto: Nema potrebe da se odmah nastavi bilo ko nadovezivati na ovaj moj komentar jer nemam zaista namjeru odgovarati i preirati se. Ja sa djevojkama cijeli dan dumam gdje da sklonimo psa da bi neko pitao: CUJ 250KM. JEL SE DOBIJE FAKTURA???
sejla...zato i pitam koga treba provjeravati. Problem i jeste sto vi odmah planete da se vama nesto prebacuje. Pitam da li ti koji naplacuju 250 KM za smjestaj PSA, izdaju fakturu za to... ako je u svemu ovome prepoznata moja mrznja ili nevjerica prema vama...to je vas problem... Kada imam novca, kupim i odnesem hranu...kada nemam...onda NEMAM...netreba stajati moje ime na ovom forumu da bi se izvagalo koliko ja pomazem ili ne. a da li je ikada pisalo, jeste!
zadnji put kad si me pitala imam li da dam 10 KM, ja zaista nisam imala u novcaniku ni cijelih 8 KM...i vjerovatno sam zbog toga postala neprijatelj zivotinja 01.
Moje misljenje i dalje jeste da vas neko dobro lampa sa tih 250 KM...
ps. s obzirom da me i licno poznajes...jos mi teze pada tvoj komentar koji je bio opucen licno meni i sa velikom dozom mrznje. Hvala lijepa.
ps. Ja ni blizu nemam tako ruzno misljenje o tebi niti cu ga imati ni poslije ovog posta.
zdravi mi bili i veseli....

Jasmina nisam te ni u jednom momentu smatrala neprijateljem zivotinja 01, niti cu, bas zato sto te znam. I takodjer moj komentar nije bio pun mrznje ali nebitno, svati kako hoces. Ja znam sta sam pisala. Vjeruj mi da kada sam tebi poslala pp poslala sam svim ljudima koje sam vidjela online (i tek nakon ovog kometara skontala da je ovo tvoj nick i da si mi ga rekla nedavno) jer je situacija bila takva kakva jeste i bilo je hitno zbog malene da se operise. Ko je mogao pomogao je i to postojuem i zahvalna sam im do neba, ko nije mogao, nije, Boze moj, ne znaci da nije htio, jednostavno nije mogao!!!
Sto se tice pansiona niko nas ne "lampa" za 250KM, pa nije Amira a ni Jasmina luda. Jasmina ti je i sama rekla da je vec par puta placala u razlicitim pansionima to. I vecina pansiona ima istu cijenu. Ako neko zna neki koji se placa manje bilo bi super da im javi? U tih 250KM je ukljuceno mjesec dana boravka psa i hrana. Inace se dan u pansionu krece po 10KM. A Kako je neko iznad napisao: kada 250KM dana podijelis sa 30 dana to je 8,30KM po danu

Nema se sta vise reci!!!
Dakle pored svog truda da se pas kojeg je Amira nasla spasi sa ulice i od sintora komentar sa fakturom je zaista bio suvisan. Ako ti mislis suprotno... postujem, ali to ne znaci da se i slazem. Dakle PONAVLJAM moj komentar nije bio ni pun merznje ni zlonamjeran. Samo u situaciji u kojoj se neko trudi da pomogne psu nema potrebe za ironicnim komentarima. Ko zeli pomoci javit ce joj se, ko ne zeli nece. Ne treba se uopste otvarati rasprava.
P.S. Ako sam te necim uvrijedila izvini ali samo sam rekla realno kako stvari stoje!