aldin 061819335
Moderator: anex

Aldine sta je to bilo? Pa sinoc si ih uzeo i bilo je sve ok?matan wrote:macice je juce mama napustila i otisla u nepoznatom pravcu i vise se nije ni vratila oni su sad za sad dobro ja se brinem o njima hranim ih na flasicu, ali mi treba pomoc pod hitno molim sve one koji mi mogu pomoci da ih udome bar privremeno dok nepocnu sami da jedu...![]()
![]()
aldin 061819335
vjerovatno jer joj je nepoznat terenmatan wrote:macicu si zbrinuti za njih nema problema ali im je mama jednostavno otisla i vise se nije htjla vratiti sto kako ne zanm![]()
![]()
![]()
![]()
matan wrote:macicu si zbrinuti za njih nema problema ali im je mama jednostavno otisla i vise se nije htjla vratiti sto kako ne zanm![]()
![]()
![]()
![]()

Diki, to se ne razmišlja, to se djelujeDikii wrote:Po je presladak. Opasno razmisljam da ga usvojim ovih dana
Jeste, jeste, Mee je vec sve pripremila za svoju bebicu po koju dolazi sutra navece ako Bog da...Mee wrote:Diki, to se ne razmišlja, to se djelujeDikii wrote:Po je presladak. Opasno razmisljam da ga usvojim ovih dana
matan wrote:Ja sam mala LALA i i ja sam sretno udomljena![]()
![]()
Ja sam mali PO i ja sam sretno udomljen. gosp. DIJANA hvala vam![]()
![]()
Ja sam mali DIPSIi i ja sam sretno udomljen. UNA hvala ti![]()
![]()
Ja sam mali TINKI i i ja sam sretno udomljena.gosp. AIDA hvala vam![]()
![]()
Ja sam mala MAZA i ja sam sretno udomljena![]()
![]()
Mačići stari 15 dana. Majka ih je napustila i trenutno su privremeno smješteni kod gospodina Mehmeda (kome se ovim putem zahvaljujemo na pruženoj pomoći) i on ih hrani specijalnim mlijekom na flašicu. Ukoliko želite udomiti jednog od njih za detaljnije informacije obratite se na broj telefona 061819-335
Druga tura ceka udomitelje!Mee wrote:SUPER! Shta je sa onom drugom turom, onom shto su nadjeni u zbunju?
By the way, koje si im mlijeko davao i kako, i koliko cesto, moje mache neche ni da pomirishe onu Royal Canine baby cat formulu...ganjam je sa flashicom po cijeli dan... imash li kakvih savjeta za hranjenje? Unaprijed zahvalna!