Koliko cesto se tusirate?
-
zoka
#1 Koliko cesto se tusirate?
Svaki dan.
glasova: 419 49%
2-3 puta sedmično.
glasova: 266 31%
Jednom sedmično.
glasova: 51 6%
Jednom mjesečno.
glasova: 27 3%
Nikada.
glasova: 84 10%
Glasova: 847
Da divno pa sto onda tako smrdi u javnim sredstvima prijevoza?
Sta mislite koliko su ljudi iskreni cak na ovim anonimnim anketama kod kojih vam nista ne kosta da iskreno odgovorite?
glasova: 419 49%
2-3 puta sedmično.
glasova: 266 31%
Jednom sedmično.
glasova: 51 6%
Jednom mjesečno.
glasova: 27 3%
Nikada.
Sta mislite koliko su ljudi iskreni cak na ovim anonimnim anketama kod kojih vam nista ne kosta da iskreno odgovorite?
-
winetou
Oni koji smrde ne koriste internetDa divno pa sto onda tako smrdi u javnim sredstvima prijevoza?
A da bi dobio odgovor približan istini u anketi trebaju biti zastupljeni pripadnici svih društvenih slojeva. Ne misliš valjda da su sa-x ankete ozbiljne
-
zoka
tvoja hipoteza da oni koji koriste internet ne koriste javni prevoz je slaba korelacija jer sam siguran da mnogo forumasa i posjetilaca sa-x foruma koristi javni prijevoz.
Sad mozes postaviti pismeniju hipotezu oni koji koriste internet se cesce tusiraju to vec mozda je malo jaca korelacija ali sudeci po shljamu koji pise po ovom forumu smrdi im iz usta cim zinu... tako da smo opet na pocetku.
Sad mozes postaviti pismeniju hipotezu oni koji koriste internet se cesce tusiraju to vec mozda je malo jaca korelacija ali sudeci po shljamu koji pise po ovom forumu smrdi im iz usta cim zinu... tako da smo opet na pocetku.
-
nikita
Pa neki ljudi imaju takve zljezde da i poslije detaljnog i cestog kupanja mogu da smrde , ne mora biti razlog samo nehigijena, neki se kupaju ali ne odrzavaju odjecu cistom ( to je cesci folDa divno pa sto onda tako smrdi u javnim sredstvima prijevoza?
-
zili
ja se samo ne mogu ujutro tuširati, jer sam tako dezorjentisana da bih se vjerovatno ugušila u kadi
Al' mi se zato pravo merak tuširati navečer pred spavanje, što kaže žensko, to je stvarno svojevrstan "ritual".
A onda još kad imam čitav sat na raspolaganju, napunim kadu i pravim se da je neki praznik
Al' mi se zato pravo merak tuširati navečer pred spavanje, što kaže žensko, to je stvarno svojevrstan "ritual".
A onda još kad imam čitav sat na raspolaganju, napunim kadu i pravim se da je neki praznik
- manijak1
To što kažu nikad žele izraziti protest
smislenosti ankete o higijenskim navikama - htjeli mi priznati ili ne
dosta je onih koji ne mogu upražnjavati ličnu higijenu potpuno jer nemaju uslova.
Međutim po nekim pokazateljima u redovnim aktivnostima potrebno je svaki dan jedno tuširanje ( plus vanredne aktivnosti
) potrebna je voda , dobar pritisak , plin + struja , gelovi sapuni ručnici i peškirčići
+ dovoljno veša za promjenu + odjeće dovoljno za promjenu , zadrživači čiste kože stickovi gelovi dezodoransi ( ne na majice košulje
već na kožu ispod pazuha - brijanje ispod pazuha preporučljivo ženama i muškarcima (koji se češće znoje naročito ljeti ) , dakle teško je pored provincijalizma mase
pratećih uslova
dati adekvatan odgovor .
Koliko puta perete noge
mijenjate čarape

Međutim po nekim pokazateljima u redovnim aktivnostima potrebno je svaki dan jedno tuširanje ( plus vanredne aktivnosti
Koliko puta perete noge
jel' to to ?Nikada.
-
cipelici
Na roditeljski bi ponekad dosao otac.Majka nikada. Svaki puta osobito u odsustvu oca tog djecaka, ucitelj i 'uredni roditelji' kritikovali su djecakov smrad zbog prljavstine. Moje dijete dodje kuci i kaze kako mu je ucitelj rekao pred svima da se odvoji od tog djecaka. Naredila sam svom djetetu da MORA sjediti uz njega, sto je i cinio. Poenta svega je da je djecakova majka bila na umoru od zlocudne bolesti a otac cistac u JKP "RAD". isti taj ucitelj se razbolio i umro par dana prije smrti djecakove majke. Sva ta drama trajala je nesto vise od godinu dana.
Koliko je 'moralno' kritikovati DIJETE koje gladuje a da nema sta jesti?
Isto 'pravilo' vazi i za higijenu.
-
LudoALudjiJA
ma evo, u jednoj mi ruci mis, u drugoj tus...centralna jedinica na ves-masini, a zvucnici na vodokotlicu

-
stidljiv
Ma nije ovo realno medjutim anketa je jedna od losijih do sada na sa xu, cuj gdje ces ljude pitati koliko se cesto tusiraju, naravno pitanje izgleda saljivo zato su i odgovori neozbiljni i saljivi...Naime poenta svega ovoga sto pricam je da ovo pitanje i nije bas za ankete...