Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa jeli moguće da neko postane lider jednog naroda samo zato što mu je Babo bio legenda..meni je ovo sve loša parodija na "mini-me" lika iz Austin Powersa
No nemislim da se ovdje radi o ikakvom "lideru".
Inace meni je ovo jako interesantno da se mogu postavljati pitanja politicarima.Pa zato umjesto praznih komentara mozda ne bilo lose da i vi uputite neko pitanje doticnom?
Takode to mozete ucinitii na stranici RFE gdje je trenutni gost Haris Silajdzic.
Možda mi je komentar bio malo preoštar..ja sam imao priliku da upoznam Bakira..nismo raja ali smo u par navrata progovorili..i mislim da bi on bio mnogo bolje rješenje za SDA od gosp. Palavrić..a o Tihiću Ferengiju neću ni da počinjem.
Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Pa jeli moguće da neko postane lider jednog naroda samo zato što mu je Babo bio legenda..meni je ovo sve loša parodija na "mini-me" lika iz Austin Powersa
Jeste. Američki sin Bush mlađi.
Zašto ne bi i naš OČEV sin ?
Da li ZATO što nije hitlerov cloon ? Kao Bush mlađi ?
Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Pa jeli moguće da neko postane lider jednog naroda samo zato što mu je Babo bio legenda..meni je ovo sve loša parodija na "mini-me" lika iz Austin Powersa
Jeste. Američki sin Bush mlađi.
Zašto ne bi i naš OČEV sin ?
Da li ZATO što nije hitlerov cloon ? Kao Bush mlađi ?