Hvala!
Pomoć u vezi upisa na IUS
-
#1 Pomoć u vezi upisa na IUS
Pozdrav, imam namjeru da školovanje nastavim na IUS-u ( International Universitiy of Sarajevo ) smjer ekonomija, stoga me zanima da li na ovom forumu postoji neko ko ima više informacija o tom smjeru. Posjetio sam njihovu web stranicu ali konkretnije informacije nisam mogao dobiti. Prvenstveno me interesuje koliko podsmjerova posjeduje taj isti smjer?
Hvala!
Hvala!
-
melb26sa
#2 Re: Pomoć u vezi upisa na IUS
Gdje si gledao?
http://www.ius.edu.ba/Default.aspx?Page ... 1&tabid=72
Faculty of Economics and Business Administration (FEBA)
--------------------------------------------------------------------------------
About FEBA
Staff
Programs
Faculty Courses The Faculty of Economics and Business Administration (FEBA) offers undergraduate and graduate degrees in the following disciplines:
Undergraduate studies:
Management(MAN)
Economics (ECON)
International Relations (IR)
Graduate studies:
Business Administration
Onda nazoves 033 720 600 i trazis sekretara odsjeka koji te interesuje pa dogovoris sastanak da dodjes i dobijes vise detalja.
http://www.ius.edu.ba/Default.aspx?Page ... 1&tabid=72
Faculty of Economics and Business Administration (FEBA)
--------------------------------------------------------------------------------
About FEBA
Staff
Programs
Faculty Courses The Faculty of Economics and Business Administration (FEBA) offers undergraduate and graduate degrees in the following disciplines:
Undergraduate studies:
Management(MAN)
Economics (ECON)
International Relations (IR)
Graduate studies:
Business Administration
Onda nazoves 033 720 600 i trazis sekretara odsjeka koji te interesuje pa dogovoris sastanak da dodjes i dobijes vise detalja.
- Bumbar
#3 Re: Pomoć u vezi upisa na IUS
Dogovori sastanak sa sekretarom Univerziteta, vidi s njim da te uputi na glavnog profesora odsjeka kojeg zelis upisati
. Sretno.
-
#4 Re: Pomoć u vezi upisa na IUS
hvala lijepa, a sada vidim da sam i onaj link previdio, hvala opet!