Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kultna kafana, zanimljivi ljudi, dobra muzika...jos samo fali ljubav ...
mjesto gdje su pocinjale i zavrsavale ljubavi, neke traju jos uvijek, nekima se ugasio taj plamen...
vase impresije vezane za ovu kafanu, drage price, parovi koji su vam najzanimljiviji ...navalite narode ...
pod kultnom kafanom se podrazumjeva svasta nesto, izmedju ostalog da kafana ima kontinuitet dolazenja,ima desavanja, dobre derneke,dobru muziku, a ne samo sjaj renoviranja koji traje 15 dana i nakon toga postaje "obicna " kafana kakvih je sarajevo prepuno...
Kultna ili ne, ali mjesto gdje volim otici na pivo, petkom, utorkom, ma bilo kad zapravo. Tamo se osjecam opusteno, kao u svojoj dnevnoj sobi... Ako neko hoce na vopi tamo, neka zove
Nemam pojma kad je otvorena, nisam ja odavle pitajte postavljaca teme. Znam samo da zadnje 2 godine tamo idem kad mi se ne da ici do centra, kad sam lijena za neko sredjivanje i kad hocu da idem negdje da se opustim. Mislim da i pise vani da je to kao biker bar. Pa odmah je tu u tom redu kao i te nabrojane. Prva /ili druga/ kafana s lijeve strane tj kad ides iz pravca Basscarsije.
A zar karaoke nisu petkom?
jedino recepcioner ubo u srž hehehehe ...nije poenta kad je otvorena kafana, vec ljubav u kafani ahhahahaha...evo ja sam npr sa svojom curom dozivio mnogo lijepih trenutaka, ali bilo je bogami i poneka svadjica ahahhaha,ali nista strasno sto se nijeispravilo na vrijeme
ovi postovi ce doprinjeti dolasku jos vise nepozeljnih teen, turbo, kvazi rock faca :(:
mislim da rutu refresh nije potreban i stvarno ne bih volio da to postane "kultno" mjesto teen populacije.
bez uvrede za ove koji ga zele posjetiti mislim fakat na balavurdiju i turbo đibere.
ovi postovi ce doprinjeti dolasku jos vise nepozeljnih teen, turbo, kvazi rock faca :(:
mislim da rutu refresh nije potreban i stvarno ne bih volio da to postane "kultno" mjesto teen populacije.
bez uvrede za ove koji ga zele posjetiti mislim fakat na balavurdiju i turbo đibere.
ma kakva reklama za rutu, mislim da njoj nije potrebno reklamiranje...ko voli taj film doci ce,tak da je reklama suvisna...
a teen generacija koja s enafurava na rock moze doci samo jednom i otici podvijena repa,kad vidi koliko alfa muzjaka sjedi i pije pivo...i jede kikiriki heheheheh )