Susjedi / komsije
-
missA
#1 Susjedi / komsije
ja kao i svi ljudi, imam komsije s kojima zivim i imam uredu odnose, vec deceniju i nesto.
U zadnjih par mjeseci se desavaju promjene, odn. i lijevi i desni se sele. Dolaze nam novi. I ja sam malo uplasena tih promjena, jer neznam kakvi ce doci umjesto njih.
Sad ste vi na redu da progovorite o svojim komsijama, mozete ih i ogovarati, samo izvolite!
U zadnjih par mjeseci se desavaju promjene, odn. i lijevi i desni se sele. Dolaze nam novi. I ja sam malo uplasena tih promjena, jer neznam kakvi ce doci umjesto njih.
Sad ste vi na redu da progovorite o svojim komsijama, mozete ih i ogovarati, samo izvolite!
- Soul_Sista
Imala sam jednog ludog...
hvala Bogu ne dolazim cesto kuci vise.. 
-
sport billy
Komsije/susjedi su ljudska stvorenja koja igrom slucaja zive pored mene. Nit ih poznajem, nit izrazavam zelju za bilo kakvim kontaktom...Za to postoje prijatelji 
- Soul_Sista
Ma sve su to divljaci

- manijak1
Ma
nećete mi vjerovati ali ja dobro stojim s komšijama novim i starim
jer nove ne znam a stare pozdravljam i that's all
što kaže Sport Billy 
-
missA
Ljudi koje ne biramo, a koji su tu!sport billy wrote:Komsije/susjedi su ljudska stvorenja koja igrom slucaja zive pored mene. Nit ih poznajem, nit izrazavam zelju za bilo kakvim kontaktom...Za to postoje prijatelji
razumijem da su prijatelji oni koji zadovoljavaju tvoje/ nase afilativne potrebe, ali kontakti s komsijama su neizbjezni, i to je problem.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Komšije su mi ostale u fabričkim barakama u Zapadnom Sarajevu. Današnje susjede, u malo modernijem naselju isto tako Zapadnog Sarajeva, pozdravljam i ne pozivam u pomoć. Taman da je život u pitanju!
-
Elizabeth_Bathory
#8 Re: Susjedi / komsije
Ja ne podnosi svoje komsije. Zapravo imaju samo jedna dvojica rockera s kojim se ja pozdravljam i koje gotivim a ostatak samo cekam da odapnu!missA wrote:ja kao i svi ljudi, imam komsije s kojima zivim i imam uredu odnose, vec deceniju i nesto.
-
orkan
Moje komsije/susjedi su najbolji na svijetu.
Od jutros se guraju u redu za novu kartu filmske projekcije koju placaju da gledaju vec 10-ak godina.Stari film samo nove velke cijene. Valjda kamata za stari dobri ugodjaj ? Samo da se ne zaboravi.
Sporadicni podsticaji placanja za retrospektivu. Svake 2 do 4 god.
Od jutros se guraju u redu za novu kartu filmske projekcije koju placaju da gledaju vec 10-ak godina.Stari film samo nove velke cijene. Valjda kamata za stari dobri ugodjaj ? Samo da se ne zaboravi.
Sporadicni podsticaji placanja za retrospektivu. Svake 2 do 4 god.
- sicky
Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalni
Generalno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom
Razlog svakog mog sukobaa s komsijama je uvijek bio isti!
Macke!

Razlog svakog mog sukobaa s komsijama je uvijek bio isti!
-
missA
I ja imam mačke.sicky wrote:Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalniGeneralno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom
![]()
![]()
Razlog svakog mog sukobaa s komsijama je uvijek bio isti!Macke!
- sicky
Eh da si ti moj komsija ja bih tebe 'ovako maltretiralazoom66 wrote:eh...sicky wrote:Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalniGeneralno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom
![]()
![]()
Razlog svakog mog sukobaa s komsijama je uvijek bio isti!Macke!
..da si moja komsinica...
...okivao bih te 'vako...
...u zvijezde...
...ii gazz, naravno....
:D:D
i gazz naravno Vidim da nas ne mozes niako odvojiti jednu od druge
missy svaka cast za macke!
-
svitac
Moja susjeda kad vidi kucu il macu kolabira. Bas mi dođe zelja da si uzmem od nekog jednu vecu doberman kucu i zavezem pokraj nasih zajednickih vrata
-
svitac
Sa jednoga racunara jeste bilo toliko osoba, nas vise. Tacno koliko si nabrojao. A reci mi da li je i jedna od nas bila provokativna?
Samo smo MALO razlicite i to je sve. Radi tih kontradiktornosti mijenja svaka sebi nik. Ako je rigorozno zabranjeno onda OK.
Evo ja sam sasvim normalna ne vrijeđam nikoga.
PS - k0marac - nije nikada bio samovoljno , nego je 'neko' upotrijebio taj nik na 1/2h a kada je "k0marac" to vidjeo bukvalno je senuo od bijesa. On je muskarac i to tinejđer pa mozes misliti njega na politici i sl!
Znaci sve je tacno samo "k0marac" nije.
Ostale smo razlicite licnosti normalno.
Samo smo MALO razlicite i to je sve. Radi tih kontradiktornosti mijenja svaka sebi nik. Ako je rigorozno zabranjeno onda OK.
PS - k0marac - nije nikada bio samovoljno , nego je 'neko' upotrijebio taj nik na 1/2h a kada je "k0marac" to vidjeo bukvalno je senuo od bijesa. On je muskarac i to tinejđer pa mozes misliti njega na politici i sl!
Last edited by svitac on 02/10/2004 22:44, edited 1 time in total.
-
missA
svitac wrote:Sa jednoga racunara jeste bilo toliko osoba, nas vise. Tacno koliko si nabrojao. A reci mi da li je i jedna od nas bila provokativna?
Moderator mi zvuci ubjedljivije!moderator wrote:svitac=orkan=harmonika=margareta=stara babuskara=k0marac=trnoruzica, ima ih jos...
dokle sa dupliranjem nickova i pricanjem sa samom sobom?

...u zvijezde...