Susjedi / komsije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Moji susjedi/komsije su:

Super ljudi, da boljih nema daleko naokolo
4
33%
Ma, u redu su, ima i gorih od njih
3
25%
Odvratni divljaci
3
25%
Komsija se sjetim i s njima kontaktiram samo cetvrtkom
2
17%

Total votes: 12

missA

#1 Susjedi / komsije

Post by missA »

ja kao i svi ljudi, imam komsije s kojima zivim i imam uredu odnose, vec deceniju i nesto.
U zadnjih par mjeseci se desavaju promjene, odn. i lijevi i desni se sele. Dolaze nam novi. I ja sam malo uplasena tih promjena, jer neznam kakvi ce doci umjesto njih.
Sad ste vi na redu da progovorite o svojim komsijama, mozete ih i ogovarati, samo izvolite!
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Imala sam jednog ludog... :( hvala Bogu ne dolazim cesto kuci vise.. :D
sport billy

Post by sport billy »

Komsije/susjedi su ljudska stvorenja koja igrom slucaja zive pored mene. Nit ih poznajem, nit izrazavam zelju za bilo kakvim kontaktom...Za to postoje prijatelji :)
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Ma sve su to divljaci :D :D :D :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Ma :D :D nećete mi vjerovati ali ja dobro stojim s komšijama novim i starim :D jer nove ne znam a stare pozdravljam i that's all :D što kaže Sport Billy :D
missA

Post by missA »

sport billy wrote:Komsije/susjedi su ljudska stvorenja koja igrom slucaja zive pored mene. Nit ih poznajem, nit izrazavam zelju za bilo kakvim kontaktom...Za to postoje prijatelji :)
Ljudi koje ne biramo, a koji su tu!
razumijem da su prijatelji oni koji zadovoljavaju tvoje/ nase afilativne potrebe, ali kontakti s komsijama su neizbjezni, i to je problem.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Komšije su mi ostale u fabričkim barakama u Zapadnom Sarajevu. Današnje susjede, u malo modernijem naselju isto tako Zapadnog Sarajeva, pozdravljam i ne pozivam u pomoć. Taman da je život u pitanju!
Elizabeth_Bathory

#8 Re: Susjedi / komsije

Post by Elizabeth_Bathory »

missA wrote:ja kao i svi ljudi, imam komsije s kojima zivim i imam uredu odnose, vec deceniju i nesto.
U zadnjih par mjeseci se desavaju promjene, odn. i lijevi i desni se sele. Dolaze nam novi. I ja sam malo uplasena tih promjena, jer neznam kakvi ce doci umjesto njih.
Sad ste vi na redu da progovorite o svojim komsijama, mozete ih i ogovarati, samo izvolite!
Ja ne podnosi svoje komsije. Zapravo imaju samo jedna dvojica rockera s kojim se ja pozdravljam i koje gotivim a ostatak samo cekam da odapnu! :D
orkan

Post by orkan »

Moje komsije/susjedi su najbolji na svijetu.
Od jutros se guraju u redu za novu kartu filmske projekcije koju placaju da gledaju vec 10-ak godina.Stari film samo nove velke cijene. Valjda kamata za stari dobri ugodjaj ? Samo da se ne zaboravi.
Sporadicni podsticaji placanja za retrospektivu. Svake 2 do 4 god. :shock:
svitac

Post by svitac »

Ja obavih svoju građansku dužnost, sa komšijama . Sve super bez gužvi.
Onda smo fino otišli svi u restoran na kafu i svak na svoju stranu.
sicky

Post by sicky »

Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalni :D Generalno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom :x :D

Razlog svakog mog sukobaa s komsijama je uvijek bio isti! :D Macke!
:(
missA

Post by missA »

sicky wrote:Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalni :D Generalno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom :x :D

I ja imam mačke. :-D
sicky

Post by sicky »

zoom66 wrote:
sicky wrote:Mene uglavnom sve moje komsije ukivaju u zvijezde valjda zato sto nisu normalni :D Generalno, svi osim jednog covjeka mi idu na zivce...najradije bih da ih nema nikako.....joj ogradila bih se onom brzorastucom zivom ogradom :x :D

eh...:(..da si moja komsinica...:D...okivao bih te 'vako...Image...u zvijezde...:D...ii gazz, naravno....:D:D:D
Eh da si ti moj komsija ja bih tebe 'ovako maltretirala Image i gazz naravno :-)

Vidim da nas ne mozes niako odvojiti jednu od druge :-)

missy svaka cast za macke! :D najdraza stvorenja na svijetu :-)
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

mrzim macke.... :x
svitac

Post by svitac »

:-) zasto mrzis male slatke linjave mace :? one ti fino piskaju, kakaju :(
:oops: tek za usput :( grebuckaju, mrnjaucu, cjepaju zavjese :(
Moja susjeda kad vidi kucu il macu kolabira. Bas mi dođe zelja da si uzmem od nekog jednu vecu doberman kucu i zavezem pokraj nasih zajednickih vrata :D fuj kako sam zla :-)
svitac

Post by svitac »

Sa jednoga racunara jeste bilo toliko osoba, nas vise. Tacno koliko si nabrojao. A reci mi da li je i jedna od nas bila provokativna?
Samo smo MALO razlicite i to je sve. Radi tih kontradiktornosti mijenja svaka sebi nik. Ako je rigorozno zabranjeno onda OK.
Evo ja sam sasvim normalna ne vrijeđam nikoga.

PS - k0marac - nije nikada bio samovoljno , nego je 'neko' upotrijebio taj nik na 1/2h a kada je "k0marac" to vidjeo bukvalno je senuo od bijesa. On je muskarac i to tinejđer pa mozes misliti njega na politici i sl!
Znaci sve je tacno samo "k0marac" nije.
Ostale smo razlicite licnosti normalno.
Last edited by svitac on 02/10/2004 22:44, edited 1 time in total.
missA

Post by missA »

sicky wrote: missy svaka cast za macke! :D najdraza stvorenja na svijetu :-)
:-D mace i ja se zahvaljujemo :-D
Image
missA

Post by missA »

svitac wrote:Sa jednoga racunara jeste bilo toliko osoba, nas vise. Tacno koliko si nabrojao. A reci mi da li je i jedna od nas bila provokativna?
Samo smo MALO razlicite i to je sve. Radi tih kontradiktornosti mijenja svaka sebi nik. Ako je rigorozno zabranjeno onda OK.
Evo ja sam sasvim normalna ne vrijeđam nikoga.

PS - k0marac - nije nikada bio samovoljno , nego je 'neko' upotrijebio taj nik na 1/2h a kada je "k0marac" to vidjeo bukvalno je senuo od bijesa. On je muskarac i to tinejđer pa mozes misliti njega na politici i sl!
Znaci sve je tacno samo "k0marac" nije.
Ostale smo razlicite licnosti normalno.
moderator wrote:svitac=orkan=harmonika=margareta=stara babuskara=k0marac=trnoruzica, ima ih jos...

dokle sa dupliranjem nickova i pricanjem sa samom sobom?
Moderator mi zvuci ubjedljivije!
svitac

Post by svitac »

Laka i mirna noc
Post Reply