RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
IBM

#1 RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by IBM »

Negator genocida Darko Trifunovic opet je gostovao na RTRS-u gdje je pricao o opasnosti "islamskih fundamentalista", bez obzira slagali se mi sa bosnjaci.net ili ne. Cinjenica je da je njihova stranica u godinu dana dva puta hakirana zbog njihovih tekstova o Trifunovicu.

http://www.youtube.com/watch?v=PwAXFTVw ... ?pid=30630
tempora

#2 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by tempora »

IBM wrote:Negator genocida Darko Trifunovic opet je gostovao na RTRS-u gdje je pricao o opasnosti "islamskih fundamentalista", bez obzira slagali se mi sa bosnjaci.net ili ne. Cinjenica je da je njihova stranica u godinu dana dva puta hakirana zbog njihovih tekstova o Trifunovicu.

http://www.youtube.com/watch?v=PwAXFTVw ... ?pid=30630

Ne znam kojoj zdravoj logici moze da prodje prica samozvanog eksperta i u kojem mi to ludom svijetu zivimo, kada ovo fasisticko smece argumentuje svoj "ekspertizam" pricom da se u tekstu ocigledno mijesa cirilica i latinica !?!?!?! ( sto ce reci sta????) te da su tekst pisali muslimanski fundamentalistiti iz Ilionisa, jer ih je iz tog podrucja jel pristizalo...........!!!! Sta je ovdje dokaz? A sta zbogom Pameti! ???? Pa ne mogu da vjerujem koliko je Bosna u svojim njedrima jadnih profila izrodila. Gadno do bola! :x :x :x
Soul_Sista

#3 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by Soul_Sista »

Moj omiljeni ekspert za terorizam is back!! :D
zaratustra

#4 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by zaratustra »

Ja se ne mogu odlučiti koji mi je omiljeniji on ili Dževad M. Hali-Gali. :mrgreen:
tempora

#5 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by tempora »

Pa meni bas i nije smijesno. AKo neko moze razluciti na osnovu mijesanja cirilice i latinice da se radi o muslimanskim fundamentalistima, ( i jos za svoju ekspertizu bivati placan i uvazavan) onda smo otisli totalno u vraziju mater. Svako nam mentalno smece moze odrediti zivot, bez da mozemo utjecati na presudu. Adio pameti. :oops:
IBM

#6 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by IBM »

tempora wrote:Pa meni bas i nije smijesno. AKo neko moze razluciti na osnovu mijesanja cirilice i latinice da se radi o muslimanskim fundamentalistima, ( i jos za svoju ekspertizu bivati placan i uvazavan) onda smo otisli totalno u vraziju mater. Svako nam mentalno smece moze odrediti zivot, bez da mozemo utjecati na presudu. Adio pameti. :oops:
suti dobro je, prije par godina je drzao briefing pred kongresom a danas putuje u do BNTV da da intervju :D on je danas cijenjen kao expert jos samo u RS-u, Srbiji i Kini i druge zemlje, a zauvijek je diskreditovan kod znacajnih institucija na Zapadu.
Soul_Sista

#7 Re: RTRS i Trifunovic protiv "islamski fundamentalista"

Post by Soul_Sista »

tempora wrote:Pa meni bas i nije smijesno. AKo neko moze razluciti na osnovu mijesanja cirilice i latinice da se radi o muslimanskim fundamentalistima, ( i jos za svoju ekspertizu bivati placan i uvazavan) onda smo otisli totalno u vraziju mater. Svako nam mentalno smece moze odrediti zivot, bez da mozemo utjecati na presudu. Adio pameti. :oops:
Ono sto su institucije i nadlezni trebali da urade mi smo ovde na forumu i sire uradili prije jedno godinu i po kad smo ga izvalili iz cipela :D njegovo internacionalno djelovanje se svelo na lokalno RSko tako da ne znam sta se vise ima reci u vezi ovog kloca?

..hajmo mi malo o Reisu opet :D uvijek se ima nesto novo reci na tu temu a i ragi dugujem odgovor na onoj zakljucanoj temi :D kad bi se samo zoom smilovao :D
Post Reply