Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosancica2008 wrote:Je li potvrdjeno napokon - hoce li sutra u Sarajevu biti protesta zbog napada na Palestince ili ne? Ja veceras na S-x vidjela ovu vijest....
jeste:
Studenti IUS-a organizovali su skup podrške Palestini i pozivaju sve da dođu 30.decembra u 13:00 ispred Ambasade Palestine.
Smrt svakom fasizmu,bez obira odakle dolazi!!A ovo sto rade u Gazi jeste fasizam i bijesno pokazivanje sile koje niko ne moze kontrolisati ni zaustaviti.
Last edited by giordania on 29/12/2008 23:57, edited 1 time in total.
Evo nadjoh, jos jedna od turskih obrazovnih institucija ovdje....
Zar ne vidis koliko si pateticna, al fakat? Opusti se malo, nemas hajra od tog konstantnog rasizma. U cemu je problem ako je IUS (ja ne znam sta je to) "jos jedna turska organizacija"?! Ako Ravnogorski cetnicki fasisticki pokret ima svoje ogranke ovdje, zasto ti smeta neko druge nacionalnosti osim ako nisi sovinista, zasto ja iskreno vjerujem da jesi?
Evo nadjoh, jos jedna od turskih obrazovnih institucija ovdje....
Mada fakrz,sta je IUS ?
ukucaj IUS sarajevo, dobices nekakav univerzitet gdje vecina profesora ima turska imena, nesto "domacih"....
Nikad cula, a blizu sam tih obrazovnih desavanja.
cuj nikad cula a blizu obrazovnih desavanja? to mi ne ide jedno uz drugo jer fakultet (koledz) djeluje ovdje vec duzi broj godina. eto ja cuo a nisam blizu obrazovnih desavanja....ali sasvim nebitno za ovu temu.
Air Ramiz wrote:Svaka cast za potez. Tito je uvijek podrzavao Palestince.
Kad treba da posluži drugim interesima, i Tito je dobar
Inače je omraženi komunist, koji nam nije dozvolio da propagiramo vjeru, kako nam danas dozvoljavaju