Glam Blam
Moderator: anex
- Alfa159
#1 Glam Blam
I kako poceti ovu temu:
O vi jadnici sto uredjujete ovu "gledanu" emisiju o ti jadna televizio kaja je sebi dopustila da ima
ni kvalitetnu kopiju hrvatskih trac emisija.
O vi jadnici koji gledate ovo!!!!
Emisija sebi uzima za pravo da ona daje sud o turbo folku a oni su izbljuvak turbo folka koncept citave emisije
je turbo folk i ono papansko kada imaju intervju sa osobom onda je sve fino i krasno a onda slijedi prigradski hrapavi glasic
"dugonoge" ("baj d vej" noge su ti debele i ofirno uljem namazane hahahah kako si jadna) koji pljune na istu osobu a da nema te osobe ne bi bilo ni nje i te offirne emisije.
Nisu mi drage ni hrvatske emisije tog tipa, ali ovo kod nas je onaj najjadniji trac koji se mogao zamisliti.
Hayat mi je bio drag ali sve vise i vise preskacem taj kanal FUJ FUJ.
O vi jadnici sto uredjujete ovu "gledanu" emisiju o ti jadna televizio kaja je sebi dopustila da ima
ni kvalitetnu kopiju hrvatskih trac emisija.
O vi jadnici koji gledate ovo!!!!
Emisija sebi uzima za pravo da ona daje sud o turbo folku a oni su izbljuvak turbo folka koncept citave emisije
je turbo folk i ono papansko kada imaju intervju sa osobom onda je sve fino i krasno a onda slijedi prigradski hrapavi glasic
"dugonoge" ("baj d vej" noge su ti debele i ofirno uljem namazane hahahah kako si jadna) koji pljune na istu osobu a da nema te osobe ne bi bilo ni nje i te offirne emisije.
Nisu mi drage ni hrvatske emisije tog tipa, ali ovo kod nas je onaj najjadniji trac koji se mogao zamisliti.
Hayat mi je bio drag ali sve vise i vise preskacem taj kanal FUJ FUJ.
-
KYLIE
#2 Re: Glam Blam
ma sta ocekujes od jedne televizije koja uposljavana na osnovu raznoraznih veza stela i kojecega, nisu dorasli hrvatskoj televiziji u mnogocemu, ne kazem da ni kod njih nema promasenih voditelja ali mnogo mnogo mnogo manje
- burekodsira
#6 Re: Glam Blam
jeste li vidjeli na kakav seljacki nacin provaljuju tinku misle oni frajeri
-
latinalover
#7 Re: Glam Blam
i hayat i obn su postali dno dna...razlog je taj da nema kreativnih ljudi u marketingu ,koji ce smisliti nesto novo..vec se svi zaposljavaju preko stele, zahvaljujuci seksualnim usluga i sl..
paonda kad vidim ekipu izgubljenih...i jos pnosni"ne damo hayat::"
mislite da one lijepe plavuse ,crnke, dodju tamo i dobiju posao,a da prethodno noge ne rasire
cisto sumnjam
mislite da one lijepe plavuse ,crnke, dodju tamo i dobiju posao,a da prethodno noge ne rasire
cisto sumnjam
- Alfa159
#8 Re: Glam Blam
Sve na stranu ali Glam blam i lafo provaljivanje likova i komentari koji tjeraju covjeka na povracanje.
Sjecam se dobro ona glupaca Sejla( prigradska cura hrapavog seljackog glasica) ima intervju sa Zuhrom i Enisom u Coloseumu i sa njima nja nja fina, drago joj , simpa joj i zavrsi inetrvju i onda ona ko koka poce da poljuje kako im je show kratak, bezveze PA AKO SI TREBA I NOVINARKA BEZ DLAKE NA JEZIKU PA RECI LJUDIMA U OCI TI JEDNO DVOLICNO STVORENJE SELJACKO majke mi gade i se jednako kao i stoje i jane i sva ona sranja koja oni kao pljuju a da nema njih ne bi bilo ni te nadasve cjenjene emisije

Sjecam se dobro ona glupaca Sejla( prigradska cura hrapavog seljackog glasica) ima intervju sa Zuhrom i Enisom u Coloseumu i sa njima nja nja fina, drago joj , simpa joj i zavrsi inetrvju i onda ona ko koka poce da poljuje kako im je show kratak, bezveze PA AKO SI TREBA I NOVINARKA BEZ DLAKE NA JEZIKU PA RECI LJUDIMA U OCI TI JEDNO DVOLICNO STVORENJE SELJACKO majke mi gade i se jednako kao i stoje i jane i sva ona sranja koja oni kao pljuju a da nema njih ne bi bilo ni te nadasve cjenjene emisije
-
lift
#9 Re: Glam Blam
Ja ne znam ko bi vama mogao ugoditi. Bas citam komentare o svemu , od FTV-a, OBN-a i drugih i samo kukate na sve. Jeste li toliko nezadovljni sobom pa vam nekima bas sve i svi smetaju? Zapitajte se a sto se tice ovih ženskih komentara, mogu vam reci da prema mom iskustvu samo oni lijeni, mrzovoljni i preruzni se vade na ovo. Ko vise u ovo vjeruje molim vas.latinalover wrote:i hayat i obn su postali dno dna...razlog je taj da nema kreativnih ljudi u marketingu ,koji ce smisliti nesto novo..vec se svi zaposljavaju preko stele, zahvaljujuci seksualnim usluga i sl..
mislite da one lijepe plavuse ,crnke, dodju tamo i dobiju posao,a da prethodno noge ne rasire![]()
cisto sumnjam
I ovi ljudi sto rade Glčam Blam valjda imaju publiku inace to niko ne bi radio. A sad ukusi su razliciti
- Loulou
#10 Re: Glam Blam
Način na koji se ovdje pripisuju epiteti voditeljima/autorima priloga emisije iz naslova, nije daleko, naprotiv, u istom je košu, s onim čemu se prigovara.
- ZZZlica
#11 Re: Glam Blam
Ovima iz "Glam Blam" bi jedna masna novčana kazna RAK-a došla k'o budali šamar... OK tračerska emisija i to... ali njihovi komentari su u najmanju ruku hinjavi, zlobni i nimalo simpatični... uz to, voditelji su odron dno-dna, a da ne pominjem one jambolije i papansko uređenje studija... vašar kiča i neukusa 
- fole13
#12 Re: Glam Blam
Glam Blam je najvece sranje sto se moglo pojaviti na nasim prostorima zasto se uvijek mora nesto kopirati iz susjednih zemalja hajd da bar nadu voditelje kako treba nego ono dvoje kretena koje je zaposlio neko preko stele cak sumnjam da imaju zavrsenu zurnalistiku onaj procelavi decko je roden za mesara a ona Sejla mi nekako izgleda kao da je sljegla iz Bjelimica
,a Obn takode nije puno odmakao onaj Emerik da bude neki Fashion Cop , a lici na zvonara bogorodicne crkve stvarno je svijet otisao u K...C
-
treger
#13 Re: Glam Blam
ja Boga mi ne vidim razliku između komentara Glam Blama i komentara ovdje na forumu
svi do jednog isfrustrirani
samo što se za ove na tv zna ko su
a ovdje su svi jaki na jeziku a nemaju imena
za sve jedno veliko fuj
svi do jednog isfrustrirani
samo što se za ove na tv zna ko su
a ovdje su svi jaki na jeziku a nemaju imena
za sve jedno veliko fuj
-
Leonid Breznjev
#14 Re: Glam Blam
uh, uh, sto su ufursatili..