CUDESNO!!!!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Pasiflora

#1 CUDESNO!!!!!!!

Post by Pasiflora »

Ovo me je strasno ganulo i htjela sam podijeliti sa vama.... TA DIVNA STVORENJA:

Čile: Kamere na autocesti snimile su doista dirljiv prizor. Psa koji je ozlijeđen ležao nakon što ga je udario kombi, s autoceste odvukao je drugi pas
Nadzorne kamere na autocesti Costanera u čileanskom glavnom gradu Santiagu snimile su malenog psića kako spašava svoga ozlijeđenog prijatelja. Nesretnog je psa nekoliko vozila uspjelo zaiobići, ali vozač bijelog kombija nije ga na vrijeme ugledao. Psić je završio pod njegovim kotačima. Riskirajući svoj život, među jurećim automobilima protrčao je njegov prijatelj te ga, uhvativši zubima, odvukao s autoceste. Ostavljeni psi koji izgubljeni šetaju ulicama i autocestama čest su prizor u toj latinskoameričkoj zemlji.

http://www.24sata.hr/news/clanak/cudesn ... lja/91875/
Aurora Borealis

#2 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 00:52, edited 1 time in total.
Lara-sa

#3 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Lara-sa »

Mene ovo tako silno rastuzi... :( :( :( :(
i sta bi sa jadnim psicima na kraju...
Koje smo mi zvijeri ljudotine pa to je nevjerovatno :( :(
Cober

#4 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Cober »

I te kako vrijedi pogledati, to njegovo osvrtanje i traženje pomoći oko sebe dok vuče svog druga između auta, možda nas to malo navede da se zastidimo, da još jednom pogledamo i suočimo sa svim našim/društvenim i moralnim stavovima, sa ponašanjem nas i našeg društva prema tim divnim stvorenjima, i sa bešćutnom tišinom kojom prolazimo pored svega oko nas..

Možda bude malo manje onih koji budu razmišljali i pisali "od psa nikakve koristi" dok razmišljaju kako svojoj djeci kupiti više a više onih koji zaista budu stali..
Dori

#5 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Dori »

Ma dusa draga :(
Cholina_Lokica

#6 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Cholina_Lokica »

kako mene ove stvari rasplacu... koliko su ljudi otisli u klinac, i koliko nikome nije stalo do drugih zivih bica me naprosto tjera na povracanje. pozivamo se na ono homosapiens a ni blizu toga je 98% ljudi. svaki dan zivotinje dokazu koliko su ispred nas u suosjecanju prema drugima...
i definitivno mi vazi ona: sto vise ljudi znam vise volim svog psa... ma sve zivgotinje generalno...
Damir.a

#7 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Damir.a »

ovo treba da bude primjer pravog prijateljstva!!!!!
Svaka čast......
Skyfox

#8 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Skyfox »

tuga...
Epitop

#9 Re: CUDESNO!!!!!!!

Post by Epitop »

Sve životinje su čudo, ja u zadnje vrijeme obavezno kada počne dnevnik gledam Smješna životinjska videa na Animal Planet.
Post Reply