Ukinimo Snješka Bijelića

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kukuruz_kokicar

#1 Ukinimo Snješka Bijelića

Post by kukuruz_kokicar »

Dragi moji, drago mi je da su Vučku u našoj sredini odbrojani dani. Međutim, ima u nas još jedan jako ružan običaj. To je i da neka naša djeca prave KIPOVE, tj. Snješka Bijelića. Snješko je osim toga što je de-fakto kip i čest "pratioc" Djeda Mraza i simbol koji se pojavljuje na Božićnim čestitkama. Poznato je da je priču o Snješku napisao i glavom i bradom Hans Christian Anderson!!!

Arzija oči su u tebe uperene. U Kantonu treba hitno zabraniti pravljenje i postavljanje Snješka Bijelića na javnim površinama, a posebno ispred vrtića i škola.

Da ne bi ispalo da nismo multikulturni, pravljenje Snješka treba dopustiti i anamo-onoj djeci, u stanovima ili izuzetno na javnim površinama uz pismenu najavu zabludjelih roditelja upravi grada. Kako bi zaštitili duše pravovjernih, prostor oko Snješka treba zaštitii žutom trakom i putem javnih medija upozoriti građane o opštoj opasnosti za moral. Po završetku 'igre' sa Snješkom na javnim površinama, isti ima da se hitno ukloni sa javne površine.

Za nevjerne evo i dokaza
Image
Pametnom je i išaret dovoljan.
Koshpa

#2 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by Koshpa »

hahahah :D :-)

ma ukinite sve koji ce nam sta u zivotu :)
vjesticanametli

#3 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by vjesticanametli »

kolektivni suicid i svi idemo u ĐŽenet :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#4 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by ♥ Julianna ♥ »

Što nema nacrtane vatre kod teme?? :D

Ovaj forum i svi mi forumaši ćemo definitivno goriti u džehenemu :lol: :lol:
Robyn

#5 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by Robyn »

kukuruz_kokicar wrote:Dragi moji, drago mi je da su Vučku u našoj sredini odbrojani dani. Međutim, ima u nas još jedan jako ružan običaj. To je i da neka naša djeca prave KIPOVE, tj. Snješka Bijelića. Snješko je osim toga što je de-fakto kip i čest "pratioc" Djeda Mraza i simbol koji se pojavljuje na Božićnim čestitkama. Poznato je da je priču o Snješku napisao i glavom i bradom Hans Christian Anderson!!!

Arzija oči su u tebe uperene. U Kantonu treba hitno zabraniti pravljenje i postavljanje Snješka Bijelića na javnim površinama, a posebno ispred vrtića i škola.

Da ne bi ispalo da nismo multikulturni, pravljenje Snješka treba dopustiti i anamo-onoj djeci, u stanovima ili izuzetno na javnim površinama uz pismenu najavu zabludjelih roditelja upravi grada. Kako bi zaštitili duše pravovjernih, prostor oko Snješka treba zaštitii žutom trakom i putem javnih medija upozoriti građane o opštoj opasnosti za moral. Po završetku 'igre' sa Snješkom na javnim površinama, isti ima da se hitno ukloni sa javne površine.

Za nevjerne evo i dokaza
Image
Pametnom je i išaret dovoljan.
Zabraniti obavezno jer iz prilozenog se vidi da su to dva pod ruku brata koji treba ovdje da izlude ovaj pravovjerni narod i da ga odvuku sa pravog puta! :wink:
tataratira

#6 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by tataratira »

Fale im još irvasi da budu udružena zločinačka organizacija, inače šta mislite
odakle im toliki pokloni ;-)
delightful

#7 Re: Ukinimo Snješka Bijelića

Post by delightful »

kukuruz, pretjerujes, i to si trebao/la shvatiti juce kad ti je post izbrisan sa vucko teme. ovo ce biti zakljucano, i molim vas da nista slicno ne otvarate.
Locked