matura
Moderator: anex
-
Sarajevska Princeza
#2 Re: matura
Imam ja haljina tonu iz SAD neznam sta cu s njima. Ako si zainteresovana ostavi mi adresu NA EMAIL ja cu ti poslati - i broj koji nosis naravno. Ima jedna plava bas.lejlica wrote:treba mi maturska haljina a nemam predstave ni gdje da je nabavim niti kako treba da izgleda. Mozda da je krojim (ali gdje?) znam samo da mora biti plave boje i da je moram imati najkasnije do novembra...cure pomozite...
-
Harmonika
Lejlice,
Djevojcica si i ja ti mogu vjerovatno biti mama. Ako zivis u Sa. sigurno cu ti pomoci. Veceras se javi na moj E -mail, koji cu kasnije postaviti.Sada je skriven.
E -mail : [email protected]
Djevojcica si i ja ti mogu vjerovatno biti mama. Ako zivis u Sa. sigurno cu ti pomoci. Veceras se javi na moj E -mail, koji cu kasnije postaviti.Sada je skriven.
E -mail : [email protected]
-
Harmonika
#4 Re: matura
Lijepo od tebe Princezo. Vjerujem u tvoje obecanje i ja cu nesto ucinitiSarajevska Princeza wrote:Imam ja haljina tonu iz SAD neznam sta cu s njima. Ako si zainteresovana ostavi mi adresu NA EMAIL ja cu ti poslati - i broj koji nosis naravno. Ima jedna plava bas.lejlica wrote:treba mi maturska haljina a nemam predstave ni gdje da je nabavim niti kako treba da izgleda. Mozda da je krojim (ali gdje?) znam samo da mora biti plave boje i da je moram imati najkasnije do novembra...cure pomozite...
jer uzivam u tome. Haljina je od tebe a od mene po dogovoru.
-
Harmonika
Drage mlade djevojke i dame hajte malo u akciju solidarnosti za Lejlicu.
Pored sto prosipamo pamet gdje stignemo, mozemo li uciniti nesto konkretno i korisno?
Prva se javila Sarajevska Princeza - svaka joj cast.
Tako i treba.
Ako zelis mogu ti dati broj moga moba Lejlice ?
Nije tesko provjeriti ko sam a mogu to i javno reci za razliku od mase
drugih koji se plase svoje sjene.
Pored sto prosipamo pamet gdje stignemo, mozemo li uciniti nesto konkretno i korisno?
Prva se javila Sarajevska Princeza - svaka joj cast.
Tako i treba.
Ako zelis mogu ti dati broj moga moba Lejlice ?
Nije tesko provjeriti ko sam a mogu to i javno reci za razliku od mase
drugih koji se plase svoje sjene.
- lejlica
ma nije problem, mogu ja sebi i kupiti haljinu. mislim money je naj-naj-manji problem... al ne znam ni gdje ni sta.
da cujem prijedloge.
cula sam da npr emina husedzinovic kroji fine stvari... sta vi mislite o tome? imali u sarajevu nekakva prodavnica koja drzi haljine? ili imate li neku bolju ideju? nisam iz sarajeva, al eto planiram nabaviti to u sarajvu.
ps. thanx princezo izgleda da ces ti postati moj glavni zivotni savjetnik

cula sam da npr emina husedzinovic kroji fine stvari... sta vi mislite o tome? imali u sarajevu nekakva prodavnica koja drzi haljine? ili imate li neku bolju ideju? nisam iz sarajeva, al eto planiram nabaviti to u sarajvu.
ps. thanx princezo izgleda da ces ti postati moj glavni zivotni savjetnik
- manijak1
Karamela 
-
dinash
probaj naci nesto kod ovih cura ... ne znam kakve su im cijene i da li rade po narudzbi ali its worh a try... imas kontakt na sajtulejlica wrote:zato sto je u mom razredu pao dogovor da cemo svi biti u istoj boji. (jer je to takva tradicija u mojoj skoli) glasalo se i ispala je plava...
http://www.kaopaoshu.com/main.htm
good luck.
-
Elizabeth_Bathory
#15 Re: matura
Dodji gola na maturu!lejlica wrote:treba mi maturska haljina a nemam predstave ni gdje da je nabavim niti kako treba da izgleda. Mozda da je krojim (ali gdje?) znam samo da mora biti plave boje i da je moram imati najkasnije do novembra...cure pomozite...
Zezam se, pa nemoj haljinu ni oblaciti,kupi si neke elegantne pantole. Ja sam na svojoj maturi nosila pantole crne, crnu majcu, crne pantole,i imala sam crnu ruzu u kosi. Sve u svemu izgladala sam elegantno. Haljine za maturu su ofurana fora...