ukrade mi rijeci sa usana. sta's se bezze busit'...teAMICA wrote:Reci ti drugu da se mane ćorava posla!
i koliko je ta rupa kostala?alica.k wrote:prijateljica je to probusila u tuzli kod dade. al on vjerovatno hoce nesto blize od dade.
ne sjecam se to, al bila je neka sica u odnosu koliko smo placale tetoviranjeLady Saray wrote:i koliko je ta rupa kostala?alica.k wrote:prijateljica je to probusila u tuzli kod dade. al on vjerovatno hoce nesto blize od dade.
evo:)aabb wrote:Mozeli mi iko dati veb stranicu od piercing studija Tatzoo?
ako ces se tako izrazavati, nema nista od togaaabb wrote:mozeli mi iko na ovom jeb...om forumu dati veb stranicu od piercing studija Tatzoo bio bi mu zahvalan
tesko, al franz ferdinand nije nikakav problem. negdje je oko latinske cuprije, pa probajaabb wrote:Dali iko zna dali se u Sarajevu moze uraditi Princ Albert? Ako iko zna bio bi mu zahvalan da mi jkaze.
pa koliko se meni cini, ti ces imat problem s tim piercingom, piskices na vise rupa (halali ako sam fulio, neupucen sam jebigaaabb wrote:Bas si duhovit! Ja ozbiljno pitam a ti sto nisi upucen o kjem se piercingu radi to je tvoj problem!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti si bas retard. tragus je onaj na uhu sa slike iz uvodnog posta, a ne na klitorisu, poznavaoceaabb wrote:Moze kod djevojaka ali kod muskaraca malo teze na ki ....i???????????????
Cuo sam da ima u tuzli da dobro radi pa reko da vidim da slucajno nema i u Sarajevu.