Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odlucila sam da podijem ovaj video sa vama, da pogledate SVI.
Pogotovo VI koji volite brzu voznju, koji mislite da je par piva prije voznje "nista opasno"
Ovaj video je Poljska televizija pustala skoro svaki dan.
Video je UZASAN, ali ga treba pogledati, da znate sta mozete uciniti drugim ljudima, svojom neodgovornosu i svojom gluposcu.
Ps. ako nije problem tema bi mogla dobiti STICKY
volim piti, volim piti, volim piti i voziti, takvoga me majka rodi, takav cu i ostaritiiiiiii.....
jer bolje vozim kad sam pijan. nekako sam oprezniji. naravno ne govorim o pijenju gajbe pive i boce viskija pa vozenju u stanju kome, nego govorim o 5-6 piva.
Nisam pogledao film.Svako ko ima imalo empatije za druge ljude nikad nece sjesti za volan ni sa malom pivom u krvi.Ako vec nerazmisljaju o svom zdravlju i zivotu.I novcanu kaznu,i zatvor i zabranu upravljanja motornim vozilom.Pet godina. U povratu dozivotno.
Ne pijem ni kad vozim ni kad ne vozim. Znam da svako ima potrebu za adrenalinskim šokom, ali MRZIM kada ga traži na cesti, pogotovo kada se radi o osamnaestogodišnjem poluretardiranom imbecilu, inače sinu jednog lokalnog uspješnog privrednika.
Lično preferiram traženje adrenalina na dva točka, u šumi. Tako možeš ugroziti samo sebe.
karanana wrote:volim piti, volim piti, volim piti i voziti, takvoga me majka rodi, takav cu i ostaritiiiiiii.....
jer bolje vozim kad sam pijan. nekako sam oprezniji. naravno ne govorim o pijenju gajbe pive i boce viskija pa vozenju u stanju kome, nego govorim o 5-6 piva.
pa ti si obicni glu ..., kre..., deb..,.................... i sve ostalo
takvo razmisljanje ne ocekujem ni od klinca sa 3 god. ali to je primitivni bosanac (cast izuzetcima)
Banned user for reason “vrijedjanje sagovornika”
» benjo_505
karanana wrote:volim piti, volim piti, volim piti i voziti, takvoga me majka rodi, takav cu i ostaritiiiiiii.....
Mozda vozis "opreznije" ali se zapitaj kako bi ti refleksi reagovali u "kriticnoj situaciji" (ne daj boze, da do toga dodje poslije par piva )
ne pijem, iz više razloga, prvo vjerski razlozi, drugo osiguranje mi ne dozvoljava, treće profesionalni sam vozač i dobro sam upućem u tu problematiku itd ...
SaraLe wrote:Odlucila sam da podijem ovaj video sa vama, da pogledate SVI.
Pogotovo VI koji volite brzu voznju, koji mislite da je par piva prije voznje "nista opasno"
Ovaj video je Poljska televizija pustala skoro svaki dan.
Video je UZASAN, ali ga treba pogledati, da znate sta mozete uciniti drugim ljudima, svojom neodgovornosu i svojom gluposcu.
Ps. ako nije problem tema bi mogla dobiti STICKY
Ma tebi 'kjut' ovi parovi [mladici?] pa ti ih zao? Kontas...kakvo tracenje potpuno funkcionalne cune? Umiranje u naramcima...k'o u turskim filmovima, da dodirne duse tinejdzera. Ja nisam tu vidio nista uzasno...nigdje krvi, kostiju da izviru is trupla ili nesto slicno. Zelis vidjeti nesto UZASNO?! Imam nesto jako delikatno!
Vidi sto je lijepa ovdje:
Ali iz ovog' ugla nesto bas i nije privlacna :
Eh tako! sad mozes pogledat' ovu temu svakog' dana i mirne duse zaobici vozacki ispit i ostaviti upravljanje automobilom sposobnim muskim rukama.
A to sto se neki tip napije i slupa...je krajnje rezultat nekog problema sto je zena napravila. Kako god okrenes, zene su problem u vecini saobracajnih nesreca...