Potreban radnik

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

saraydjecko

#1 Potreban radnik

Post by saraydjecko »

Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
Ovaj forum me odusevljava jer ljudi mogu reci sto zele i ono sto ih muci u ovom svijetu nepravde.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
Ovaj forum me odusevljava jer ljudi mogu reci sto zele i ono sto ih muci u ovom svijetu nepravde.
Vala iskreno, ne reklamiras biznis, a ako koga usrecimo jos i dobro...
zito23

#3 Re: Potreban radnik

Post by zito23 »

saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
Možda bi trebalo pojasniti ponudu,
može 350+benzin+15KM hapa,ali kad već radi do 16 sati da tamo spava,kuha i jede,pa poslije 18 da mu dođe raja (možda bi mu i pomogli oko granja...)
Ovakva ponuda mi se čini prihvatljivija,ako nema ništa bolje.
saraydjecko

#4 Re: Potreban radnik

Post by saraydjecko »

Cuj 15 maraka hapa!15x25=375 KM.Pa to nema nigdje:-(
Prevoz je obezjedjen tako sto bi jedan radnik sto tu jos radi dovozio i odvozio te.Za hranu ti je petak maksimalno.A za dovodjenje kojekakvih ljudi tu nema govora,ja sam ipak to krvavo stekao da bi mi neko tu jalijaho.
Cholina_Lokica

#5 Re: Potreban radnik

Post by Cholina_Lokica »

zito23 wrote:
može 350+benzin+15KM hapa,ali kad već radi do 16 sati da tamo spava,kuha i jede,pa poslije 18 da mu dođe raja (možda bi mu i pomogli oko granja...)
hoces jos muzicku, covjek fino nudi posao, koji nekome ko nema moze dobro doci... jos da ti dovede i muziku uzivo navece da ti upotpuni ugodjaj
Sike_

#6 Re: Potreban radnik

Post by Sike_ »

Nisu losi uslovi. Zanima me da li mislis prijaviti radnika, mislim na penziono i to?
Ja sam nedavno dobio posao, ali imam jednog prijatelja koji je zainteresovan.
alcho

#7 Re: Potreban radnik

Post by alcho »

Mene zanima da li ima regresa i hoce li biti dodatno bajramluka
:lol:
saraydjecko

#8 Re: Potreban radnik

Post by saraydjecko »

Jedino da te prijavim na turnir neki.Pa ljudi moji to je samo odrzavanje vikendice!
Neka prijatelj posalje kratku biografiju i da se nadjemo
Soul_Sista

#9 Re: Potreban radnik

Post by Soul_Sista »

zito23 wrote:
:lol: :lol: moze li kako da i radi za tebe? :roll: :D
mIRCerka

#10 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

Nemojte sve okretat na salu, fakat niste fer. Covjek nudi poslic, koji je ocigledno privremeni, a vi pricate o PIO MIO...

cccccccc e Djecko, nasao si crkvu dje's se Bogu molit... :(
saraydjecko

#11 Re: Potreban radnik

Post by saraydjecko »

Moja djevojko,i kazu da je lose i da su ljudi gladni.Da je tako kao sto se prica ovdje bi na forumu ili u stvarnom svijetu bio red ispred vikendice da se jagme za posao.Nadati se da cu naci nekoga koga ce taj posao usreciti.
shana_majka

#12 Re: Potreban radnik

Post by shana_majka »

.
Last edited by shana_majka on 11/12/2008 04:11, edited 1 time in total.
saraydjecko

#13 Re: Potreban radnik

Post by saraydjecko »

saraydjecko wrote:Moja djevojko,i kazu da je lose i da su ljudi gladni.Da je tako kao sto se prica ovdje bi na forumu dosad bilo bruku ozbiljnih zahtjeva ili u stvarnom svijetu bio red ispred vikendice da se jagme za posao.Nadati se da cu naci nekoga koga ce taj posao usreciti.
mIRCerka

#14 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

Ne rece ti gdje je ta vikendica :D
daj vise detalja, mozda ti koga i nadjemo.
I jos nesto, da preduhitrim provokaciju, moraces im navesti jesi li useljiv, tj single, pa da ti i zenu kakvu nadjemo usput :D
atko

#15 Re: Potreban radnik

Post by atko »

Od toliko nezaposlenih kud si bas nas naso :lol: :lol: :D :D

Takav ti je nas covjek ... radio bi on ako moze al u kakvoj drzavnoj firmi ... ono kafica cigara ... pauzica, regres ... trinesta plata i tako jedno 40 godina.

Evo bas me neki dan proganjala rodica jedna da joj zaposlim sina ono nema se finansijski problemi ona grca u ratama samohrana majka i tako to ... boga mi nebih joj smio ni pomenuti ovakvu jednu sasvim finu ponudu ... rekla bi, moj sin nece cistiti nikome, nismo na takve grane spali :roll:
Last edited by atko on 11/11/2008 15:25, edited 1 time in total.
karanana

#16 Re: Potreban radnik

Post by karanana »

slusaj, 350 maraka za 8 sati kopanja i nije neka cifra za otimanja. ali u pravu si, covjek bi pomislio da bi u ovakvom drustvu i ta plata i taj posao privukao dosta interesovanja, medjutim mozda ipak malo placas.

cuj biografija.

92-95 kopo rovove
95-97 zakopavo rovove
97-danas ponekad kopam sezonski kanale
mIRCerka

#17 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

karanana wrote:slusaj, 350 maraka za 8 sati kopanja i nije neka cifra za otimanja. ali u pravu si, covjek bi pomislio da bi u ovakvom drustvu i ta plata i taj posao privukao dosta interesovanja, medjutim mozda ipak malo placas.

cuj biografija.

92-95 kopo rovove
95-97 zakopavo rovove
97-danas ponekad kopam sezonski kanale
Karanana, da li si ikada vidio radnike da fakat kopaju svih 8 sati?
nihadbisic

#18 Re: Potreban radnik

Post by nihadbisic »

Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
mIRCerka

#19 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

nihadbisic wrote:Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
I bingo imamo prvog dobitnika danas.
mIRCerka

#20 Re: Potreban radnik

Post by mIRCerka »

Banned user for reason “ban upozorenja.”
» nihadbisic

Kultura dijaloga. Tj. nedostatak iste.
karanana

#21 Re: Potreban radnik

Post by karanana »

mIRCerka wrote:
nihadbisic wrote:Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
I bingo imamo prvog dobitnika danas.
hahaha

pa dobro, oni sto rade za drzavu ne kopaju puno, cesto ih vidim kako leze po parkovima i cugaju klipache a lopate na zemlji. medjutim kapitalizam je ovo, nikad ne znas kakav je rezim kod privatnika sto se ovoga tice.
alcho

#22 Re: Potreban radnik

Post by alcho »

biografija, uvjerenje o drzavljanstvu, ljekarsko, preporuka ranijeg poslodavca, poznavanje stranog jezika... :lol:
mayab

#23 Re: Potreban radnik

Post by mayab »

De bogati javi kasnije jesi li ikoga nasao, pa da vidimo jel to tako lose u nasoj drzavi-ono nema se posla , nema para itd., ili smo svi mi "gospoda", ono "bolje dinar u hladu nego dva na suncu"! :?
rado_vidjen

#24 Re: Potreban radnik

Post by rado_vidjen »

alcho wrote:biografija, uvjerenje o drzavljanstvu, ljekarsko, preporuka ranijeg poslodavca, poznavanje stranog jezika... :lol:
..i uzorak stolice :D
Skyfox

#25 Re: Potreban radnik

Post by Skyfox »

a jesu se naklatili sve filozofi i zajebanti.

ipak je promaseno mjesto za oglas jer ko god ima vremena da supljira ovdje nije gladan hljeba.
al opet mozda zna nekoga ko jeste...
Post Reply