Potreban radnik
Moderator: anex
-
saraydjecko
#1 Potreban radnik
Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
Ovaj forum me odusevljava jer ljudi mogu reci sto zele i ono sto ih muci u ovom svijetu nepravde.
Ovaj forum me odusevljava jer ljudi mogu reci sto zele i ono sto ih muci u ovom svijetu nepravde.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Potreban radnik
Vala iskreno, ne reklamiras biznis, a ako koga usrecimo jos i dobro...saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
-
zito23
#3 Re: Potreban radnik
Možda bi trebalo pojasniti ponudu,saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
može 350+benzin+15KM hapa,ali kad već radi do 16 sati da tamo spava,kuha i jede,pa poslije 18 da mu dođe raja (možda bi mu i pomogli oko granja...)
Ovakva ponuda mi se čini prihvatljivija,ako nema ništa bolje.
-
saraydjecko
#4 Re: Potreban radnik
Cuj 15 maraka hapa!15x25=375 KM.Pa to nema nigdje:-(
Prevoz je obezjedjen tako sto bi jedan radnik sto tu jos radi dovozio i odvozio te.Za hranu ti je petak maksimalno.A za dovodjenje kojekakvih ljudi tu nema govora,ja sam ipak to krvavo stekao da bi mi neko tu jalijaho.
Prevoz je obezjedjen tako sto bi jedan radnik sto tu jos radi dovozio i odvozio te.Za hranu ti je petak maksimalno.A za dovodjenje kojekakvih ljudi tu nema govora,ja sam ipak to krvavo stekao da bi mi neko tu jalijaho.
- Cholina_Lokica
#5 Re: Potreban radnik
hoces jos muzicku, covjek fino nudi posao, koji nekome ko nema moze dobro doci... jos da ti dovede i muziku uzivo navece da ti upotpuni ugodjajzito23 wrote:Možda bi trebalo pojasniti ponudu,saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
može 350+benzin+15KM hapa,ali kad već radi do 16 sati da tamo spava,kuha i jede,pa poslije 18 da mu dođe raja (možda bi mu i pomogli oko granja...)
-
Sike_
#6 Re: Potreban radnik
Nisu losi uslovi. Zanima me da li mislis prijaviti radnika, mislim na penziono i to?
Ja sam nedavno dobio posao, ali imam jednog prijatelja koji je zainteresovan.
Ja sam nedavno dobio posao, ali imam jednog prijatelja koji je zainteresovan.
- alcho
#7 Re: Potreban radnik
Mene zanima da li ima regresa i hoce li biti dodatno bajramluka

-
saraydjecko
#8 Re: Potreban radnik
Jedino da te prijavim na turnir neki.Pa ljudi moji to je samo odrzavanje vikendice!
Neka prijatelj posalje kratku biografiju i da se nadjemo
Neka prijatelj posalje kratku biografiju i da se nadjemo
- Soul_Sista
#9 Re: Potreban radnik
zito23 wrote:Možda bi trebalo pojasniti ponudu,saraydjecko wrote:Vidim da je dosta nezaposlenih a,ja trazim vec nekoliko dana radnika za odrzavanje vikendice.Znaci ciscenje,okopavanje i slicno.Pa ako administratori nemaju sta protiv evo nudim nekome posao mjesec dana i plata je 350 KM plus placen prevoz i rucak.Radi se od 08.00-16.00.
-
mIRCerka
#10 Re: Potreban radnik
Nemojte sve okretat na salu, fakat niste fer. Covjek nudi poslic, koji je ocigledno privremeni, a vi pricate o PIO MIO...
cccccccc e Djecko, nasao si crkvu dje's se Bogu molit...
cccccccc e Djecko, nasao si crkvu dje's se Bogu molit...
-
saraydjecko
#11 Re: Potreban radnik
Moja djevojko,i kazu da je lose i da su ljudi gladni.Da je tako kao sto se prica ovdje bi na forumu ili u stvarnom svijetu bio red ispred vikendice da se jagme za posao.Nadati se da cu naci nekoga koga ce taj posao usreciti.
- shana_majka
-
saraydjecko
#13 Re: Potreban radnik
saraydjecko wrote:Moja djevojko,i kazu da je lose i da su ljudi gladni.Da je tako kao sto se prica ovdje bi na forumu dosad bilo bruku ozbiljnih zahtjeva ili u stvarnom svijetu bio red ispred vikendice da se jagme za posao.Nadati se da cu naci nekoga koga ce taj posao usreciti.
-
mIRCerka
#14 Re: Potreban radnik
Ne rece ti gdje je ta vikendica 
daj vise detalja, mozda ti koga i nadjemo.
I jos nesto, da preduhitrim provokaciju, moraces im navesti jesi li useljiv, tj single, pa da ti i zenu kakvu nadjemo usput
daj vise detalja, mozda ti koga i nadjemo.
I jos nesto, da preduhitrim provokaciju, moraces im navesti jesi li useljiv, tj single, pa da ti i zenu kakvu nadjemo usput
- atko
#15 Re: Potreban radnik
Od toliko nezaposlenih kud si bas nas naso
Takav ti je nas covjek ... radio bi on ako moze al u kakvoj drzavnoj firmi ... ono kafica cigara ... pauzica, regres ... trinesta plata i tako jedno 40 godina.
Evo bas me neki dan proganjala rodica jedna da joj zaposlim sina ono nema se finansijski problemi ona grca u ratama samohrana majka i tako to ... boga mi nebih joj smio ni pomenuti ovakvu jednu sasvim finu ponudu ... rekla bi, moj sin nece cistiti nikome, nismo na takve grane spali
Takav ti je nas covjek ... radio bi on ako moze al u kakvoj drzavnoj firmi ... ono kafica cigara ... pauzica, regres ... trinesta plata i tako jedno 40 godina.
Evo bas me neki dan proganjala rodica jedna da joj zaposlim sina ono nema se finansijski problemi ona grca u ratama samohrana majka i tako to ... boga mi nebih joj smio ni pomenuti ovakvu jednu sasvim finu ponudu ... rekla bi, moj sin nece cistiti nikome, nismo na takve grane spali
Last edited by atko on 11/11/2008 15:25, edited 1 time in total.
- karanana
#16 Re: Potreban radnik
slusaj, 350 maraka za 8 sati kopanja i nije neka cifra za otimanja. ali u pravu si, covjek bi pomislio da bi u ovakvom drustvu i ta plata i taj posao privukao dosta interesovanja, medjutim mozda ipak malo placas.
cuj biografija.
92-95 kopo rovove
95-97 zakopavo rovove
97-danas ponekad kopam sezonski kanale
cuj biografija.
92-95 kopo rovove
95-97 zakopavo rovove
-
mIRCerka
#17 Re: Potreban radnik
Karanana, da li si ikada vidio radnike da fakat kopaju svih 8 sati?karanana wrote:slusaj, 350 maraka za 8 sati kopanja i nije neka cifra za otimanja. ali u pravu si, covjek bi pomislio da bi u ovakvom drustvu i ta plata i taj posao privukao dosta interesovanja, medjutim mozda ipak malo placas.
cuj biografija.
92-95 kopo rovove
95-97 zakopavo rovove
-
nihadbisic
#18 Re: Potreban radnik
Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
-
mIRCerka
#19 Re: Potreban radnik
I bingo imamo prvog dobitnika danas.nihadbisic wrote:Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
-
mIRCerka
#20 Re: Potreban radnik
Banned user for reason “ban upozorenja.”
» nihadbisic
Kultura dijaloga. Tj. nedostatak iste.
» nihadbisic
Kultura dijaloga. Tj. nedostatak iste.
- karanana
#21 Re: Potreban radnik
hahahamIRCerka wrote:I bingo imamo prvog dobitnika danas.nihadbisic wrote:Ma lik se naso zajebavat ...Ako bas trazi radnika nek se raspita po svom komsiluku ili u mahali ...Doso ovdje nesto kenjat ...
pa dobro, oni sto rade za drzavu ne kopaju puno, cesto ih vidim kako leze po parkovima i cugaju klipache a lopate na zemlji. medjutim kapitalizam je ovo, nikad ne znas kakav je rezim kod privatnika sto se ovoga tice.
- alcho
#22 Re: Potreban radnik
biografija, uvjerenje o drzavljanstvu, ljekarsko, preporuka ranijeg poslodavca, poznavanje stranog jezika... 
- mayab
#23 Re: Potreban radnik
De bogati javi kasnije jesi li ikoga nasao, pa da vidimo jel to tako lose u nasoj drzavi-ono nema se posla , nema para itd., ili smo svi mi "gospoda", ono "bolje dinar u hladu nego dva na suncu"! 
- rado_vidjen
#24 Re: Potreban radnik
..i uzorak stolicealcho wrote:biografija, uvjerenje o drzavljanstvu, ljekarsko, preporuka ranijeg poslodavca, poznavanje stranog jezika...
- Skyfox
#25 Re: Potreban radnik
a jesu se naklatili sve filozofi i zajebanti.
ipak je promaseno mjesto za oglas jer ko god ima vremena da supljira ovdje nije gladan hljeba.
al opet mozda zna nekoga ko jeste...
ipak je promaseno mjesto za oglas jer ko god ima vremena da supljira ovdje nije gladan hljeba.
al opet mozda zna nekoga ko jeste...