Masaza u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
vanjki

#1 Masaza u Sarajevu

Post by vanjki »

Raja gdje u Sarajevu ima dobra masaza i kakve su cijene??? :D :D :D :sax:
Molim da prenesete svoja iskustva
veljaca

#2 Re: Masaza u Sarajevu

Post by veljaca »

Evo gdje mozete dobiti masazu:

Manuelna masaza Masic Selma - fizioterapeut, 061 512 759 ..... Pa ko voli - bujrum.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3 Re: Masaza u Sarajevu

Post by -LIBERO- »

Prije pola godine u nekoj neobavezoj prici jaran mi isprica (vise poznanik nego jaran :D ) kako on jednom mjesecno ide na masazu na kojoj dobije "puni tretman" :-) :D
Kaze da prvi put kada je otisao na masazu je i otisao bas na masazu,i da je pred kraj tretmana klasicne masaze uvidio da ce biti i nesto vise od toga.
Kasnije se uspostavili da je taj studio za masazu paravan za sexualne usluge,i da je "masazerka" mislila da je on svijestan toga ,i da je samo presla na "posao",i pruzila mu "punu uslugu".

E sada,znajuci lika nebih bas rekao da su lovacke price i lazi,cak mi je i vadio neku podsjetnicu tog "salona za masazu",pricao mi je o tome dosta uvjerljivo i djelovalo mi je da to bas funkcionise uhodano,i da taj "salon" radi i to pravo.

tako da,ako odes na masazu mozda ne dobije samo masazu..hajd znaj.. :D :run:

Ako nisi za takav vid "druzenja"mislim da je pametnije se drzati nekih vecih centra gdje mozes dobiti normalne masaze( novootvoreni fitnes centar Central,fis...itd.) ,jer hajd' znaj sta te ceka u nekom od tih "masazerskih salona" :D

Sretno... :run: :dance:
slavkoimamodilera

#4 Re: Masaza u Sarajevu

Post by slavkoimamodilera »

Hajd podatke sad lagano na PP! :mrgreen:
karanana

#5 Re: Masaza u Sarajevu

Post by karanana »

moze li i meni na PP te podatke?
suncica24

#6 Re: Masaza u Sarajevu

Post by suncica24 »

Jah ocajnika :D

F&A Beauty Center: http://www.faubc.co.ba/bh/index.htm
Beauty Studio Dundee: http://www.salonljepote.ba/cjenovnik.html
Hotel Terme Ilidza: http://www.hoteliilidza.ba/site/terme/index.html
Hotel Hollywood Ilidza: http://www.hotel-hollywood.com.ba/
Radon Plaza Hotel: http://www.radonplazahotel.ba/?jezik=bos&x=1

Imas jos u Ives Rocher-ovom salunu iznad prodavaonice u Ferhadiji, Hotelu Astra i na Pofalicima kod tramvajske stanice koja ide prema Nedzaricima, sa lijeve strane centar koji ne zapamtih kako se zove.
karanana

#7 Re: Masaza u Sarajevu

Post by karanana »

dze nesta -LIBERO-. zeljno ocekujem da mi se na vrhu na PP-u prikaze : (1 nova poruka)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8 Re: Masaza u Sarajevu

Post by pici »

Ja idem na masaže i mogu reci da pomaže pravo........ :thumbup: :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9 Re: Masaza u Sarajevu

Post by -LIBERO- »

karanana wrote:dze nesta -LIBERO-. zeljno ocekujem da mi se na vrhu na PP-u prikaze : (1 nova poruka)
Ja konto ti se zezas :D :D

A i neznam nista tacno sada,jedino da kontaktiram tog jarana i raspitam se sta i kako :D :D :D ,jer nesto pretjerano nisam bio zinteresovan za detalje tih "masazerki" ,koje su "izmasirale" jednu trecinu grada..neka hvala :D :run:
Irelevantan

#10 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Irelevantan »

-LIBERO- wrote:Prije pola godine u nekoj neobavezoj prici jaran mi isprica (vise poznanik nego jaran :D ) kako on jednom mjesecno ide na masazu na kojoj dobije "puni tretman" :-) :D
Kaze da prvi put kada je otisao na masazu je i otisao bas na masazu,i da je pred kraj tretmana klasicne masaze uvidio da ce biti i nesto vise od toga.
Kasnije se uspostavili da je taj studio za masazu paravan za sexualne usluge,i da je "masazerka" mislila da je on svijestan toga ,i da je samo presla na "posao",i pruzila mu "punu uslugu".

E sada,znajuci lika nebih bas rekao da su lovacke price i lazi,cak mi je i vadio neku podsjetnicu tog "salona za masazu",pricao mi je o tome dosta uvjerljivo i djelovalo mi je da to bas funkcionise uhodano,i da taj "salon" radi i to pravo.

tako da,ako odes na masazu mozda ne dobije samo masazu..hajd znaj.. :D :run:

Ako nisi za takav vid "druzenja"mislim da je pametnije se drzati nekih vecih centra gdje mozes dobiti normalne masaze( novootvoreni fitnes centar Central,fis...itd.) ,jer hajd' znaj sta te ceka u nekom od tih "masazerskih salona" :D

Sretno... :run: :dance:
Ovo sam i ja čuo od svog brata,

Naime bratov radni kolega je išao na masažu sisama :lol: , živa istina, koja je na kraju završila masažom genitalija,

Samo je masažerka bila teške ruke kod masaže genitalija pa mu je ogulila ponos ko bananu :lol:
karanana

#11 Re: Masaza u Sarajevu

Post by karanana »

-LIBERO- wrote:
karanana wrote:dze nesta -LIBERO-. zeljno ocekujem da mi se na vrhu na PP-u prikaze : (1 nova poruka)
Ja konto ti se zezas :D :D

A i neznam nista tacno sada,jedino da kontaktiram tog jarana i raspitam se sta i kako :D :D :D ,jer nesto pretjerano nisam bio zinteresovan za detalje tih "masazerki" ,koje su "izmasirale" jednu trecinu grada..neka hvala :D :run:
pa eto, ako ti nije tesko priupitaj ga.
ako su izmasirale trecinu, mogu vala i mene. uostalom od rucne "masaze" niko nije umro i nema veze kolicina musterija.
slavkoimamodilera

#12 Re: Masaza u Sarajevu

Post by slavkoimamodilera »

karanana wrote:pa eto, ako ti nije tesko priupitaj ga.
ako su izmasirale trecinu, mogu vala i mene. uostalom od rucne "masaze" niko nije umro i nema veze kolicina musterija.

Ha ja... :mrgreen:
Nermo008

#13 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Nermo008 »

:bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by Nermo008 on 21/01/2020 16:32, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#14 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Nema dobre masaze dok neko sa Thailanda ne otvori salon.
moonca

#15 Re: Masaza u Sarajevu

Post by moonca »

:roll:
kako sam cula- samo 'mrljave' :zoka: nema masaze dok Amerikanka- rumenka ne pritisne.. :oops: :lol:
karanana

#16 Re: Masaza u Sarajevu

Post by karanana »

da ne stavljam sada linkove videa da me ne banuju, ali iz onog sto sam vidio te raznorazne kosooke kambodzanke, tajladzanke i tako to znaju znanje i masiranje. nije sve ni u snazi pritiska. ima nesto i u dodiru i pokretima.

uuu, pa ja sam i prije 12 godina bio aktivan na ovoj temi i trazio dobru masazu. i dalje trazim. papak libero se nije javio.
mO k3

#17 Re: Masaza u Sarajevu

Post by mO k3 »

Ramzess Veliki wrote: 18/01/2020 04:46 Nema dobre masaze dok neko sa Thailanda ne otvori salon.
sa happy end :) jel??
piupiu

#18 Re: Masaza u Sarajevu

Post by piupiu »

Ramzess Veliki wrote: 18/01/2020 04:46 Nema dobre masaze dok neko sa Thailanda ne otvori salon.
:lol:

Pa imaju one tete iz Indonezije u gradu, ali nisu ta vrsta masaže. :mrgreen:

TMP Fizioterapeutski centar u Centru za slabovidne, odličan! :thumbup:
Ramzess Veliki

#19 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

mO k3 wrote: 19/01/2020 21:50
sa happy end :) jel??
Ma te ne masiraju. Ovdje je kamara tih salona, ako hoces dobru masazu moras ipak otici u salone koji su po Shopping molovima. Ako je mjesto prikriveno, izdvojene sobe, maserka pocne brljaviti - odmah znas da ce te napasti po alatki jer ne zna masirati pa daj kakvu god uslugu. Evo ja sam upravo dosao sa masaze, salon sa muskim i zenskim maserima, uvijek sam odusevljen uslugom. Danas me je masirala pokrivena gospodja, sat i po, za cijenu od 40 KM, nesto skuplje ali tu bas znaju raditi. Full body masaza, ne preskace ni jedan dio osim alatke. :lol:

Imao sam i slucaj da sam otisao u jedan salon koji se reklamira na preporuku, kao tamo idu porodice sa djecom, usluga dobra itd ... i posalju mi babu debelu staru, i baba mrljavi i pravo za alatku ... :twisted:
Ja joj kazem nista to, zavrsi masazu, ona pocela da kuka kako malo zaradjuje, pocela se naguzivat, upalila se starka a meni svega vec preko glave ... dam joj baksis i razgulim. Nikad vise nisam otisao u taj salon.
Ramzess Veliki

#20 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

piupiu wrote: 19/01/2020 22:05
:lol:

Pa imaju one tete iz Indonezije u gradu, ali nisu ta vrsta masaže. :mrgreen:

TMP Fizioterapeutski centar u Centru za slabovidne, odličan! :thumbup:
Da, ali samo par njih zna masirati, i masiraju dopola, samo do struka. Noge ne rade nikako. :roll:
moonca

#21 Re: Masaza u Sarajevu

Post by moonca »

ha.... a, noge su glavne... :-)
:facepalm:
..ono iznad nisam citala... jao.... opet...se ufurao..Image
.
Ramzess Veliki

#22 Re: Masaza u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote: 20/01/2020 05:21 ha.... a, noge su glavne... :-)
:facepalm:
..ono iznad nisam citala... jao.... opet...se ufurao..Image
.
Bona sta sam se ufurao, ovdje javne kuce imaju svoje sajtove. Mozes doci i izvedu ti desetak djevojaka da izaberes ili narucis telefonom koju hoces u sobu. Salona za masazu na svakom cosku i vecina maserki hoce da zaradi koji dinar pored masaze. Imas sve na izvoli, samo je do tebe da li si dosao da zaradis za sebe ili ce azijke praviti kucu od tvojih para. :lol:
U Singapuru imas hotel koji raja nazivaju "Four flo' of the ho" ... you know what I meen ... :D - cetiri sprata prostitutki. Najjeftinije su na najnizem spratu, najskuplje na zadnjem, a nakon 10 uvece sve se presele na zadnji sprat. :lol:
Nisam bio tu ... jedva sam nasao pub na obali rijeke sa pivom i pepeljarama ... inace nigdje ne mozes zapalit' u Singapuru, tako da se nisam mrdao od pive i pepeljare, mozda poslije ne bih znao naci isto mjesto. :lol:
Post Reply