pa, idemo redom, i iskreno gospodo, iskreno, kao sto nam pristaje
1. Celavosti
2. Velikog stomaka
3. Impotentnosti
4. Starosti
4. Neceg drugog
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
da ti kazem nesto, sve je stvar toga kako se ti sam osjecas u svojoj kozi i koliko sebe i svoje tijelo volis i prihvatas, kako se ti uzasavas velikog stomaka ja definitivno ne bih volio da imam recimo 70-80 kilaStLouis wrote:Nazalost, nemam opciju da postavim vrstu kviza na forumu, ali me zanima cega se mi ustvari najvise bojimo...bas justros nakon tusiranja i brijanja gledam se u ogledalo i uvidjam da sam se malcice udebljao...iako zanemarljivo debljanje ca. 2-3 kg meni se ucinilo da mi stomak izgleda kao u nilskog konja
zaista, nikad nisam imao stomak, daska, ali jutros, hm
i odmah se zamislim s velikim stomakom
uzas
pa, idemo redom, i iskreno gospodo, iskreno, kao sto nam pristaje![]()
![]()
1. Celavosti
2. Velikog stomaka
3. Impotentnosti
4. Starosti
4. Neceg drugog
1. Sisam se izrazito kratko vec godinama... kosa mi je ofalila, ali bi bilo zapravo najbolje da nikako ni ne raste, smara me sisanje svakih 15 dana...StLouis wrote:pa, idemo redom, i iskreno gospodo, iskreno, kao sto nam pristaje![]()
![]()
1. Celavosti
2. Velikog stomaka
3. Impotentnosti
4. Starosti
4. Neceg drugog
d2 wrote:ja se bojim kada Slavko kugla, sve mi se cini da ce me onom kuglom - ljulj
eee ma nemoj ni te vrste celavosti :=) sa opadanjem kose se manje vise borim vec par godina...KENJAC wrote:Znas cega se ja bojim? Celavosti, al ne one sto ide "odozdo" tzv. visoko celo, nego one sto pocinje iz sredine glave ,tzv "stadion" E to bi me pravo utuklo!
Klodovik wrote:Što se tiče kose, opcije su mi 0, 1 ili 2. Rahatluk pravi, ne treba mi kosa.
BMI mi je na donjoj granici, meni taman.
Na potenciju nemam pritužbi.
O starosti ne razmišljam.
Iskreno, ponekad me je malo strah visine. I da... strah me da će Hamilton postati svjetski prvak
KENJAC wrote:Znas cega se ja bojim? Celavosti, al ne one sto ide "odozdo" tzv. visoko celo, nego one sto pocinje iz sredine glave ,tzv "stadion" E to bi me pravo utuklo!
stvarno previse ocekujes od nas, mi ne razmisljamo toliko daleko, ako uopste razmisljamomamica papucarka wrote:zar vas nije strah samoce, bolesti, da ostanete udovci sa malom djecom , nerijesene egsistenicije i tako to ...![]()
![]()
Je li to pokusavas da nam opises "kabriolet" frizurumamica papucarka wrote: Meni je samo grozno kad je neko procelav pa nabacuje onu cubu sto ima samo sa jedne strane. Dovoljan je samo mali vjetric da mu poremeti konstrukciju na glavi![]()
mamica papucarka wrote:zar vas nije strah samoce, bolesti, da ostanete udovci sa malom djecom , nerijesene egsistenicije i tako to ...![]()
![]()
hebes celavu glavunek je samo na ramenima
ja znam da dosta zena smatra da je celav muskarac sarmantan. Meni je samo grozno kad je neko procelav pa nabacuje onu cubu sto ima samo sa jedne strane. Dovoljan je samo mali vjetric da mu poremeti konstrukciju na glavi
![]()
a muskarac bez stomacica ko selo bez doma kulture
Pa vako... uopćeno, bojim se samo nečega i to vjerovatno potpada pod ovo zadnje, ali nema veze sa muškosti. Ali ako uzmemo da su ovo neke neugodnosti koje život nosi, onda me ne brine golem stomak, jer moj metabolizam to ne dozvoljava. Ostarit ćemo svi, zašto se bojati toga... Impotentni ćemo takošer jednog dana biti, ali ne vrti se život oko toga... dakle vjerovatno bi mi najviše smetala ćelavost. Ali kakav sam, naviko bi se brzo, i svakako se šišam na keca uglavnom pa mi ne bi teško palo ni zero.StLouis wrote:Nazalost, nemam opciju da postavim vrstu kviza na forumu, ali me zanima cega se mi ustvari najvise bojimo...bas justros nakon tusiranja i brijanja gledam se u ogledalo i uvidjam da sam se malcice udebljao...iako zanemarljivo debljanje ca. 2-3 kg meni se ucinilo da mi stomak izgleda kao u nilskog konja
zaista, nikad nisam imao stomak, daska, ali jutros, hm
i odmah se zamislim s velikim stomakom
uzas
pa, idemo redom, i iskreno gospodo, iskreno, kao sto nam pristaje![]()
![]()
1. Celavosti
2. Velikog stomaka
3. Impotentnosti
4. Starosti
4. Neceg drugog
Upravo tako mamice_, meni je moj muz vise sexy sada kako nema kose, bas je sarmantnijimamica papucarka wrote:zar vas nije strah samoce, bolesti, da ostanete udovci sa malom djecom , nerijesene egsistenicije i tako to ...![]()
![]()
hebes celavu glavunek je samo na ramenima
ja znam da dosta zena smatra da je celav muskarac sarmantan. Meni je samo grozno kad je neko procelav pa nabacuje onu cubu sto ima samo sa jedne strane. Dovoljan je samo mali vjetric da mu poremeti konstrukciju na glavi
![]()
a muskarac bez stomacica ko selo bez doma kulture
ima i takvih?fishtrija wrote: Ah da, bojim se ludih žena u životu budućem, to je najgore što muška mere trefit...
ima al nekako sam zbrino brigu oko toga...otherside wrote:ima i takvih?fishtrija wrote: Ah da, bojim se ludih žena u životu budućem, to je najgore što muška mere trefit...tobe jarabi