Eksplozija u FIS Vitez
- Chischo
#1 Eksplozija u FIS Vitez
Ima li neko vise informacija, navodno je jutros nesto eksplodiralo u FIS-u n akasi, ima mrtvih i ranjenih rece mi rodjak...
- lejlasa
#2 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Ma cula sam i ja, navodno nije jutros nego maloprije i jeste, ima mrtvih i ranjenih...
Unutra je eksplodiralo, kod kasa, to je sve jos nezvanicno

- vjesticanametli
-
papacja
#5 Re: Eksplozija u FIS Vitez
U hebo te! Od kuda vam to? Koliko su tačne te informacije?
- karanana
#6 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Kako neslužbeno doznajemo u Trgovačkom centru FIS Vitez aktivirana je eksplozivna naprava. U nesreći ima mrtvih i ozlijeđenih, a koliki su razmjeri tragedije još uvijek nije poznato.
kenjam se na javni servis i njihove web sajtove koji nisu u funkciji. fuj smradovi jedni, dabogda vas ukinuli.
kenjam se na javni servis i njihove web sajtove koji nisu u funkciji. fuj smradovi jedni, dabogda vas ukinuli.
- lejlasa
#7 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Navodno je zastitaru u ruci eksplodirao paket koji je neko ostavio unutra, a njemu se ucinio sumnjiv i upravo je bio posao da ga iznese iz trgovackog centra... 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#8 Re: Eksplozija u FIS Vitez
jebote nesluzbenosaznali sa foruma...karanana wrote:Kako neslužbeno doznajemo u Trgovačkom centru FIS Vitez aktivirana je eksplozivna naprava. U nesreći ima mrtvih i ozlijeđenih, a koliki su razmjeri tragedije još uvijek nije poznato.
-
leo karan
#9 Re: Eksplozija u FIS Vitez
A ja cuo da se navodno neko samoubio
Da li slucajno ili namjerno, jos se ne zna...
-
leigh
#10 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Jel u Vitezu ili negdje drugo?
-
mIRCerka
#11 Re: Eksplozija u FIS Vitez
mene vec panika hvata, zvala sam poznanicu sto radi u GMS centru prekoputa....i nit se javlja nit odgovara na sms 
- karanana
#12 Re: Eksplozija u FIS Vitez
FIS Vitez - Vitez.leigh wrote:Jel u Vitezu ili negdje drugo?
jebo majku da se zarati ili da atomska pukne ja bih to cuo ovdje na forumu a ne preko ovicijelnih drzavnih medija.
- alen_zenica
#13 Re: Eksplozija u FIS Vitez
u 13 55 na ftv vanredne vijestileo karan wrote:A ja cuo da se navodno neko samoubio![]()
-
VjecitiStudent
#14 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Ne bih da ih previse branim, ali kako oni da saznaju??? Da policija iz Viteza, javi kantonalnoj, pa oni Federalnoj, pa Federalna nazove TV?karanana wrote: FIS Vitez - Vitez.
jebo majku da se zarati ili da atomska pukne ja bih to cuo ovdje na forumu a ne preko ovicijelnih drzavnih medija.
U normalnim zemljama obicno ima neka centralna sluzba koja se bavi ovakvim stvarima.
- trinaesti
#15 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Vijesti
Eksplozija u Trgovačkom centru FIS u Vitezu, ima povrijeđenih
Vitez, 09.10.2008 - Onasa
U Trgovačkom centru FIS u Vitezu desila se eksplozija u kojoj ima povrijeđenih osoba, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Sefir Baručija. On nije mogao reći više detalja o ovoj nesreći, a istraga je u toku.
Eksplozija u Trgovačkom centru FIS u Vitezu, ima povrijeđenih
Vitez, 09.10.2008 - Onasa
U Trgovačkom centru FIS u Vitezu desila se eksplozija u kojoj ima povrijeđenih osoba, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Sefir Baručija. On nije mogao reći više detalja o ovoj nesreći, a istraga je u toku.
-
mIRCerka
#16 Re: Eksplozija u FIS Vitez
ima li link live streamalen_zenica wrote:u 13 55 na ftv vanredne vijestileo karan wrote:A ja cuo da se navodno neko samoubio![]()
-
teAMICA
#17 Re: Eksplozija u FIS Vitez
alen_zenica wrote:u 13 55 na ftv vanredne vijestileo karan wrote:A ja cuo da se navodno neko samoubio![]()
de javite sta je bilo, nemam tv na poslu....
-
girl
#18 Re: Eksplozija u FIS Vitez
http://tnt.ba/index.php?option=com_cont ... &Itemid=27
evo nesto, travnicki radio tnt
evo nesto, travnicki radio tnt
-
mIRCerka
- sinus
#20 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Upravo sam zvao neke ljude iz FISA i pošto je zvrka trka još se ne zna sigurno da li je neko podmetnuo Eksplozivnu napravu ili je navodno neko sebe raznijeo eksplozivnom napravom. Ovo je nepotvrđeno još.
Ali sigurno je da je poginuo jedan momak iz obezbjeđenja i da je jedan zaposlenik još teško ranjen prilikom eksplozije i da ima još ranjenih.
Ali sigurno je da je poginuo jedan momak iz obezbjeđenja i da je jedan zaposlenik još teško ranjen prilikom eksplozije i da ima još ranjenih.
- trinaesti
#21 Re: Eksplozija u FIS Vitez
i da ima. javit ce se telefonom, ili ce iz zenickog studija. LIVE sliku iz ili ispred FIS-a svakako necemo gledat.
daleko smo mi od dostignuca Nove TV!
to nije televizija, to je radio federacije!!!
daleko smo mi od dostignuca Nove TV!
to nije televizija, to je radio federacije!!!
-
mIRCerka
#22 Re: Eksplozija u FIS Vitez
AKTIVIRANA EKSPLOZIVNA NAPRAVA U TC FIS VITEZ - IMA MRTVIH I OZLIJEĐENIH PDF E-mailsinus wrote:Upravo sam zvao neke ljude iz FISA i pošto je zvrka trka još se ne zna sigurno da li je neko podmetnuo Eksplozivnu napravu ili je navodno neko sebe raznijeo eksplozivnom napravom. Ovo je nepotvrđeno još.
Četvrtak, 09 Oktobar 2008
Kako neslužbeno doznajemo u Trgovačkom centru FIS Vitez je aktivirana eksplozivna naprava. U nesreći ima mrtvih i ozlijeđenih, a koliki su razmjeri tragedije još uvijek nije poznato.
Prema riječima očevidaca eksplozivnu napravu je aktivirala nepoznata ženska osoba.
Glasnogornica FIS-a Željka Bajramović je potvrdila ovu informaciju kao i policija u Vitezu.
(tnt)
-
leo karan
#23 Re: Eksplozija u FIS Vitez
posto kod nas nema medija koji je senzacionalisticki, tipa nova tv, nema ni brzih vijesti ovog tipaVjecitiStudent wrote:Ne bih da ih previse branim, ali kako oni da saznaju??? Da policija iz Viteza, javi kantonalnoj, pa oni Federalnoj, pa Federalna nazove TV?karanana wrote: FIS Vitez - Vitez.
U normalnim zemljama obicno ima neka centralna sluzba koja se bavi ovakvim stvarima.
- portfast
#24 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Kako nezvanično saznajemo, četiri osobe su poginule, a više ih je ranjeno u eksploziji bombe u poslovnom objektu FIS-a u Vitezu. Bomba je eksplodirala na odjelu prehrane.
Ranjeni su zbrinuti u travničkim bolnicama. U toku je trasport teško povrijeđenih za Sarajevo.
(TV Hayat)
http://www.hayat.ba
Ranjeni su zbrinuti u travničkim bolnicama. U toku je trasport teško povrijeđenih za Sarajevo.
(TV Hayat)
http://www.hayat.ba
Last edited by portfast on 09/10/2008 14:04, edited 1 time in total.
- Dori
#25 Re: Eksplozija u FIS Vitez
Na RSG vijestima kazu da je jedna osoba poginula