Od danas navijam za Želju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
igIa
#1 Od danas navijam za Želju
zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
ZELJO!
-
mr.deeds
#3 Re: Od danas navijam za Želju
igIa wrote:zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
FUJ
- manijak1
- NeKi_LiK
#9 Re: Od danas navijam za Želju
Nisi ti nikad ni navijao za Sarajevo...igIa wrote:zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
-
BigusDickus
Jel' to jos jedan dos'o tobe

-
LudoALudjiJA
#11 Re: Od danas navijam za Želju
NeKi_LiK wrote:Nisi ti nikad ni navijao za Sarajevo...igIa wrote:zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
nikad mu nije kasno da nikad i ne pocne
-
igla
prince neznam kako si skontao moju sifu, vjerovatno sam se ja negdje izlaprdao pred tobom al ovo je bilo nisko!!!!
da Sarajevo (nedaj boze) ispadne u kantonalnu ligu i tada nikad ni pod razno ne bih prestao navijati za njega, a za zelju kako ono "novi stari xurac sampion"

da Sarajevo (nedaj boze) ispadne u kantonalnu ligu i tada nikad ni pod razno ne bih prestao navijati za njega, a za zelju kako ono "novi stari xurac sampion"
-
LudoALudjiJA
da samo znas koliko skoro ce istinitost tog sto si rekao doci na kusnjuigla wrote:prince neznam kako si skontao moju sifu, vjerovatno sam se ja negdje izlaprdao pred tobom al ovo je bilo nisko!!!!
da Sarajevo (nedaj boze) ispadne u kantonalnu ligu i tada nikad ni pod razno ne bih prestao navijati za njega
-
stidljiv
#14 Re: Od danas navijam za Želju
Sto jes jes...dobra odluka jarane...opametio si se...bolje ikad nego nikadigIa wrote:zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
-
LudoALudjiJA
pa dobro, jarane, mada su sve to tvoje rijeci...da pokusamo sa nekim postom koji cu prenijeti u cjelini, da me ne bi otpuzio da uzimam iz konteksta:igla wrote: to LudoALudjiJA
jarane pogresnu si stvar akcentirao:
tj bit ce zeljo "novi stari xurac sampion"
a to da ce biti novi stari sampion...sa tim se naravno slazem...igla wrote: zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
a to tvoje "XURAC" sigurno znaci da je od Zelje neko naheb...drljao
a znamo i ko je to bio
-
Nesto protiv bolova
#19 Re: Od danas navijam za Želju
igIa wrote:zaista, nema mi druge. sarajevo je dotaklo dno dna, tako da stvarno vise ne zelim da se nerviram. odoh vec sutra na kup utakmicu protiv buducnosti, bodriti plave i radovati se buducoj tituli, evropi...
ZELJO!
Nikada ti picko prodana nisi ni navijao za Sarajevo.
- manijak1
Jeste se podigli nakon Famosa ali pazite dolazi Posušje