Kako za vas izgleda savrsen vikend???
Moderator: anex
-
jellena medic
#1 Kako za vas izgleda savrsen vikend???
Interesuje me kako za vas izgleda savrsen vikend ali ne mislim sad da mastate nego onako ono sto je dostupno,kako izgleda dobar provod i koji je nacin na koji se najvise zabavite nebitno vani ili u kuci??? 
- jazz001
#2 Re: Kako za vas izgleda savrsen vikend???
auto,,,2-3 štapa za pecanje,,,šoldi u dzep i pravac more na pecanje

-
downtoearth
#3 Re: Kako za vas izgleda savrsen vikend???
kasno (ranojutarnje) zaglavljivanje, kasno (ranopopodnevno) ustajanje, dvosatna kafica u krevetu sa dragom, druga u gradu, nedelja izlet u prirodu (ako ne pada kiša
)
- Starac_Foco
#4 Re: Kako za vas izgleda savrsen vikend???
Savrsen vikend?
Ako sam pri parama, kampovanje sa porodicom na planini, pecanje na jezerima Zelengore, vrelo Neretve.
Ako je pak "losi" dio mjeseca, moze i rostilj sa prijateljima, hladna piva, fino meso, ohladjena lubenica...
Posteno govoreci, nekad ugasim telefone, ne skidam pidzamu i provedem vikend sa daljinskim od TV-a u ruci.
Nekad se vikendom moglo skoknuti do Malog Stona na salatu od hobotnice, sada su to samo lijepe uspomene...sve vise i vise stvari koje su mi nekad bile dostupne sada postaju luksuz.
Ako sam pri parama, kampovanje sa porodicom na planini, pecanje na jezerima Zelengore, vrelo Neretve.
Ako je pak "losi" dio mjeseca, moze i rostilj sa prijateljima, hladna piva, fino meso, ohladjena lubenica...
Posteno govoreci, nekad ugasim telefone, ne skidam pidzamu i provedem vikend sa daljinskim od TV-a u ruci.
Nekad se vikendom moglo skoknuti do Malog Stona na salatu od hobotnice, sada su to samo lijepe uspomene...sve vise i vise stvari koje su mi nekad bile dostupne sada postaju luksuz.
- van Basten
-
pesak
#6 Re: Kako za vas izgleda savrsen vikend???
on i ja i grejalica i muzika. 
i kao gledamo tv...
i kao gledamo tv...