Teorije zavjere na bosanski način!Paljevinom na Izborni štab Stranke za BiH?
Povodom požara koji se u srijedu neposredno pred ponoć dogodio u sarajevskoj ulici Fra Grge Martića br. 2, neposredno ispod sjedišta Stranke za BiH, rukovodstvo ove stranke poslalo je saopštenje u kojem se kaže da su ih prvi zaključci policije i vatrogasaca priopćeni jučer ponukali na sumnju da je ovaj čin usmjeren protiv njih.
"Očigledno je riječ o namjerno i stručno izazvanoj paljevini, pa nas samo može zasmijati objašnjenje po kojem su to učinili nekakvi beskućnici i narkomani. Pogotovo zbog činjenice da je za izazivanje vatre očigledno poslužila veća količina benzina. Već to trebalo bi da eliminira iz istrage mogućnost da su počinioci bili neki neoprezni mladi ljudi. Očito je da su to učinili stručni kriminalci," kažu iz Stranke za BiH i dodaju:
"Zbog svega ovoga naše prve sumnje narasle su do uvjerenja da je ovaj podmukli čin usmjeren upravo protiv Stranke za Bosnu i Hercegovinu, sračunat na zaplašivanje naših funkcionera i aktivista, te na onemogućavanje korištenja naših službenih prostorija u centru Sarajeva.
Upravo u tim prostorijama djelovao je naš Centralni izborni štab, koji je nakon paljevine u tome onemogućen. Počinioci požara očito su znali nako će naškoditi našoj izbornoj kampanji i time učiniti posrednu korist našim političkim rivalima. Stoga imamo razloga da otvoreno sumnjamo da je iz tih rivalskih krugova i naručen ovaj piromanski, razbojnički atak na Stranku za Bosnu i Hercegovinu."
100% POŽAR
- MuaDib
#1 100% POŽAR
- kicky
#2 Re: 100% POŽAR
Ma to Tihić i Lagumdžija u talu! ccc! Koriste terorističke mjere da bi se obračunali sa svojim političkim protivnicima

-
VjecitiStudent
#3 Re: 100% POŽAR
Nije valjda da ce ovim cinom Centralni izborni stab Stranke za BiH biti sprijecen u lansiranju novih, briljantnih predizbornih parola poput "100% Evropa"?

-
klixober
#4 Re: 100% POŽAR
Ruke im se pozlatile,ko god da ih je zapalio 
-
VjecitiStudent
#5 Re: 100% POŽAR
Meni se cini da je ovo bio jedini nacin da 100% prezrena SBiH postane kakva, takva vijest.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6 Re: 100% POŽAR
Cudi me da u avazu,a mozda i jeste posto ga ne citam i neznam,nije izasao neki bombastican naslov tipa..."...Lagumdzija uhvacen sa karnisterom benzina i upaljacem...."
Ja sam glasao da vjerujem da je SDP podmetnuo pozar jer strahuju od parole 100% Evropa

Ja sam glasao da vjerujem da je SDP podmetnuo pozar jer strahuju od parole 100% Evropa
- jeza u ledja
#7 Re: 100% POŽAR
Ahahaha
prvo izdaju saopstenje kako su se protiv njih udruzili pa im prelijepljuju plakate po gradu
pa sad kao pale pozar. Ja komedije, ovo nesto ko IMJ.
- Gandalf
#8 Re: 100% POŽAR
Stranka za BIH - koji bijednici , ovaj požar je nešto najjadnije za što sam čuo , kome li je to samo palo na pamet - Berizu , Safetu ili možda bajnom osnivaču ove krntije od stranke - taman kada pomislim da ova bijedna stranka ne može dublje potonuti , oni me razuvjere , sada su probili i dno dna 
- Maraschino
#9 Re: 100% POŽAR
Ovo mora da je Nero piroman isprobavao nova sredstva .( Viza za buducnost)

- zlatiborka
#10 Re: 100% POŽAR
Koji cirkus, ni "Embel Riva" mu nije ravan....Gandalf wrote:Stranka za BIH - koji bijednici , ovaj požar je nešto najjadnije za što sam čuo , kome li je to samo palo na pamet - Berizu , Safetu ili možda bajnom osnivaču ove krntije od stranke - taman kada pomislim da ova bijedna stranka ne može dublje potonuti , oni me razuvjere , sada su probili i dno dna
Nego, bice toga jos, paljevina i bombi na raznim mjestima.....
Da se utjeraju ovcice u tor i nema mrdanja....
- Alfons Kauders
#11 Re: 100% POŽAR
odlican naslov teme...
jazuk samo sto im skroz ne izgori office... zajedno sa zaposlenim... pa clanovima... simpatizerima... i srodnicima do 3. koljena po tazbini...
jazuk samo sto im skroz ne izgori office... zajedno sa zaposlenim... pa clanovima... simpatizerima... i srodnicima do 3. koljena po tazbini...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: 100% POŽAR
hahaha
ova stranka ako ne doživi debakl nešto će uvijek trulo biti u državi PiH
ova stranka ako ne doživi debakl nešto će uvijek trulo biti u državi PiH