Ponedeljak oblačno i kično jutro u ulici Halida Kajtaza.Za one koji neznaju ulica, koja vodi od tunela prema željezničkoj stanici.Čitavih 35 minuta mi je trebalo da se probijem od zgrade Sarajevo gasa do raskrsnice kod željezničke stanice.
Gospoda(moroni i krkani) koja su izvodila radove u pomenutoj ulici u četvrtak i petak prošle sedmice su ostavila kanal širine 50 cn i dubine 25 cm i zbog toga je jutros bila neviđena gužva.Zašto ovo pišem e pa glasaću za onoga ko napravi tu ulicu proširi je ili riješi na neki naćin da ne gubim svako jutro pola sata u autu umjesto 3 minuta. Iz moje perspektive bi mi to znatno olakšalo život i moj je glas toliko vrijedan a više ni ne očekujem od političara. Ustvari zašto pisati i truditi se bolje biti neće.Pametni i sretni su već davno otišli iz tamnog vilajeta. I još jedna stvar zavjere nema sami smo si krivi za sve.
Za koga ću glasati na izborima 2008.?
-
AdnanSA
-
homar
#2 Re: Za koga ću glasati na izborima 2008.?
Riješit će to Tajo, jednog dana. 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Za koga ću glasati na izborima 2008.?
Dođi na glasačko mjesto i nacrtaj
Smaju što se smiješi na svim listićima.
- spreca
#4 Re: Za koga ću glasati na izborima 2008.?
AdnanSA wrote:Ponedeljak oblačno i kično jutro u ulici Halida Kajtaza.Za one koji neznaju ulica, koja vodi od tunela prema željezničkoj stanici.Čitavih 35 minuta mi je trebalo da se probijem od zgrade Sarajevo gasa do raskrsnice kod željezničke stanice.
Gospoda(moroni i krkani) koja su izvodila radove u pomenutoj ulici u četvrtak i petak prošle sedmice su ostavila kanal širine 50 cn i dubine 25 cm i zbog toga je jutros bila neviđena gužva.Zašto ovo pišem e pa glasaću za onoga ko napravi tu ulicu proširi je ili riješi na neki naćin da ne gubim svako jutro pola sata u autu umjesto 3 minuta. Iz moje perspektive bi mi to znatno olakšalo život i moj je glas toliko vrijedan a više ni ne očekujem od političara. Ustvari zašto pisati i truditi se bolje biti neće.Pametni i sretni su već davno otišli iz tamnog vilajeta. I još jedna stvar zavjere nema sami smo si krivi za sve.
Glasacu za nase
Salim se ali stvarno je stanje takvo da vise neznas za koga glasati.Narod je glasao za sve i svakog bar po jedanput i stvar se nije nista izmjenila.
Mislim da nam moze pomoci samo opsti bunt i motka i otjerati ih u nedodjiju,nazalost nema druge.