Bizarne vijesti

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1 Bizarne vijesti

Post by PipiDugaDevetka »

Bizarne, neobične, smiješne, čudne, nemoguće, šašavo - nastrane vijesti, slike i ostalo možete postaviti ovdje, na ovoj temi.
Tridesetčetvorogodišnji Britanac iz Kenta prije n ego se objesio, snimio je poruku na telefonsku sekretaricu u kojoj kaže:
''Ne mogu da se javim jer sam mrtav. Ne ostavljajte poruke''.
Santos

#2 Re: Bizarne vijesti

Post by Santos »

Frajer iz Kljaka prdno a imo proljev i nije se usro.Bizarno.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Bizarne vijesti

Post by PipiDugaDevetka »

Mladi Amerikanac skočio je sa desetog sprata zgrade u kojoj je živio sa majkom i ocem. Prilikom prolaska pored sedmog sprata sudario se sa zalutalim metkom koji ga je odmah usmrtio. Metak je ispalio njegov otac, pokušavajući da ubije svoju suprugu, mladićevu majku.
Muškarac u gradu Surrey (GB) umro nakon što je sam sebi nabio dva tampona u nos kako bi spriječio hrkanje.
Put br. 357 -u Nevadi (SAD) službeno je nazvan ''Vanzemaljski autoput'' zbog velikih znakova koji su podignuti da označe zgodna mjesta za spuštanje nepoznatih letećih objekata, NLO-a.
Skyfox

#4 Re: Bizarne vijesti

Post by Skyfox »

evo jedne
Drvene klupe na stajalištima pravi O H
Ideja se rodila kada se smrznuo čekajući autobus pola sata, a nije bilo klupe...
03.09.2008. 18:15
Nakon što je ... prekjučer objavio tekst o drvenim klupama nepoznatog autora na tramvajskim stajalištima, našoj redakciji jučer se javio O H otkrivši nam da su klupe njegovih ruku djelo. On je penzioner i, kako kaže, u slobodno vrijeme postavlja klupe tamo gdje nedostaju u nadi da će učiniti dobro djelo.

- Na ovu ideju sam došao kada sam jednog dana u februaru pola sata morao čekati autobus za Buljakov Potok, a na stanici nije bilo klupe... Bilo je užasno! Smrznuo sam se... Ovo radim zbog starijih ljudi - rekao nam je H.

Drvene klupe na autobuskim stajalištima od Briješća do Buča Potoka također je on postavio.

- Napravio sam i dvije klupe po dva metra na Otoci i dalje ću od cigli i daski praviti klupe - ističe H, te dodaje da na nekim od njih napiše i svoj nadimak Macola sa inicijalima, kao na onu na tramvajskom stajalištu kod RTV dom.

Autor: L. K.
alica.k

#5 Re: Bizarne vijesti

Post by alica.k »

bas je fin
Post Reply