Nas dva brata Oba...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Nas dva brata Oba...
Pa, @Fair,
Je li to pravilno da brat Barak živi u vili od milion i kusur dolara, a drugi u baraki od desetak dolara?
Je li to pravilno da brat Barak živi u vili od milion i kusur dolara, a drugi u baraki od desetak dolara?
- Fair Life
#3 Re: Nas dva brata Oba...
Po meni je pravilno da drugi brat zivi u baraci.PipiDugaDevetka wrote:Pa, @Fair,
-
zlatan01
#5 Re: Nas dva brata Oba...
Kod mene umjesto slike mali kvadratic 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6 Re: Nas dva brata Oba...
...i posjeduju najinteligntije rakete svih vremena sa bojevim glavama: Zemljak - zemljaku!zagazaga wrote:Ovo se kod nas nikad neće desiti,naši političari su rođohumani![]()
![]()
![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
#7 Re: Nas dva brata Oba...
Probaj desni klik, pa Show picture!zlatan01 wrote:Kod mene umjesto slike mali kvadratic
- Fair Life
#8 Re: Nas dva brata Oba...
"...koji ravna velikim malteškim špitalom gdje će u Baraci Pet Be iskrvariti student Vidović, ..."karanana wrote:barak zivi u baraki
("Baraka 5b", Miroslav Krleža)
- PipiDugaDevetka
#9 Re: Nas dva brata Oba...
Ne, nego Barakov brat živi u baraki i to je nepravilno kako @Fair reče!karanana wrote:barak zivi u baraki
Vjerovatno da Barak nije znao ni da postoji Huseinovo dijete George u Najrobiju.
- Fair Life
#10 Re: Nas dva brata Oba...
Moguce i da je znao ali, ali...PipiDugaDevetka wrote:...
Vjerovatno da Barak nije znao ni da postoji Huseinovo dijete George u Najrobiju.
Sjecas li se, mislim, Cankarove price o djecaku koji se postidio svoje rodjene majke sirotice.
PS. Novinari su spiclovi.
- PipiDugaDevetka
#11 Re: Nas dva brata Oba...
Kako se ne bih sjećao, pa dok je učiteljica (Slovenka) čitala, i ja se zastidio sebe zbog nečeg sličnog,....Ih, a koliko je onih što su se zastidjeli majke BiH,...ali tema je:
Husein Obama i njegova dva sina od kojih je jedan bio socijalni radnik u USA, a drugi,...nije bio tako pametan ili, možda, nije imao sreće.
P.S.
Šta su to spiclovi, novinari spiclovi? Ne razumijem.
Edit: Nemam u rječniku stranjskih riječi, ali nagađam šta bi moglo da bude.
Husein Obama i njegova dva sina od kojih je jedan bio socijalni radnik u USA, a drugi,...nije bio tako pametan ili, možda, nije imao sreće.
P.S.
-
zlatan01
#12 Re: Nas dva brata Oba...
Prob'o, ne ide. I nije prvi puta da ne mogu otoriti sliku...PipiDugaDevetka wrote:Probaj desni klik, pa Show picture!zlatan01 wrote:Kod mene umjesto slike mali kvadratic
- Fair Life
#13 Re: Nas dva brata Oba...
Ja to sebi prevedem kao... njuskala. (Spiclovima zovem samo uspjesna novinarska njuskala.)PipiDugaDevetka wrote:...
P.S.
- turban
#14 Re: Nas dva brata Oba...
Neko mora biti uvjek veci,tako ti je kad prodas kozu...PipiDugaDevetka wrote:Pa, @Fair,