Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
14/09/2004
Panathinaikos 2-1 Rosenborg
Arsenal 1-0 PSV
Shakhtar 0-1 Milan
Celtic 1-3 Barcelona
Valencia 2-0 Anderlecht
Internazionale 2-0 Bremen
PSG 0-3 Chelsea
Porto 0-0 CSKA Moskva
U ovim utakmicama su definitivno dominirali favoriti s tim da je njamacki prvak i pobjednik kupa Werder Bremen od 5 minute igrao sa igracem manje! Vahin PSG je bio totalno slab, bez ideja i uhodane koncepcije igre i zasluzeno izgubili od veoma jake ekipe Chelsea! Po meni najbolja tekma dana je bila izmedju Celtica i Barcelone gdje su domacini poslije izjednacenja u 54 minuti dominirali a interesantno je bilo da je 3 gol za Barcelonu postigao bivsi igrac Celtica i svedski reprezentativac Hendrik Larsson! Veliko iznenadjenje je ipak utakmica Porta i Moskve gdje su aktuelni prvaci Evrope igrali bez golova sa ruskim prvakom!
Raspored danasnjih utakmica:
15/09/2004
Liverpool 20:45 Monaco
Deportivo 20:45 Olympiacos
Leverkusen 20:45 Real Madrid
Roma 20:45 Dynamo Kyiv
Ajax 20:45 Juventus
M. Tel-Aviv 20:45 Bayern
Fenerbahçe 20:45 Sparta
Lyon 20:45 Man. United
Moja prognoza:
Liverpol vs. Monaco 1
Deportivo vs Olymp 1
Lev. - Madrid x
Roma - Dynamo 1
Ajax - Juve 2
Macabi - Bayern 2
Fenerbanche - Sparta x
Lyon - ManU 2
Last edited by BECHO on 15/09/2004 20:33, edited 1 time in total.
Cudi me kako Barcelonu nisi stavio na glasanje...dali ona spada pod "ostale"ili Ronaldingho i comany su po meni najveci favoriti....tako da me mnogo cudi zasto nemas barcu za glasanje....
Larci wrote:Cudi me kako Barcelonu nisi stavio na glasanje...dali ona spada pod "ostale"ili Ronaldingho i comany su po meni najveci favoriti....tako da me mnogo cudi zasto nemas barcu za glasanje....
Jbg care, zaboravio sam Barcu unijeti u anketu iako su i po meni jedni od favorita! Nema veze, nek bude pod ostalima, mozda je ovako i interesantnije!
Larci wrote:Cudi me kako Barcelonu nisi stavio na glasanje...dali ona spada pod "ostale"ili Ronaldingho i comany su po meni najveci favoriti....tako da me mnogo cudi zasto nemas barcu za glasanje....
Jbg care, zaboravio sam Barcu unijeti u anketu iako su i po meni jedni od favorita! Nema veze, nek bude pod ostalima, mozda je ovako i interesantnije!
OKI DOKI...... ´Neka Barce pod ostalim....a i ja mislim da ce dogurati dugo...jaki su ove godine i imaju stvarno igracine....
A sad bi te zamolio da napravish jednu anketu....KO NECE OSVOJITI:::::
Ja prvi glasam za Reala hehe jao jao kako se obrukase sinoc protiv Leerkusena.... jesi li vidio ono....ubishe ih svabe samo tako....
Gledao sam citavu tekmu Reala protiv Leverkuzena i ne sjecam se kad ih je neko ovako razvalio kao Svabe sinoc! Bayer je bio bolji u svemu, i psihicki i fizicki i tehnicki, imali su bolje ideje, veci moral za pobjedom i citavu su utakmicu dominirali na terenu! Real je imao samo jednu slucajnu sansu kad je Ronaldo poslije greske (vjerovatno i jedina greska domacina) protivnicke odbrane nesigurno pogodio precku! Realove zvijezde su sinoc totalno otkazale, od Zidana preko Figa, Roberta Carlosa pa do Ronalda, bili su bez pravog koncepta, bez hrabrosti, bez volje...dzaba im sto imaju onakve igrace kad nemaju duse! FORZA LEVERKUSEN
maraDONa wrote:gdje je liverpool u anketi
mogla bi biti njihova godine, pravo su nalozeni na evropu
otisao je owen,. ali mislim da je cisse jaci od njega
Liverpol je uz Barcu i Bayerna, pod ostalima! Mislio sam editirat anketu ali neda mi se tako da je mozda interesantnije da nema imena nekih navodnih favorita u opticaju za glasanjei!
Bravo Leverkusen!
Real je izgubio, i to kako, pravo se radujem...Konacno su veliki mocni napuhani ufurani bogovi kultovi zajedno sa Davidom Svaka Bi Mu Dala Bekanom zagrizli u prasinu...bijeli balet je sinoc pokazao runjave noge, bijela carolija nije mogla zacarati ni kobilinu guzicu (kao i obicno uostalom, dobra igra im se i inace samo "omakne", pogledati spansku ligu), sinoc ih je mogla pobijediti i ekipa gastarbajtera sto igraju u hajnehaju na prvomajskom turniru...a bayer je pokazao da fudbal ne igraju pare, nego strast, ljubav i veliko srce....i ja zbog toga ponovo vjerujem u cuda, vjerujem da zivot nije samo imidz i reklama, skupa odjeca i jeftin provod...real madrid treba promijeniti ime u "groblje dobrih igraca" (jer im samo kvari karijeru poklanjajuci ih medijskim zvijerima i drzeci ih na klupi)...
danas sam pravo sretan, a moj favorit ove godine je shakhtar , hajmo momci, pokupite pare onim glavonjama
Gdje su nam ti fudbalski fanovi, frekovi, navijaci, obozavatelji, manijaci, pitari, fukare, robijasi, velezovci itd.? Hajde da cujemo prognoze za vecerasnje utakmice, prijedlozi, tipovi, analize i sl.!
Ma kakav Real i bakraci! To je samo jedna obicna gomila ulizanih, prepotentnih sminkera i milionera! Bayer ih je rasturio definitivno (kad bi se posmatrao citav tok utakmice) i trebaju biti zahvalni sudiji i Dimitru Berbatovu sto im Svabe ne uvalise jos jednu golcinu! ForZA Bayer!!!
nisu ga promasili, nego je golman odbranio, a to je razlika, i to velika.................. ,
Lijepo sam napomenuo...(odbrana)
Treba podhitno urediti malo ovu anketu...fali barca, milan...
Al nema veze, veceras je PSV-Arsenal- prognoza: 1:2 ili 1:1
Fakat dobiće Arsenal golom u 93 minuti sudijske nadoknade , slično kao danas FCS Rudara iz Ugljevika .
Vako :
Rosenborg 1
Arsenal 2
Valencia 2
Inter X
Paris SG 2 ( šta ću kad emotivno ispunjavam listić )
I van Lige prvaka Leeds Watford 1 .
Usput sam rekao da će Dinamo i Real iz te grupe o kojoj pričate ići dalje
Stitch__ wrote:hehe a i glasao sam tako, al odakle ti ajax i roma padose na pamet, a barcu i milan da zaboravis
Ma ja to mahinalno prijatelju moj, ono sto mi je palo na pamet! Barcu i Milan sam pokusao ubaciti naknadno medjutim bilo je nekih komplikacija prilikom editiranja poruke tako da sam odustao! Sve u svemu, ja mislim da u Maju JUVE uzima titulu prvaka iako navijam za svapske klubove!