Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam problema sa starim Celeronom 500MHZ, nekad se upali, nekad ne. Uglavnom rijetko se upali. Ustvari racunar se upali, ali samo stooji i vrti ventilator i cooler. Na monitoru nista, a onda ga malo prodrmam pa se fino upali i radi normalno. I sve tako u krug. Probao sam pricvrstiti kartice (graficku, itd), te provjerio kablove, i sve izgleda ok.
Specifikacije:
500Mhz, 196SDRAM, ATI Rage graficka, HardDisk 1,8GB... itd
pusta zvuk ventilatora, tiiiiiiiiiiip, i ono checkiranje cd-roma... standardno, ali jednostavno stane, i stoji i tako nista dalje... probao sam i memoriju gurnuti.
Pokusaj da povadis sve kablove iz centralne jedinice i malo ga ostavi bez kablova pa pokusaj ponovo...desava se to....mozda je prenaelektrisan... ako je to ovo ce ti rijesiti problem
dario-x wrote:pusta zvuk ventilatora, tiiiiiiiiiiip, i ono checkiranje cd-roma... standardno, ali jednostavno stane, i stoji i tako nista dalje... probao sam i memoriju gurnuti.
Kod mog se u po frke slik znala suziti pa mu onda spucas jedan disciplinski i bude OK jedno pola sata. To mi je najvise zivce vadilo dok sam igrao igrice na Commodeore 64
Ako stanijes na 3 spretu i vise baci ga ali pazi da neko ne prolazi trotuarom onda sidji dole u odnesi ga do kontejnera nakon 2 dana na alipasinom ce ga cigani prodavati u komponenatama