stefan effenberg

sebastian schweinsteiger

Moderator: anex

da mi je znati na kojem jeziku su razgovarali"Nakon sto su se upoznali, Koke i Kristijan su, naravno, poceli razgovarati o "najvaznijoj sprednoj stvari"
gastarbajterskomtazmania wrote:da mi je znati na kojem jeziku su razgovarali"Nakon sto su se upoznali, Koke i Kristijan su, naravno, poceli razgovarati o "najvaznijoj sprednoj stvari"
A ti znas Koketa? Znate se iz Frankfurta?mamica papucarka wrote:gastarbajterskomtazmania wrote:da mi je znati na kojem jeziku su razgovarali"Nakon sto su se upoznali, Koke i Kristijan su, naravno, poceli razgovarati o "najvaznijoj sprednoj stvari"
Na njemackom. Koke je zivio u Njemackoj.tazmania wrote:da mi je znati na kojem jeziku su razgovarali"Nakon sto su se upoznali, Koke i Kristijan su, naravno, poceli razgovarati o "najvaznijoj sprednoj stvari"
mozda je umjesto semira bio efendija cericin33sa wrote:A mozda ni ovo nije Koke, mozda je ovo Koketov zli brat blizanac, nikad ne znas

kinte_kunte wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
pravo ostario ovaj Schweinsteiger, mozda se nasikiro sto su izgubili u finalu
odron![]()
![]()
Zasto lazes ovdje? Bas je fino govorila: "2006 WM-Dritter, 2008 EM-Zweiter, dann kann ja 2010 nur der WM-Titel folgen"Giordano wrote:kinte_kunte wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
odron![]()
![]()
![]()
Ma dje se bolan jarane ne bi nasikiro i jos ostario?Ama i ti bi bolan da ti se dogodilo to sto se njemu dogodilo!?
Hem sto su izgubili finale,hem sto ga je Merkel_Hanuma narezilila,i njega i sve njegove jarane u ekipi!
![]()
Ashrafieh wrote:Zasto lazes ovdje? Bas je fino govorila: "2006 WM-Dritter, 2008 EM-Zweiter, dann kann ja 2010 nur der WM-Titel folgen"Giordano wrote:kinte_kunte wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
odron![]()
![]()
![]()
Ma dje se bolan jarane ne bi nasikiro i jos ostario?Ama i ti bi bolan da ti se dogodilo to sto se njemu dogodilo!?
Hem sto su izgubili finale,hem sto ga je Merkel_Hanuma narezilila,i njega i sve njegove jarane u ekipi!
![]()
Ja ti opet kazem da lazes i to na vrlo ruzan nacin. Ja se druzim sa nekim ko igra bas u ovoj repki (muz moje rodice) iGiordano wrote:Ashrafieh wrote: Zasto lazes ovdje? Bas je fino govorila: "2006 WM-Dritter, 2008 EM-Zweiter, dann kann ja 2010 nur der WM-Titel folgen"![]()
Hej jarane "Ashrafieh",ma dje cu ti ja bolan lagati,ja ti nikad ne lazem cojce!
To sto ti govoris to je bilo ono znas oficijelno,za raju!
Ama ono sto je Merkel_Hanuma njima kazala,a nije za raju,o tome ja govorim,jarane moj!
Upamtice oni Merkel_Hanumu jarane moj!Nista ti ne brini,brale moj!Slusaj sto ti ja kazem!Beli ce je oni upamtiti!!
Ama ovi iz ahvaza,jarane moj,ma ti nejmaju pojma ni o cemu!Njima ni Merkel_Hanuma ne more stati na rep!
Haj vozdra ti!
![]()
burekodsira wrote:samo ne znam ko je kristijan![]()
stefan effenberg
sebastian schweinsteiger
Ashrafieh wrote:Giordano wrote:Ashrafieh wrote: Zasto lazes ovdje? Bas je fino govorila: "2006 WM-Dritter, 2008 EM-Zweiter, dann kann ja 2010 nur der WM-Titel folgen"
Hej jarane "Ashrafieh",ma dje cu ti ja bolan lagati,ja ti nikad ne lazem cojce!
To sto ti govoris to je bilo ono znas oficijelno,za raju!
Ama ono sto je Merkel_Hanuma njima kazala,a nije za raju,o tome ja govorim,jarane moj!
Upamtice oni Merkel_Hanumu jarane moj!Nista ti ne brini,brale moj!Slusaj sto ti ja kazem!Beli ce je oni upamtiti!!
Ama ovi iz ahvaza,jarane moj,ma ti nejmaju pojma ni o cemu!Njima ni Merkel_Hanuma ne more stati na rep!
Haj vozdra ti!
Ja ti opet kazem da lazes i to na vrlo ruzan nacin. Ja se druzim sa nekim ko igra bas u ovoj repki (muz moje rodice) i
kazem da nije istina to sto ti ovdje javno plasiras u tudjoj zemlji i na stranom jeziku. Bila jeste u kabini,
ali sve ostalo je laz. Wirklich nicht fair!
Ovaj seljakluk nije nimalo duhovitGiordano wrote:[b]Ashrafieh wrote:
Ja ti opet kazem da lazes i to na vrlo ruzan nacin. Ja se druzim sa nekim ko igra bas u ovoj repki (muz moje rodice) i
kazem da nije istina to sto ti ovdje javno plasiras u tudjoj zemlji i na stranom jeziku. Bila jeste u kabini,
ali sve ostalo je laz. Wirklich nicht fair!![]()
A ljudi moji koljiva cojka,ovo majka rijetko radja!
Haj nek bude,tvrdoglavi cojce,samo se ti meni ne sikiraj,a nemoj ni mene rezilit,jarane moj ljuti!
Ne cojk na sebe a bogami ni na Merkel_Hanumu!
Aferdosum!![]()
[/b]
Ashrafieh wrote:Ovaj seljakluk nije nimalo duhovitGiordano wrote:[b]Ashrafieh wrote:
ali sve ostalo je laz. Wirklich nicht fair!![]()
A ljudi moji koljiva cojka,ovo majka rijetko radja!
Haj nek bude,tvrdoglavi cojce,samo se ti meni ne sikiraj,a nemoj ni mene rezilit,jarane moj ljuti!
Ne cojk na sebe a bogami ni na Merkel_Hanumu!
Aferdosum!![]()
[/b]
Ma super si ti meni i tvoje seruckanje i forumsko sprdanje sa Koketom, njegovimGiordano wrote:Ashrafieh wrote:
Ovaj seljakluk nije nimalo duhovit![]()
A ljudi moji,ovaj cojk ovde,cini se da znade svasta,amo cuti,ko onaj piramidista cuveni!
Haj cojce smiri se i popij koju pravu!
Haj Ciao ti,i ziv mi i zdrav bio,i sutra ako bogda,na desnu nogu usto!![]()
![]()
Ashrafieh wrote:Na njemackom. Koke je zivio u Njemackoj.tazmania wrote:da mi je znati na kojem jeziku su razgovarali"Nakon sto su se upoznali, Koke i Kristijan su, naravno, poceli razgovarati o "najvaznijoj sprednoj stvari"