scena
tip/cura ti govori kako je zainteresovana, itd itd itd
onda, od jednom prekine kontakt
nekst ting ju no...
zarucen/a
WTF!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Hajde nek je sretno, ionako nije imao (imala) šansiaminchev2 wrote:ovako
scena
nekst ting ju no...
zarucen/a
WTF!
dok sam bio mali naucio sam nesto sto zelim podijeliti ovom prilikom - sve sto se moze sastaviti moze se i rastavitiaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
hahahhaad2 wrote:dok sam bio mali naucio sam nesto sto zelim podijeliti ovom prilikom - sve sto se moze sastaviti moze se i rastavitiaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
So u ranu? Koja patetikaaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
viceve prevodisAshrafieh wrote:So u ranu? Koja patetikaaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
![]()
Moj drug je bio u vojsci, JNA, crnjak teži, negdje u južnoj Srbiji, na granici,
gdje je Bog rekao laku noć. Prvi dani - kad ode u WC sve krv na zidovima,
neki se pokušavaju ubiti. On misli samo na svoju djevojku koju voli i to ga
drži, u kalendaru križa dane do susreta. Jednog dana stiže pismo - ona raskida.
On se požali drugovima u sobi, a ovi skupiše sve slike djevojaka koje su imali
po kasarni, staviše u pismo i poslaše toj curi sa ceduljicom - pronađi
sama svoju sliku jer se najbolje ne sjećam koja si
Bili su u vezi prije ili? Nakon koliko vremena?aminchev2 wrote:ovako
scena
nekst ting ju no...
zarucen/a
WTF!
u Sarajevu sam za 2 dana i 18 satiKjajević Majko wrote:Tragedija, kad ćeš u Bosnu da ubijemo tugu?
da je kreten ne bi ti pisala o njemu na ovoj temi...aminchev2 wrote:hahahhaad2 wrote:dok sam bio mali naucio sam nesto sto zelim podijeliti ovom prilikom - sve sto se moze sastaviti moze se i rastavitiaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
ma
i onako je kreten
da propusti sansu da bih ga ja mogla zvati kao moga
pi kaka
Uh, uh, sram ih bilobaby_freak wrote:Takvih scena sam cula jako puno-nazalost! Neki uzivaju u poigravanju s tudjim osjecanjima i ja licno mislim da na takav nizak i patetican nacin zele samo da podignu "jad od svog samopouzdanja" i da pokazu sebi da su ipak macho....Kada je rijec o muskarcima....A ponekad se desi da to uradi iz razloga sto ima nekoliko rezervi i jednu pravu i onda se igra X/O i koju "izvuce"...Najbolje sjesti i popricati s njim i vidjeti sta mu bi...Muskarcu su endemicna vrsta!![]()
A šta kad se rastavi,može li se sastaviti? Meni nikad nije uspjevalod2 wrote:dok sam bio mali naucio sam nesto sto zelim podijeliti ovom prilikom - sve sto se moze sastaviti moze se i rastavitiaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
nije ni meni vala, vazda sam kontao da je do mene a evo sad vidim da i ti imas isti problemnjeka wrote:A šta kad se rastavi,može li se sastaviti? Meni nikad nije uspjevalod2 wrote:dok sam bio mali naucio sam nesto sto zelim podijeliti ovom prilikom - sve sto se moze sastaviti moze se i rastavitiaminchev2 wrote:pa zarucio/la se za neku trecu osobu veca
sto so u ranu bacas?
![]()
![]()
![]()
ma nije mi krivo. nek mu je sa srecom. fina je cura.d2 wrote: da je kreten ne bi ti pisala o njemu na ovoj temi...
pa ja znam ljude koji su se prije vjencaliaminchev2 wrote:njet
nije bio bivsi
frajer sa kim sam izlazila 2 mjeseca ono nako kao da se bolje upoznamo itd
i samo od jednom nestade
i od januara se ne javlja
u februaru mi rece da je poceo se zabavljati
sinoc je pitao da se uda za njega
shega
Sexaminchev2 wrote:ovako
scena
nekst ting ju no...
zarucen/a
WTF!
Znam ih sto su se vjencali posle 3 mjeseca i presretni.aminchev2 wrote:ma nije mi krivo. nek mu je sa srecom. fina je cura.d2 wrote: da je kreten ne bi ti pisala o njemu na ovoj temi...
nego mi bas malo "weird"
tek su 5 mjeseci skupa, a vec se zarucili.