Jedini uslov je da ih nosite...
Ja ih i sama nosim, pa se pitam koliko nas ovdje takvih ima... I da li imamo stila, koliko smo kreativni i hrabri u izboru naočala!
Izvol'te...
Moderator: anex

Qler wrote:Ja sam kupio ove prije jedno pola godine i nisam nesto aman zadovoljan, nekako djeluju nekvalitetno. Prosle sto sam imao bile su elasticnije, ove grube nekakve, kad cistim stakla nesto pucketa, a sto je najcrnje, izgubio sam racun da idem da reklamiram ili nesto..
u glavnom kad su na glavi ne stoje lose, a stakla su antireflex foto senzitiv plastika.

100_KA wrote:semmy wrote:evo i mojih okicavrijeme je da ih promijenim, nosim ih vec 2-3 god...lagane su pravo i ne osjetim ih,prezadovoljna sam ali mi dosadile
sta je ovoj raji 90% ih nosi ŠERIFOVKE Kad imas ono sa strane ko konj ne vidis nista, a vidi joj monitora isti ko moj jos ako je 19"
a u taskbaru procesa kilometar![]()
evo mojih cvika

Gdje se imaju kupit' ovake i kolko kostaju.....ak neko zna..mrs. zurbrigen wrote:
moje cvike.
prave cvike ne nosim, mada mi se sve vise i vise cini da bi ih trebala. u tom slucaju kupila bih si neke crvene ocale. ili zelene.
kod momaka mi se svidjaju buddy holly naocale...
Trosi li manje od 3l u gradu?veca_sa wrote:Qler wrote: a stakla su antireflex foto senzitiv plastika.
TDI 180 KS , koliko od 0-100![]()