Triper, gonoreja jal' kapavac..
Moderator: anex
-
Majjah
#1 Triper, gonoreja jal' kapavac..
Tematika oko ovih spolnih bolesti je uvijek skakljiva tema...da ne bi sad okolisao i umarao sa pricama tipa ,,imam ja jednog jarana''' blablabla, odmah da predjem na stvar i postavim par pitanja...
Ja sam je izgleda fasovao, 5 dana nakon jedne avanture su mi se pojavili prvi simptomi, peckane prilikom mokrenja, tri dana nakon toga i male kolicine necega sto lici na ejakulat, ali je vjerovatnije da je obican gnoj.
Da li je neko vec imao ,,iskustva'' sa lijecenjem ove infekcije?? Vec sam se prilicno informisao kojim se antibioticima ona lijeci, ali buduci da mi u BIH imamo dosta lijekova istog sastava samo drugacijeg naziva, interesuje me sta nasi doktori prepisuju u ovakvim slucajevima! Pretpostavljam da se ni jedan od tih lijekova ne moze dobiti bez recepta...gdje se u Sarajevu moze privatno otici nekom doktoru radi uspostavljanja tacne dijagnoze i dobijanja recepta za potrebne lijekove?
Ja sam je izgleda fasovao, 5 dana nakon jedne avanture su mi se pojavili prvi simptomi, peckane prilikom mokrenja, tri dana nakon toga i male kolicine necega sto lici na ejakulat, ali je vjerovatnije da je obican gnoj.
Da li je neko vec imao ,,iskustva'' sa lijecenjem ove infekcije?? Vec sam se prilicno informisao kojim se antibioticima ona lijeci, ali buduci da mi u BIH imamo dosta lijekova istog sastava samo drugacijeg naziva, interesuje me sta nasi doktori prepisuju u ovakvim slucajevima! Pretpostavljam da se ni jedan od tih lijekova ne moze dobiti bez recepta...gdje se u Sarajevu moze privatno otici nekom doktoru radi uspostavljanja tacne dijagnoze i dobijanja recepta za potrebne lijekove?
- vitamini
#2 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Mislim da u poliklinici Sanasa ima urolog, nazovi pa pitaj, a ima jos privatnih poliklinika u Sarajevu....
p.s. zar je tako teško koristiti kondom
-
d2
#3 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
ma boli te k....
izvini morao sam, sa srecom
(ako me banuju vraticu se valjda za par dana, lijep pozdrav svima !)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
kazna 10 minuta bicevanja, i nemojte vise zachatavatd2 wrote:ma boli te k....

-
Majjah
#5 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
U teoriji nije, u praksi sve zavisi od trenutka, jebigavitamini wrote:Mislim da u poliklinici Sanasa ima urolog, nazovi pa pitaj, a ima jos privatnih poliklinika u Sarajevu....
Poslije je***a nema kajanja, znam i ja da sam se zeznuo!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
http://www.poliklinikasanasa.com/Majjah wrote:Tematika oko ovih spolnih bolesti je uvijek skakljiva tema...da ne bi sad okolisao i umarao sa pricama tipa ,,imam ja jednog jarana''' blablabla, odmah da predjem na stvar i postavim par pitanja...
-
d2
#7 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Majjah iako cisto sumnjam da doticna dama ne zna da je prenosnik mozda bi joj trebalo reci da bi i ona imala posla kod cika i teta u bijelom.
Tebi sa srecom, razumijem te za "trenutak" koji spominjes ali kad malo bolje razmislis - super si prosao, a sad trk do cika doktora.
sretno
Tebi sa srecom, razumijem te za "trenutak" koji spominjes ali kad malo bolje razmislis - super si prosao, a sad trk do cika doktora.
sretno
- sffovac
#8 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
sto se urologa tice
mislim da je sabanovic u sanasi
a hiros u eurofarmu
kako god, neces pogrijesiti ni sa jednim, iako ja preferiram ovog drugog
http://www.eurofarmcentar.ba/
mislim da je sabanovic u sanasi
a hiros u eurofarmu
kako god, neces pogrijesiti ni sa jednim, iako ja preferiram ovog drugog
http://www.eurofarmcentar.ba/
-
Majjah
#9 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Rekao sam joj vec, samo sto to bas i nije primila sa odusevljenjem, razumljivod2 wrote:Majjah iako cisto sumnjam da doticna dama ne zna da je prenosnik mozda bi joj trebalo reci da bi i ona imala posla kod cika i teta u bijelom.
sretno
- otherside
#10 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
joj sad kad krene udarna penicilinska terapija. svaki dan boc-boc u guz-guz 
- madner
#11 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Samo nemoj zaratit sa Albanijom 
- sffovac
#12 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
sve se vraca, sve se placaotherside wrote:joj sad kad krene udarna penicilinska terapija. svaki dan boc-boc u guz-guz
on je bio pravi udarnik pa je boc-boc
sad ce njega boc-boc i jos u guz-guz
-
mojgrad
#13 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Majjah wrote:Tematika oko ovih spolnih bolesti je uvijek skakljiva tema...da ne bi sad okolisao i umarao sa pricama tipa ,,imam ja jednog jarana''' blablabla, odmah da predjem na stvar i postavim par pitanja...
Ja bih da sam na tvom mjestu uradila i test HIV-a, s obizirom da si vec fasovao od te djevojke jednu spolnu bolest vjerovatnoca je da si zarazen mozda i drugim seksualno prenosivim boelstima, za koje nisi dobio simptome. Uradi cijelokupni test za vecinu (cesto prenosivih) spolnih bolesti i obavezno za HIV.
Drugi put pamet u glavu i razmisljaj! Za sta ti je Bog dao!!!
- otherside
#14 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
ja mislila da će on prvo na pregled otići....mojgrad wrote:Majjah wrote:Tematika oko ovih spolnih bolesti je uvijek skakljiva tema...da ne bi sad okolisao i umarao sa pricama tipa ,,imam ja jednog jarana''' blablabla, odmah da predjem na stvar i postavim par pitanja...
Ja bih da sam na tvom mjestu uradila i test HIV-a, s obizirom da si vec fasovao od te djevojke jednu spolnu bolest vjerovatnoca je da si zarazen mozda i drugim seksualno prenosivim boelstima, za koje nisi dobio simptome. Uradi cijelokupni test za vecinu (cesto prenosivih) spolnih bolesti i obavezno za HIV.
Last edited by otherside on 08/07/2008 13:03, edited 1 time in total.
-
d2
#15 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
znas da muski nemaju fizicke preptostavke da misle sa obje istovremenomojgrad wrote:Ja bih da sam na tvom mjestu uradila i test HIV-a, s obizirom da si vec fasovao od te djevojke jednu spolnu bolest vjerovatnoca je da si zarazen mozda i drugim seksualno prenosivim boelstima, za koje nisi dobio simptome. Uradi cijelokupni test za vecinu (cesto prenosivih) spolnih bolesti i obavezno za HIV.
-
mojgrad
#16 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Pa kad ne znaju da razmisljaju onda nek umiru mladid2 wrote:znas da muski nemaju fizicke preptostavke da misle sa obje istovremenomojgrad wrote:Ja bih da sam na tvom mjestu uradila i test HIV-a, s obizirom da si vec fasovao od te djevojke jednu spolnu bolest vjerovatnoca je da si zarazen mozda i drugim seksualno prenosivim boelstima, za koje nisi dobio simptome. Uradi cijelokupni test za vecinu (cesto prenosivih) spolnih bolesti i obavezno za HIV.
Last edited by mojgrad on 08/07/2008 13:12, edited 1 time in total.
-
d2
#17 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
ja vidim sve nas je manje, kontam raja na moru kad ono... 
-
fixer
#18 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
stp si joj rekao da je zarazena??
mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme. 
-
mojgrad
#19 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
fixer wrote:stp si joj rekao da je zarazena??mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme.
Pogresno razmisljanje, njegov problem jeste taj sto je uopste imao sex NEZASTICEN.. Sam sebi natovario problem, ko mu je kriv.
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada..
- sffovac
#20 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
ne vjeruj danajcima, ni kad darove donosefixer wrote:stp si joj rekao da je zarazena??mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme.
samo ne kontam kako ona nije bila svjesna da je zarazena
valjda i nju nesto pece, svrbi ili curi ...
-
fixer
#21 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
ma znam,mojgrad wrote:fixer wrote:stp si joj rekao da je zarazena??mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme.
Pogresno razmisljanje, njegov problem jeste taj sto je uopste imao sex NEZASTICEN.. Sam sebi natovario problem, ko mu je kriv.
-
mojgrad
#22 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Ma nije njemu sad ni do cega vjeruj.. Uh daleko mu krevet od mogafixer wrote:ma znam,mojgrad wrote:fixer wrote:stp si joj rekao da je zarazena??mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme.
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada..![]()
u krajnjem slucaju je mogao ovu curu upoznat sa politicarima. ne mislim da bi ti ih bilo zao
:D
-
Majjah
#23 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
mojgrad wrote:fixer wrote:stp si joj rekao da je zarazena??mogao si je srediti najvecem dusmanu i na taj nacin prividno izgladiti probleme.
Jao filozofije, poslije bitke sve sami generali
Uglavnom, onima koji su se barem potrudili da pomognu hvala, ujutru odoh u jednu od ovih poliklinika, a ovi koji podjebaju i pametuju...bez komentara..
Uglavnom, djeco pamet u glavu, kad i za vama u wc udje neka ljepotica koja vas je smekala citavu noc..ako nemate kondom istjerajte je napolje i objasnite joj da ste stvarno usli samo da pisate
-
aminchev2
#24 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
stani
znaci ova fora vise ne radi?
taMAN sam se ufurala
sala
sala
ali salu na stranu.
za gonoreju imaju tablete - antibiotik
popijes 2, i gotovo
ima jos jedna bolest gdje se pije samo jedna tabletica.
sto se sifilisa tice... ne sluti.
samo se nadam da ti nije herpes nabacila
imas li rana?
znaci ova fora vise ne radi?
taMAN sam se ufurala
sala
sala
ali salu na stranu.
za gonoreju imaju tablete - antibiotik
popijes 2, i gotovo
ima jos jedna bolest gdje se pije samo jedna tabletica.
sto se sifilisa tice... ne sluti.
samo se nadam da ti nije herpes nabacila
imas li rana?
-
Incub
#25 Re: Triper, gonoreja jal' kapavac..
Ovako mozes u apoteku i kupi Zitromax-Azitromicin antibiotik.
Prvi dan pijes dvije,i cetri ostala dana po jednu bobicu.
Mozes ici i doktoru nije lose da pretitra....
P.S. Mircerka ovo nije savjet iz licne greske-posto si me prosli puta prozvala da sam derpe na drugoj temi i molim te nemoj mi odgovarati na porukicu
Prvi dan pijes dvije,i cetri ostala dana po jednu bobicu.
Mozes ici i doktoru nije lose da pretitra....
P.S. Mircerka ovo nije savjet iz licne greske-posto si me prosli puta prozvala da sam derpe na drugoj temi i molim te nemoj mi odgovarati na porukicu