jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
Moderator: anex
- edin_Basket
#1 jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
hocu da kupim nekome parfem
dior addict
zamolio bih vas inf o cijeni i prijedlog nekog dobrog zenskog parfema
hvala unaprijed
dior addict
hvala unaprijed
-
RenaTTa
#2 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
ahm
nice choice, really
ev ti josh par mojih omiljenih
Opium by Yves Saint Laurent
Hypnose by Lancome, Paris
Maroussia (Слава зайцев)
a za cijene ne znam kako se krechu kod vas
ev ti josh par mojih omiljenih
Opium by Yves Saint Laurent
Hypnose by Lancome, Paris
Maroussia (Слава зайцев)
a za cijene ne znam kako se krechu kod vas
- edin_Basket
#3 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
pa gdje su te cure
ovo mi je hitno stvarno
- edin_Basket
#4 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
nije valjda da me zbog avatara niko ne shvata ozbiljno, salim se, zna li iko koja je cijena dior addict

- stochar
#5 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
mozes joj u Refanu kupiti bocicu iz refuze za 4KM, a mozes otici u DM, CM, Sam Shop i pogledati. ne znam konkretno za taj, ali ti se parfemi krecu od 80KM do 120KM.edin_Basket wrote:nije valjda da me zbog avatara niko ne shvata ozbiljno, salim se, zna li iko koja je cijena dior addict![]()
![]()
- lolita_xx
#6 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
meni je dobar i midnight poison od diora
-
Mina_sa
#7 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
moj izbor OMNIA- Bvlgari, a cijena ti je 83 KM (40ml) u robotu, a u ostaim prodavnicama je skuplji 85-90 km... 
- HaNcHi
#8 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
edin_Basket wrote:hocu da kupim nekome parfem
dior addict
hvala unaprijed
moj omiljeni:VERSACE CRYSTAL NOIR
a cijene tih parfeme (Dior,Versace i tako to),pa sve su otprilike iste od 80 Km pa navise (zavisi kolika je bocica),do nekih 120-30
- vitamini
#9 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
Eh ovako. Sto se tice izbora parfema, zavisi koliko je toj osobi godina. Po mom misljenju, Dior Adict je divan parfem, ali je za nekoga kome ce pristajati uz godine, stil oblacenja i slicno. Recimo , po meni taj parfem je iskljucivo za nocne izlaske, jer je izuzetno jak, a nikako npr. za posao ili fakultet. Drugo, cijena zavisi od mililitraže, ali kod nas je otprilike 30 ml oko 100 KM , mozda i vise, jer se radi o Dioru.
Kod nas su prodavačice npr. u Sam Shopu ili Mertimexu poprilično informisane, pa ti je najbolje da se obratis njima za savjet. One će ti postaviti pitanja o osobi kojoj kupuješ parfem, i ponudiće ti ih dosta da probaš, a često, ako ti je bitno da se uklopiš u neku cijenu, možeš im to i reći, pa će ti one ponuditi šta imaju za te pare.
Ako hoćeš nešto jeftinije od Diora, a da ne bude promašaj, parfem koji će joj se , skoro sam sigurna svidjeti je Naomagic od Naomi....a za sve detalje i čitavu nauku o parfemima, imaš super sajt http://www.punmiris.com ..... SRETNO
Kod nas su prodavačice npr. u Sam Shopu ili Mertimexu poprilično informisane, pa ti je najbolje da se obratis njima za savjet. One će ti postaviti pitanja o osobi kojoj kupuješ parfem, i ponudiće ti ih dosta da probaš, a često, ako ti je bitno da se uklopiš u neku cijenu, možeš im to i reći, pa će ti one ponuditi šta imaju za te pare.
Ako hoćeš nešto jeftinije od Diora, a da ne bude promašaj, parfem koji će joj se , skoro sam sigurna svidjeti je Naomagic od Naomi....a za sve detalje i čitavu nauku o parfemima, imaš super sajt http://www.punmiris.com ..... SRETNO
- HaNcHi
#10 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
Ja se slazem u potpunosti da je taj parfem odlican,jer sam bas prekjuce kupila novi i premisljala sam se izmedju tog i ovog drugog.Na kraju sam se odlucila za ovaj drugi ali to nije bitno sadvitamini wrote:Eh ovako. Sto se tice izbora parfema, zavisi koliko je toj osobi godina. Po mom misljenju, Dior Adict je divan parfem, ali je za nekoga kome ce pristajati uz godine, stil oblacenja i slicno. Recimo , po meni taj parfem je iskljucivo za nocne izlaske, jer je izuzetno jak, a nikako npr. za posao ili fakultet. Drugo, cijena zavisi od mililitraže, ali kod nas je otprilike 30 ml oko 100 KM , mozda i vise, jer se radi o Dioru.
Uglavnom,odlican je,ali se ne slazem u tome DA NE BUDE PROMASAJ.
Jeste odlican,ali nije za svakoga i cisto sumnjam da bi se svakome svidio
Pa eto
- edin_Basket
#11 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
djevojka ima 18 godina, hocu da joj kupim parfem bez povoda, samo da je iznenadim
- ja_cura_
#12 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
pa ako ti djevojka ima 18 godina, moja preporuka ti je da joj ne kupujes nijedan od ovih teskih parfema (mada su predivni, samo eto ipak teski za te godine...)...
kupi joj chip & chich love
D&G - little blue
Hugo Boss - Femme
Hugo Boss - XX
Moschino - OH!de Moschino
ovi su nekako ljetni, neutralni, leprsavi, taman nekako za ovih vrucina... barem meni
kupi joj chip & chich love
D&G - little blue
Hugo Boss - Femme
Hugo Boss - XX
Moschino - OH!de Moschino
ovi su nekako ljetni, neutralni, leprsavi, taman nekako za ovih vrucina... barem meni
- idia
#13 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
.
Last edited by idia on 05/03/2011 09:49, edited 1 time in total.
-
debela
#14 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
parfem se nikome ne kupuje napamet. raspitaj se suptilno sta voli, neka ti nabroji bar dva tri naziva pa onda u radnju 
- van Basten
#15 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
ako imaš živaca da pregledaš 30 sttranica jedne teme, siguran sam da ćeš naći kvalitetnih prijedloga:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =23&t=7183
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =23&t=7183
- edin_Basket
#16 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
ma problem je sto nemam zivaca pa sam otvorio ovu temu. nemam zivaca jer ima milion razlicith misljenja. evo ovo je dobro, jer manje ljudi ti kaze, neki se slazu, hvala svima. ovaj, voli dior. a to sam kroz pricu saznao i necu puno da ispitujem jer ce shvatiti a ne voli nista skupo da joj uzimam, samo da vidim kakva su vasa iskustva i sl.
- HaNcHi
#17 Re: jedno pitanje za djevojke, zene (parfem)
Neko je gore spomenuo da joj ne uzimas nista tesko i slazem se u potpunosti.
Eh sad,posto voli Dior,a ti fino u prodavnicu i objasni sta ti treba.Znaci trazi nesto od Diora,a ipak lagano,nekako za ljetne dane.
Moj savjet:ljudi ce ti stvarno pomoci i naci sta ti treba u Sam Shopu u Strosmajrovoj i u onoj drugoj prodavnici preko puta City Fashiona,ne znam kako se zove,ugl mala prodavnica samo parfeme i prodaju.
Pa eto nadam se da ce joj se svidjeti sta god da kupis

Eh sad,posto voli Dior,a ti fino u prodavnicu i objasni sta ti treba.Znaci trazi nesto od Diora,a ipak lagano,nekako za ljetne dane.
Moj savjet:ljudi ce ti stvarno pomoci i naci sta ti treba u Sam Shopu u Strosmajrovoj i u onoj drugoj prodavnici preko puta City Fashiona,ne znam kako se zove,ugl mala prodavnica samo parfeme i prodaju.
Pa eto nadam se da ce joj se svidjeti sta god da kupis