OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

zimomor

#1 OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by zimomor »

Gledam maloprije OSM, vrte se neki turbo-folk spotovi kao i uvijek, ali sada imaju neki dodatak, nesto 'love horoskop' ili tako nesto. Elem, radi se o tome da gledaoci posalju svoje ime i ime momka/cure i onda im kao oni izracunaju kompatibilnost ili tako nesto. Primjetih u svemu tome da je oko 95% gledalaca koji su slali svoja imena Bosnjaci, da su im te prognoze napisane na hrvatskom, i da se sve to regularno vrti na Otvorenoj Srpskoj Mrezi sa Pala!!!
Izgleda da je multi-kulti BiH ipak moguca, cak i na Palama.
pathfinder

#2 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by pathfinder »

Dokaz ko stijena! :-) :D
karanana

#3 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by karanana »

hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu
Hendrix

#4 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by Hendrix »

I ja sam u par navrata na Tv KISS upratio ko neki otvoreni program , interesovalo me imaju li beskonačno mnogo Thompsonovih spotova pošto šema puštanja ide ovako Thompson-Thompson-opet Thompson-Miroslav Škoro- Thompson... i dole ispod idu SMS-ovi , HercegBosna živi , Hrvatska najveća zemlja , Grude su uz vas bla bla kad ono odjednom neka naša snaha pozdravlja sve i traži od Dine Merlina ima li koja... :shock: i poslije nje traži neki dijasporac naš Hanku Paldum... pa reko šta je ovo , ovo se gleda naveliko.

Tako smo multi pravo. :)
sffovac

#5 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by sffovac »

poruka: dzigera nas spaja
stulic

#6 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by stulic »

To je samo dokaz da je BiH kao i svaka druga zemlja puna debila i glupaca.
ranger

#7 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by ranger »

Lova connecting people....
ti potrosi onu marku na poziv, a stas napisat, kako ces se zvat.... ma koga briga.........
bitno je da lova kapa!
malo je off topic al et...:
ja garantujem, kad raja skonta da od nacionalizma nema nista, da treba radit i zaradit, prodavat i kupovat, tada ce sve gluposti isceznut! postat cemo normalna zemlja i zivit pristojno! :bih:
klixober

#8 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by klixober »

Bas sam jednom gledao TV KIS i tu kompatibilnost ljubavnu sto salju ljudi i pravo sam se nasmijao.Na tv KISS preko tog ljubavometra zele pokazati da multietnicka BiH nije moguca.Naime,kada god neko posalje imena razlicite vjeroispovjesti,na TV KISS im prognoziraju minimalne sanse da ce uspjeti :D Npr. Ivan-Maja 90% , Adnan-Alma 90% ,Ivan-Alma 20%,Adnan-Maja 10% :D :D :D
Pratite dobro sta sam rekao :lol:
Troll_Happens

#9 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by Troll_Happens »

Hendrix wrote:I ja sam u par navrata na Tv KISS upratio ko neki otvoreni program , interesovalo me imaju li beskonačno mnogo Thompsonovih spotova pošto šema puštanja ide ovako Thompson-Thompson-opet Thompson-Miroslav Škoro- Thompson... i dole ispod idu SMS-ovi , HercegBosna živi , Hrvatska najveća zemlja , Grude su uz vas bla bla kad ono odjednom neka naša snaha pozdravlja sve i traži od Dine Merlina ima li koja... :shock: i poslije nje traži neki dijasporac naš Hanku Paldum... pa reko šta je ovo , ovo se gleda naveliko.

Tako smo multi pravo. :)
Zaboravio si Mate Bulica haha. To se odavno vrti na stranim muzickim televizijama pa eto izgleda da polako zazivljava i kod nas. Sto neko rece ne bitno koje si vjere i nacije bitno je da lova kapa i da se sliva u njihov dzep, a sad cije su pare manje je bitno, ne samo u tome, nego i onim kvizovima glupim na BN gdje ona mala plava svaki dan vise ne zna sta ce od sebe da ispadne smijesna i da zabavi gledaoce uzas... Hajdeeee brzooo haloo hahha :lol:
fixer

#10 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by fixer »

ranger wrote:Lova connecting people....
ti potrosi onu marku na poziv, a stas napisat, kako ces se zvat.... ma koga briga.........
bitno je da lova kapa!
ja garantujem, kad raja skonta da od nacionalizma nema nista, da treba radit i zaradit, prodavat i kupovat, tada ce sve gluposti isceznut! postat cemo normalna zemlja i zivit pristojno! :bih:
pa normalno da od nacionalizma nema nista. on predvidja da je jedan narod sasvim dovoljan razlog za formiranje jedne drzave. mi imamo tri naroda a jednu drzavu. zbog toga je glupo biti nacionalist
Barbarez

#11 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by Barbarez »

ranger wrote:Lova connecting people....
bitno je da lova kapa!
Samo ostaje pitanje kako ce se ta zemlja zvati? MIslim da znam kako bi ovi sa KISS-a volili da se zove.......
_tulumba_

#12 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by _tulumba_ »

karanana wrote:hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu
:thumbup: :thumbup:
Barbarez

#13 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by Barbarez »

_tulumba_ wrote:
karanana wrote:hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu
Potpuno se slazem.

Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom.
cyprus

#14 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by cyprus »

Barbarez wrote:Potpuno se slazem.

Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom.
Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustaše :wink: .
fa84

#15 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by fa84 »

ja prije neki dan gledam djecu kako se igraju ispred zgrade,igraju tenisa i sada je jedan kao nadal drugi federer, no onda hoce da promijene i kaze ovaj jedan hocemol biti sada ovi nasi "domaci", ovi srbi heheh
meni bilo pravo simpaticno
sto znaci da djeca nisu zatrovana nacionalizmom koliko sam mislio
najvaznije da mladi ne razmisljaju kao ove stare nacionaliste i sve ce biti okay
SanYava

#16 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by SanYava »

cyprus wrote:

Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustaše :wink: .
Što ti moraš biti crna ovca :lol: Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se :P
SanYava

#17 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by SanYava »

sffovac wrote:poruka: dzigera nas spaja

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Potpuno si upravu! Cajke slušaju i Hrvati i Bošnjaci i Srbi :lol: ( :roll: ) :lol:
cyprus

#18 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by cyprus »

SanYava wrote:
cyprus wrote:

Što ti moraš biti crna ovca :lol: Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se :P
Tekbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir :D :D
klixober

#19 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by klixober »

Barbarez wrote:
_tulumba_ wrote:
Potpuno se slazem.

Zajednicki zivot u vecinski bosnjackim mjestima je upravo moguc zahvaljujuci ljudima koje ti nazivas neo-komunistima.
callmethebreeeze

#20 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by callmethebreeeze »

znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
:D
SanYava

#21 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by SanYava »

callmethebreeeze wrote:znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
e....sinu mi ideja
ajmo mi naše cajke na čelo države :D
što bi bilo veselo, elem bi bili "iz naroda", pa se niko ne bi bunio, a ne bi ni oni - sjedit u fotelji i gužvat je, a pare zgrćat :lol:
Šta fali Selmi Bajrami :lol: :lol: :lol:
fa84

#22 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by fa84 »

SanYava wrote:
callmethebreeeze wrote:znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
e....sinu mi ideja
što bi bilo veselo, elem bi bili "iz naroda", pa se niko ne bi bunio, a ne bi ni oni - sjedit u fotelji i gužvat je, a pare zgrćat :lol:

e to bi super bilo vidjeti recimo selma bajrami premijer bih
halid beslic clan predsjednistva hehehehhe
SanYava

#23 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by SanYava »

fa84 wrote:
SanYava wrote:
e....sinu mi ideja

e to bi super bilo vidjeti recimo selma bajrami premijer bih
halid beslic clan predsjednistva hehehehhe

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:

jojk, jok Halida za odnose sa EU :lol: :lol: :lol: :lol:
fa84

#24 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by fa84 »

ne rizzo ruza nam je za odnose sa eu ;) lol
1gorstak

#25 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca

Post by 1gorstak »

cyprus wrote:

Barbarez, ti si se izgleda rodio kad se Dejtonski sporazum potpisivalo, pa nisi hodio Bosnom i Hercegovinom prije rata. Potreban je administrativni sistem koji sankcionise netoleranciju (novcana kazna, zatvor, Goli otok, strijeljanje.....), a narod ce (opet) djelovati u skladu s postavljenim sablonima. Do sablona je, nije do pojedinih naroda. Pogledaj Nijemce i njihov odnos prema Jevrejima sa sablonom ponasanja kojeg je Hitler postavio a zatim sa sablonom kojeg su pobjednicki saveznici postavili.

cyprus brate, takvima reci da se napuse. Valjda je ovo dovoljno dvosmisleno za izbjegavanje bana na forumu, jer ipak, tu su su duhan, trava......
Post Reply