OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
-
zimomor
#1 OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Gledam maloprije OSM, vrte se neki turbo-folk spotovi kao i uvijek, ali sada imaju neki dodatak, nesto 'love horoskop' ili tako nesto. Elem, radi se o tome da gledaoci posalju svoje ime i ime momka/cure i onda im kao oni izracunaju kompatibilnost ili tako nesto. Primjetih u svemu tome da je oko 95% gledalaca koji su slali svoja imena Bosnjaci, da su im te prognoze napisane na hrvatskom, i da se sve to regularno vrti na Otvorenoj Srpskoj Mrezi sa Pala!!!
Izgleda da je multi-kulti BiH ipak moguca, cak i na Palama.
Izgleda da je multi-kulti BiH ipak moguca, cak i na Palama.
- pathfinder
#2 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Dokaz ko stijena!

- karanana
#3 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu
-
Hendrix
#4 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
I ja sam u par navrata na Tv KISS upratio ko neki otvoreni program , interesovalo me imaju li beskonačno mnogo Thompsonovih spotova pošto šema puštanja ide ovako Thompson-Thompson-opet Thompson-Miroslav Škoro- Thompson... i dole ispod idu SMS-ovi , HercegBosna živi , Hrvatska najveća zemlja , Grude su uz vas bla bla kad ono odjednom neka naša snaha pozdravlja sve i traži od Dine Merlina ima li koja...
i poslije nje traži neki dijasporac naš Hanku Paldum... pa reko šta je ovo , ovo se gleda naveliko.
Tako smo multi pravo.
Tako smo multi pravo.
- sffovac
#5 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
poruka: dzigera nas spaja
- stulic
#6 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
To je samo dokaz da je BiH kao i svaka druga zemlja puna debila i glupaca.
- ranger
#7 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Lova connecting people....
ti potrosi onu marku na poziv, a stas napisat, kako ces se zvat.... ma koga briga.........
bitno je da lova kapa!
malo je off topic al et...:
ja garantujem, kad raja skonta da od nacionalizma nema nista, da treba radit i zaradit, prodavat i kupovat, tada ce sve gluposti isceznut! postat cemo normalna zemlja i zivit pristojno!
ti potrosi onu marku na poziv, a stas napisat, kako ces se zvat.... ma koga briga.........
bitno je da lova kapa!
ja garantujem, kad raja skonta da od nacionalizma nema nista, da treba radit i zaradit, prodavat i kupovat, tada ce sve gluposti isceznut! postat cemo normalna zemlja i zivit pristojno!
-
klixober
#8 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Bas sam jednom gledao TV KIS i tu kompatibilnost ljubavnu sto salju ljudi i pravo sam se nasmijao.Na tv KISS preko tog ljubavometra zele pokazati da multietnicka BiH nije moguca.Naime,kada god neko posalje imena razlicite vjeroispovjesti,na TV KISS im prognoziraju minimalne sanse da ce uspjeti
Npr. Ivan-Maja 90% , Adnan-Alma 90% ,Ivan-Alma 20%,Adnan-Maja 10%
Pratite dobro sta sam rekao
Pratite dobro sta sam rekao
- Troll_Happens
#9 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Zaboravio si Mate Bulica haha. To se odavno vrti na stranim muzickim televizijama pa eto izgleda da polako zazivljava i kod nas. Sto neko rece ne bitno koje si vjere i nacije bitno je da lova kapa i da se sliva u njihov dzep, a sad cije su pare manje je bitno, ne samo u tome, nego i onim kvizovima glupim na BN gdje ona mala plava svaki dan vise ne zna sta ce od sebe da ispadne smijesna i da zabavi gledaoce uzas... Hajdeeee brzooo haloo hahhaHendrix wrote:I ja sam u par navrata na Tv KISS upratio ko neki otvoreni program , interesovalo me imaju li beskonačno mnogo Thompsonovih spotova pošto šema puštanja ide ovako Thompson-Thompson-opet Thompson-Miroslav Škoro- Thompson... i dole ispod idu SMS-ovi , HercegBosna živi , Hrvatska najveća zemlja , Grude su uz vas bla bla kad ono odjednom neka naša snaha pozdravlja sve i traži od Dine Merlina ima li koja...i poslije nje traži neki dijasporac naš Hanku Paldum... pa reko šta je ovo , ovo se gleda naveliko.
Tako smo multi pravo.
-
fixer
#10 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
pa normalno da od nacionalizma nema nista. on predvidja da je jedan narod sasvim dovoljan razlog za formiranje jedne drzave. mi imamo tri naroda a jednu drzavu. zbog toga je glupo biti nacionalistranger wrote:Lova connecting people....
bitno je da lova kapa!
-
Barbarez
#11 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Samo ostaje pitanje kako ce se ta zemlja zvati? MIslim da znam kako bi ovi sa KISS-a volili da se zove.......ranger wrote:Lova connecting people....
bitno je da lova kapa!
- _tulumba_
#12 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
karanana wrote:hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu
-
Barbarez
#13 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Potpuno se slazem._tulumba_ wrote:karanana wrote:hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu![]()
Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom.
- cyprus
#14 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustašeBarbarez wrote:Potpuno se slazem.
Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom.
- fa84
#15 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
ja prije neki dan gledam djecu kako se igraju ispred zgrade,igraju tenisa i sada je jedan kao nadal drugi federer, no onda hoce da promijene i kaze ovaj jedan hocemol biti sada ovi nasi "domaci", ovi srbi heheh
meni bilo pravo simpaticno
sto znaci da djeca nisu zatrovana nacionalizmom koliko sam mislio
najvaznije da mladi ne razmisljaju kao ove stare nacionaliste i sve ce biti okay
meni bilo pravo simpaticno
sto znaci da djeca nisu zatrovana nacionalizmom koliko sam mislio
najvaznije da mladi ne razmisljaju kao ove stare nacionaliste i sve ce biti okay
-
SanYava
#16 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Što ti moraš biti crna ovcacyprus wrote:Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustašeBarbarez wrote:Potpuno se slazem.
Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom..
-
SanYava
#17 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
sffovac wrote:poruka: dzigera nas spaja
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Potpuno si upravu! Cajke slušaju i Hrvati i Bošnjaci i Srbi
- cyprus
#18 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
TekbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirSanYava wrote:Što ti moraš biti crna ovcacyprus wrote:Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustašeBarbarez wrote:Potpuno se slazem.
Mada je naslov teme dobar i znacajan za prodiskutovati. Ja imam misljenje da je zajednicki zivot moguc (koliko toliko) samo tamo gdje su bosnjaci u vecini ali znam da se velika vecina neo-komunista na ovome forumu nece sloziti sa mnom..
Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se
-
klixober
#19 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Zajednicki zivot u vecinski bosnjackim mjestima je upravo moguc zahvaljujuci ljudima koje ti nazivas neo-komunistima.Barbarez wrote:Potpuno se slazem._tulumba_ wrote:karanana wrote:hahaha, ja iz ovog vidim jedini dokaz gluposti i naivnosti tih sto zovu i gledaju horoskop i kompatibilnost partnera po imenu![]()
-
callmethebreeeze
#20 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.

-
SanYava
#21 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
e....sinu mi idejacallmethebreeeze wrote:znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
ajmo mi naše cajke na čelo države
što bi bilo veselo, elem bi bili "iz naroda", pa se niko ne bi bunio, a ne bi ni oni - sjedit u fotelji i gužvat je, a pare zgrćat
Šta fali Selmi Bajrami
- fa84
#22 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
SanYava wrote:e....sinu mi idejacallmethebreeeze wrote:znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
ajmo mi naše cajke na čelo države![]()
što bi bilo veselo, elem bi bili "iz naroda", pa se niko ne bi bunio, a ne bi ni oni - sjedit u fotelji i gužvat je, a pare zgrćat![]()
Šta fali Selmi Bajrami![]()
![]()
e to bi super bilo vidjeti recimo selma bajrami premijer bih
halid beslic clan predsjednistva hehehehhe
-
SanYava
#23 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
fa84 wrote:SanYava wrote:e....sinu mi idejacallmethebreeeze wrote:znali smo da kriminalci super saradjuju, evo sad i ljubitelji dzigere, svjetla buducnost je pred nama.
ajmo mi naše cajke na čelo države![]()
što bi bilo veselo, elem bi bili "iz naroda", pa se niko ne bi bunio, a ne bi ni oni - sjedit u fotelji i gužvat je, a pare zgrćat![]()
Šta fali Selmi Bajrami![]()
![]()
e to bi super bilo vidjeti recimo selma bajrami premijer bih
halid beslic clan predsjednistva hehehehhe
jojk, jok Halida za odnose sa EU
- fa84
#24 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
ne rizzo ruza nam je za odnose sa eu
lol
- 1gorstak
#25 Re: OSM - Dokaz da je multietnicka BiH moguca
Barbarez, ti si se izgleda rodio kad se Dejtonski sporazum potpisivalo, pa nisi hodio Bosnom i Hercegovinom prije rata. Potreban je administrativni sistem koji sankcionise netoleranciju (novcana kazna, zatvor, Goli otok, strijeljanje.....), a narod ce (opet) djelovati u skladu s postavljenim sablonima. Do sablona je, nije do pojedinih naroda. Pogledaj Nijemce i njihov odnos prema Jevrejima sa sablonom ponasanja kojeg je Hitler postavio a zatim sa sablonom kojeg su pobjednicki saveznici postavili.cyprus wrote:Da, ali tamo ako se tvoje mišljenje ne poklapa sa mišljenjem bošnjačke većine dobiješ etiketu četnika/ustašeBarbarez wrote:Potpuno se slazem.
cyprus brate, takvima reci da se napuse. Valjda je ovo dovoljno dvosmisleno za izbjegavanje bana na forumu, jer ipak, tu su su duhan, trava......