Gdje u sarajevu ili okolici postoji rasadnik osim onoga u Merkuru..osim onoga u OBIju i predpostavljam onoga na Otoci..gdje jos ljudi
A usput bilo bi fino da postoji na forumu neki podtopic koji bi tretirao ovu "problematiku"
thanks
Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
Moderator: anex
-
abdulazizsarajevo
-
melb26sa
#2 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
JKP Park rasadnik na cesti od Nedzarica prema Aerodromu sa desne strane.abdulazizsarajevo wrote:Gdje u sarajevu ili okolici postoji rasadnik osim onoga u Merkuru..osim onoga u OBIju i predpostavljam onoga na Otoci..gdje jos ljudi
A usput bilo bi fino da postoji na forumu neki podtopic koji bi tretirao ovu "problematiku"
thanks
-
sarajevomojgrad
#3 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
jesu li oni najpovoljniji??
-
gradimo
#4 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
Ja bih obavezno preporučio da odete u selo Bičer pored Kaknja (lijevo sa M-17, i odmah desno - privremeni put, do džamije pa desno i onda samo pravo). Gore ima 3-4 rasadnika, super jeftino. Ja sam nedavno uzimao čemprese po 6 km/kom, ima tuje po 4 km/m2 a, recimo, tuje iste veličine u obiju su po 8-9 KM. Ako bude trebao broj telefona javi se na PP.
- 3xa
#5 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
novootvoreni MERKUR na stupu
-
Semiramida
#6 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
Imaš na Sedreniku (raskrsnica prema Baricama) rasadnik. Nije Rad-ov nego su vlasnici Sarajevo Šume ili tako nekako.
Tu je sve jeftinije nego u Rad-u koji je po mom mišljenju bezobrazno skup. A Obi, Merkur i tome slično - to je prava žara, osim možda kad prave kakvu akcijsku prodaju.
Nadam se da nisi mislio saditi drveće u ovo doba.
Tu je sve jeftinije nego u Rad-u koji je po mom mišljenju bezobrazno skup. A Obi, Merkur i tome slično - to je prava žara, osim možda kad prave kakvu akcijsku prodaju.
-
abdulazizsarajevo
#7 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
Semiramida wrote:Imaš na Sedreniku (raskrsnica prema Baricama) rasadnik. Nije Rad-ov nego su vlasnici Sarajevo Šume ili tako nekako.
Ma ne naravno..samo mi je palo na pamet..zelim biti spreman na jesen..hehehe
thnaks
- Sarayman
#8 Re: Rasadnik cvijeca/listopadnog drveca i cetinara
Da malo dignem temu, pošto i mene interesuje gdje sve ima rasadnik u okolici Sarajeva. Hvala.