CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
-
ViktorLedenica
#1 CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Posto je obim kriminala u CIPSu Banja Luka takvih razmjera, postavlja se pitanje treba li njegovo sjediste premjestiti u Sarajevo?
-
colt
#2 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Sto se tice CIPSa, oni su namjestili da se prebace svi podaci o Selimu Beslagicu, Iliji Jurisicu i jos nekih u Beograd. Nije ni cudo sto Beograd ima sve podatke o svakome.
-
bihmak
#3 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
da je se nesto slicno desilo u drzavnim institucijama smjestenim u sarajevu nebi ostali zivi od sns-dodikovaca i zahtjeva za vracanje nadleznosti entitetima
-
klixober
#4 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Koliko tek Karadzic identiteta ima..
- homo_sapiens
#5 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
ViktorLedenica wrote:Posto je obim kriminala u CIPSu Banja Luka takvih razmjera, postavlja se pitanje treba li njegovo sjediste premjestiti u Sarajevo?
A zasto ? Da se s izdavanjem CIPS LK nastavi iz Sarajeva ? Kao da u Sarajevu ima manje kriminalaca. Mislis da je ovdje "sve po zakonu" ?
Mozda da mijenjamo CIPS za Direkciju robnih rezervi ?
- Drvosjeca iz Dejcica
#6 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Zato sto je ovom aferom oko CIPS-a jasno da su opstrukcije bile samo na teritoriji R.S-a, BL. Bijeljina, Zvornik i Brcko i to sve lica srpske nacionalnosti. To nam govori da te ljude nije briga za drzavu i otvoreno rade protiv drzave, izdaju dokumenta mimo svih procedura i to u svim slucajevima svojim Srbima. Dakle ne radi se o korupciji ili kriminalu vec o svjesnom nanosenju stete drzavi BiH.homo_sapiens wrote: A zasto ? Da se s izdavanjem CIPS LK nastavi iz Sarajeva ? Kao da u Sarajevu ima manje kriminalaca. Mislis da je ovdje "sve po zakonu" ?
Mozda da mijenjamo CIPS za Direkciju robnih rezervi ?
- valterbranisarajevo
#7 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Direkcija CIPS-a je uvijek bila u Sarajevu.. 
- arbosan
#8 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
Uvjeren sam da RS-u pase sto imaju nadleznosti nad izdavanje CIPS dokumenata. Pa kada pogledate samo koliko imaju jos uvijek ratnih zlocinaca na slobodi. Eh, sada se postavlja pitanje, zar nije Europi strah od tih ljudi sto su svjesno cinili zlocin i ubijali i terorisali ljude, a mogu slobodno putovati u Evropu pod laznim imenom i identitetom. A da ne pricamo o laznim dokumentima koje su se izdali u RS-u prije CIPS-a, sto sam bio i svjedok kada je jedna osoba meni pokazala kupljenu vozacku dozvolu koja je bila prazna, u smislu nema podataka, a ima pecat RS-a za B kategoriju.
Mogu misliti, ako su uspjeli da CIPS dokumente falsifikuju, sta su prije radili i koliko su toga jos uradili.
Ma nama je u

Mogu misliti, ako su uspjeli da CIPS dokumente falsifikuju, sta su prije radili i koliko su toga jos uradili.
Ma nama je u
-
d2
#9 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
ja sam recimo danas saznao da mogu dobiti jednu CIPS potvrdu o mjestu prebivalista dnevno... dakle ako trebaju dvije ili tri moram ici kod njih dva ili tri puta...
kakva kretenska birokratija
- arbosan
#10 Re: CIPS sjediste premjestiti u Sarajevo?
d2, sad mi naumpade, sta ce biti sa biometrijskim pasosima, ja sam sigurna da ce se i tome dohakati i naci nacin da se to falsifikuje.d2 wrote:ja sam recimo danas saznao da mogu dobiti jednu CIPS potvrdu o mjestu prebivalista dnevno... dakle ako trebaju dvije ili tri moram ici kod njih dva ili tri puta...