Ja u posljednje vrijeme uzivam u curry-u... sa krompirom ide super... ( to mi je najdrazi prasad
eto da cujem vas?
Moderator: anex
Komi, greška ti je to. Začini u ne pretjeranim količinama izuzetno su zdravi, puni elemenata u tragovima koje naše tijelo potrebuje, olakšavaju probavu mnogih vrsta namirnica, potiču lučenje sline koja je sama po sebi početni uvjet dobre probave. Daju hrani onaj fini završni pečat bez kojeg bi više manje sve namirnice imale bezličan okus i miris.ja izbjegavam sve začine jer su nezdravi
kljuse jedno drago staro
Ma jah ...imam slab stomak...al supa se jos moze konzumirati ....volim ja i one krem supe od sampinjona....al' mi rekose da su kancerogene ako ih se konzumira vise od dva puta sedmicno....ne znam kol'o je to tacno.smib wrote:Slušaj, ti si jednom rekao da imaš problema sa želucem (ako griješim onda savjet onome koga zanima). tebi zaprške nikako ne odgovaraju. Opet ti je bolje stavljati u jelo tu miso pastu (to ti je od fermentirane soye napravljeno imaš je kupiti u svakom dućanu zdrave hrane) da ti malo zagusti jelo osim što mu i daje fin okus i bolju probavljivost. Možeš je dodavati svim vrstama jela. Bitno je samo da se doda na kraju kuhanja da se ne unište živi enzimi u noj. Pokušaj.