Pa j..o mater, za koji si klinac postavljen ovdje, da sjediš ko i onaj metuzalem, UREDNO PRIMAŠ PLATU, i čekaš da se političari sami od sebe dogovore, što se realno nikad neće desiti...
I ide mi na qrtz ona floskula kako njegove bonske ovlasti neće ništa promijeniti, kako to neće uticati na svijest građana i političara...treb'o si se onda gosn. Lajčak malo bolje upoznat sa istorijom zemlje u koju dolaziš da mlatiš praznu slamu i veliku lovu, pa bi onda naučio da je ovaj narod stoka kojem samo kandžija pomaže, i da mi nismo nikakvi evropski kulturnjaci koji će se sami dogovoriti, bez provokacija, omalovažavanja, izazivanja opće opasnosti...
Nego fino, mač u ruke, i presjeci ovaj gvordijev čvor,niko ti zbog toga neće zamjeriti, vjeruj visoki predstavniče, lakše se je puno nositi sa rješenjem koje je nametnuto nego se dogovarati sa nekim sa kim se ne možeš dogovoriti jer su ti stajališta dijametralno različita...
To dokazuje i tih 850 odluka visokih predstavnika na temelju bonskih ovlasti, da se je trebalo dogovoriti oko njih, ne bi se dogovorili NITI OKO JEDNE do danas...
Eto ja otvorih temu, jer ne vidjoh nigdje da je već otvorena neka o Lajčaku, neradniku, vječitom i zadrtom diplomati, prodavačumagle i šuplje priče...
Haj sad wozdra