Nudizam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

land

#1 Nudizam

Post by land »

Po vasem misljenju dali su nudisti u biti voajeri i egzibicionisti ili su to jednostavno ljudi koji se toliko dobro osjecaju u svojoj kozu da to i tako javno pokazuju , ja iskreno nemam nista protiv nudista ali eto zanima me malo vise razlicitih misljenja :shock:
slavkoimamodilera

#2 Re: Nudizam

Post by slavkoimamodilera »

land wrote:Po vasem misljenju dali su nudisti u biti voajeri i egzibicionisti ili su to jednostavno ljudi koji se toliko dobro osjecaju u svojoj kozu da to i tako javno pokazuju , ja iskreno nemam nista protiv nudista ali eto zanima me malo vise razlicitih misljenja :shock:
Tesko je generalizirati... ja bih rekao da medju nudistima ima i jednih i drugih... ;-)
photo

#3 Re: Nudizam

Post by photo »

ljudi koji se ne stide sebe samih, kako god izgledali. ljudi otvorenog duha i nacina razmisljanja. ljudi koji shvataju slobodu kao prirodno stanje covjeka.
land

#4 Re: Nudizam

Post by land »

Iskrene govereci i ja tako mislim jer nemogu da svarim kada se neko ko u naj manju ruku izgleda " ruzno" skine i nimalo se nesrami nista pokazati pod navodnicima osjeca dobrou svojoj kozi , ja mislim da tu ima nesta malo dublje
land

#5 Re: Nudizam

Post by land »

photo wrote:ljudi koji se ne stide sebe samih, kako god izgledali. ljudi otvorenog duha i nacina razmisljanja. ljudi koji shvataju slobodu kao prirodno stanje covjeka.
Ok a zasto onda po tvom misljenju na nudistickim plazama rijetko moze naci neko ko stvarno dobro izgleda
Risto Kuglarić

#6 Re: Nudizam

Post by Risto Kuglarić »

land wrote:
photo wrote:ljudi koji se ne stide sebe samih, kako god izgledali. ljudi otvorenog duha i nacina razmisljanja. ljudi koji shvataju slobodu kao prirodno stanje covjeka.
Ok a zasto onda po tvom misljenju na nudistickim plazama rijetko moze naci neko ko stvarno dobro izgleda
jel ovo treba da znači da samo onaj ko stvarno dobro izgleda je taj koji se ne stidi sam sebe, otvorenog je duha i načina razmišljanja, ili te nisam dobro shvatio?
land

#7 Re: Nudizam

Post by land »

Ma ne ja nisam od onih koji globaliziraju stavari nego jednostavno cinjenice da su nudisti u veci slicajeva ljudi koji su vec podobro zasli u godine.
Opet govorim cast izuzecima
Kjajević Majko

#8 Re: Nudizam

Post by Kjajević Majko »

To je zato jer se starijima ne diže tako lako pa im nije problem hodati bez gača. Zamisli nudističku plažu ili kamp s omladinom. :D
land

#9 Re: Nudizam

Post by land »

Pa da ti iskreno kazem ja sam posjetio jedan takav kamp i nisam star, a ovaj moj nije mogao ni glavu da podigne sjebao se pravo i nisam vidio nekog posebnog gusta u mlataranju gologuz okolo sa jednom izuzetkom ( nije lose kada si u vodi)
Risto Kuglarić

#10 Re: Nudizam

Post by Risto Kuglarić »

land wrote:Ma ne ja nisam od onih koji globaliziraju stavari nego jednostavno cinjenice da su nudisti u veci slicajeva ljudi koji su vec podobro zasli u godine.
Opet govorim cast izuzecima
pa dobro, al opet ne kontam šta je proble ako su zašli u godine, a pogotovo ne kontam što čast onima koji nisu, a skinu se?
Risto Kuglarić

#11 Re: Nudizam

Post by Risto Kuglarić »

land wrote:Pa da ti iskreno kazem ja sam posjetio jedan takav kamp i nisam star, a ovaj moj nije mogao ni glavu da podigne sjebao se pravo i nisam vidio nekog posebnog gusta u mlataranju gologuz okolo sa jednom izuzetkom ( nije lose kada si u vodi)
:D :D :D aaaa pa tako reci, sad je sve jasno :D
land

#12 Re: Nudizam

Post by land »

Bar sam iskren
Risto Kuglarić

#13 Re: Nudizam

Post by Risto Kuglarić »

land wrote:Bar sam iskren
pošteno :)
Prozor

#14 Re: Nudizam

Post by Prozor »

ja kada sam imao 9 godina isao sam prvi put na more u Tucepe, vozao me na pedalini konobar iz gostionice, kaze tamo iza kamena koji je oznacavao kraj vise kilometara duge tucepske plaze se nalazi nudisticka plaza, ovi malesani sto treniraju malo iznad redovno vire... trazio sam tu plazu i isao podaleko i sa morske i sa kopnene strane, ali nije bilo rezultata... poslije toga nisam imao iskustava sa nudizmom... a moje misljenje je, cista glupost...
bpsang

#15 Re: Nudizam

Post by bpsang »

jedan je rekao na to, sve ovako kad ga je radoznalac upitao zasto je Nag, ovaj mu je rekao :Pa nisam dosao ovde da suncam gace
njeka

#16 Re: Nudizam

Post by njeka »

Nisam nikad bila na nudističkoj plaži jer se ne bi osijećala lagodno,ali sam se kupala bez kupaćeg (noćno kupanje) i mogu vam reći da je osjećaj divan.Ako niste obavezno probajte!! ;-) ;-)
land

#17 Re: Nudizam

Post by land »

njeka wrote:Nisam nikad bila na nudističkoj plaži jer se ne bi osijećala lagodno,ali sam se kupala bez kupaćeg (noćno kupanje) i mogu vam reći da je osjećaj divan.Ako niste obavezno probajte!! ;-) ;-)
Slazem se stobom ja vidim jedini merak u tome kada udzem u vodu go
polumasni

#18 Re: Nudizam

Post by polumasni »

ja uglavnom praktikujem nudizam zbog merackog osjecaja u moru i na toploti sunca :) Mada sam se jednom napio i skinuo gol na plazi u Tucepima.. to je moglo biti malo egzibicionizma al eto... Uglavnom, nudizam rulz
kirby

#19 Re: Nudizam

Post by kirby »

za mene nema problema sto se tice nudizma.em je mali em se ne dize :-) :sad:
ljubav_aha

#20 Re: Nudizam

Post by ljubav_aha »

raja,pitaje svoj rodtielje o otoku koji su bili zakupili francuzi,camac nije bio potreban,sam je osoba trebala biti odlican plivac :mrgreen:

kad sam bila klinka,sjecam se scene na slapovima Krke,svi goli sjede u glicerima,jahtama i nekako nas gledaju namrgodjeno i vrlo ljuto :mrgreen: kompletna scen je bila vrlo komicna,plus,sam se upitala ,kakvo je to zadovljstvo sjediti gol i rucati,a raja sa malo viseg brodica te posmatra sa podsmjehom :lol:

kao klinka sam prilikom setenje usla u zonu ndustickog kampa,ugledah djevojcicu mojih godina,cim me je ugledla obucenu,samo je pobjegla :lol:

nudizam me podsjeca na cinjenicu da ne smijem svugdje sjseti,narocito u prilikom avio transporta,nema ustajanja,nema spavanja :lol:
Dioda

#21 Re: Nudizam

Post by Dioda »

kirby wrote:za mene nema problema sto se tice nudizma.em je mali em se ne dize :-) :sad:

Svaka cast :lol: Image
njeka

#22 Re: Nudizam

Post by njeka »

polumasni wrote:ja uglavnom praktikujem nudizam zbog merackog osjecaja u moru i na toploti sunca :) Mada sam se jednom napio i skinuo gol na plazi u Tucepima.. to je moglo biti malo egzibicionizma al eto... Uglavnom, nudizam rulz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mogu zamisliti face !!!!
chuchumbamayumbe

#23 Re: Nudizam

Post by chuchumbamayumbe »

land wrote:
njeka wrote:Nisam nikad bila na nudističkoj plaži jer se ne bi osijećala lagodno,ali sam se kupala bez kupaćeg (noćno kupanje) i mogu vam reći da je osjećaj divan.Ako niste obavezno probajte!! ;-) ;-)
Slazem se stobom ja vidim jedini merak u tome kada udzem u vodu go
Jarane, meni nekako odmah pada na um da me kakva "baja" iz dubine ne gricne za Dzonsona!!! :)
njeka

#24 Re: Nudizam

Post by njeka »

Jest da je u moru sve manje hrane za te krvoločne ribe ali nije valjda do....Džonsona došlo!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
land

#25 Re: Nudizam

Post by land »

pa sada covjek stvarno nezna sta bi rekao misljenja su pravo podijeljena
Post Reply