Đorđe Balašević: "..., a gdje smo mi? ..."
Novi stadion za NK Dinamo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#2 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Ko je Dinamo?niskoprofilni wrote:http://www.net.hr/sport/page/2008/05/02/0012006.html
Đorđe Balašević: "..., a gdje smo mi? ..."
-
pOZz
#3 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Mnogo me ovo interesuje... 
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#4 Re: Novi stadion za NK Dinamo
jos da ostanu u europi vise od 2 utakmice,valjalo bi 
-
elSaik
#5 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Da, da, samo su malog Ajaxa izbacili... oj Bože, zavisti...gentoo wrote:jos da ostanu u europi vise od 2 utakmice,valjalo bi
-
The 51st State
#6 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Grad Zagreb ima veci gdp nego cijela Bosna i Hercegovina, a mimo toga na personalnom nivou Bandic naspram Silajdzica, mislim stvarno...
- strong69
#7 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Da, Dinamo je veoma znacajna europska ekipa. Sta su jos uradili osim sto su Ajaxa izbacili? Veci uspjeh je kad Sarajevo, Zeljo i bilo koji BH klub izbace Genk i slicne koji imaju desetorostruko veci budzet.elSaik wrote:Da, da, samo su malog Ajaxa izbacili... oj Bože, zavisti...gentoo wrote:jos da ostanu u europi vise od 2 utakmice,valjalo bi
Koji klinac mi moramo biti ti kojima je sve tude za pohvalu a nase za sramotu. Samo protezemo vrat i virimo kod drugih ne bi li ih pohvalili. E sto se mene tice, i Dinamo i Partizan i CZ i Hajduk su mi znacajni koliko neki tamo Bate Borisov, Metalurg, Trepca i Fljamurtari. Libo me taki za sve njih.
- niskoprofilni
#8 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Nije poenta hvaljenju bilo koga, a kad ćemo mi praviti ili barem dotjerivati stadione?
- olduser
#9 Re: Novi stadion za NK Dinamo
dinamo i maksimir napuni u sezoni 4-5 puta..isto je i sa svim ostalim klubovima
nekidan cz-partizan stadion poluprazan..
sarajevo-zeljo isto..
preko 10 hiljada kapacitet u bosni i na balkanu nije potreban...nek uloze u organizaciju kluba, igrace..ne igra stadion...
bezveze da zjapi prazan stadion...
sarajevo-zeljo isto..
preko 10 hiljada kapacitet u bosni i na balkanu nije potreban...nek uloze u organizaciju kluba, igrace..ne igra stadion...
-
pudlica
#10 Re: Novi stadion za NK Dinamo
samo sto je dinamo jedini klub zasada koji radi kao svi veliki klubovi kao prodaja modrice sada,a oni ce igrat kup uefa,ligu prvaka do 2012 ili dokad tamo vec pise a tada ce sigurno biti puno,mada je meni licno stadion ruzan pravo,maksimir je bolji
- vatana
#11 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Potpisujemolduser wrote:dinamo i maksimir napuni u sezoni 4-5 puta..isto je i sa svim ostalim klubovima
sarajevo-zeljo isto..
-
neki
#12 Re: Novi stadion za NK Dinamo
A gdje ti vidis da oni prave stadione?? Ovo je samo prijedlog novog stadiona a to je daleeeko od realizacije, a nje nece najvjerovatnije ni biti jer su blize odluci da obnove Maksimir.niskoprofilni wrote:Nije poenta hvaljenju bilo koga, a kad ćemo mi praviti ili barem dotjerivati stadione?
Uostalom idejnih projekata za nove stadione ima svaka selendra u BiH, koliko su ih samo pravili za Kosevo od rata na ovamo
- Edin H.
#13 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Zaista mi nije jasno zasto neko postavlja temu o mogucoj izgradnji stadiona jednog od nizerazrednih inozemnih klubova
Jedino sto mi je drago u vezi tog inozemnog kluba je cinjenica da je onaj prevarant Mamic uzeo lopatom, te isti moze davati pjevaljkama na Nocnoj Mori novcanice od 500 eura. Respect
Jedino sto mi je drago u vezi tog inozemnog kluba je cinjenica da je onaj prevarant Mamic uzeo lopatom, te isti moze davati pjevaljkama na Nocnoj Mori novcanice od 500 eura. Respect
-
klixober
#14 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Gradice se u Tuzli novi stadion.niskoprofilni wrote:Nije poenta hvaljenju bilo koga, a kad ćemo mi praviti ili barem dotjerivati stadione?
- Topla voda
#15 Re: Novi stadion za NK Dinamo
pa kako da nasi klubovi imaju uslove,kad jedni drugima noge podmecemo?
zasto grad zagreb daje dinamu 5 miliona eura godisnje,a grad sarajevo od fk sarajeva uzima 100 hiljada eura godisnje?
kod nas stadioni postoje da bi se formirale komisije i udruzenja za uhljebljavanje kadrovika stranaka,koji rukovode famoznim centrom za sport i rekreaciju i vecinu prihoda od koseva i fisa trose na svoje plate i primanja.
grad guli klubove,ubija ih...umjesto da ih gura i podrzava kao zagreb dinamo.
sta je npr zetra?
to je dvorana koja propada,je je u sklopu neke debilne zoi84 institucije,i njena rentanja jacaju budzete zoi84,pa onda terzic direktor uzme sebi platu 8milja maraka,a klubovi propadaju.
zasto ne bi zetra bila vlasnistvo sd bosna,pa da od rentanja dvorane i od koncerata direktno hajruju rk i kk bosna?
zasto ne bi fis bio vlasnistvo sd bosna ?
zasto ne bi ,konacno i kosevo bilo vlasnistvo fk sarajeva?
pa zato sto volimo da palamudimo i podmecemo noge jedni drugima dok knjiski moljci uzimaju pare od tih objekata.
jel sarajevo korisnik tog stadiona?sto ga ne bi mogli otkupiti,kao sto su gradjani otkupljivali svoje stanove ili poslovne prostore opcina?malo kesa i brdo certifikata,bas kao sto ste i vi koji ste bili korisnici stanova, postali,na osnovu toga vlasnici stanova.
ako treba neki kompromis ganjati,nek daju nesto i zelji,samo da se ne podmecu noge,jer odose svi daleko ispred nas.
zasto grad zagreb daje dinamu 5 miliona eura godisnje,a grad sarajevo od fk sarajeva uzima 100 hiljada eura godisnje?
kod nas stadioni postoje da bi se formirale komisije i udruzenja za uhljebljavanje kadrovika stranaka,koji rukovode famoznim centrom za sport i rekreaciju i vecinu prihoda od koseva i fisa trose na svoje plate i primanja.
grad guli klubove,ubija ih...umjesto da ih gura i podrzava kao zagreb dinamo.
sta je npr zetra?
to je dvorana koja propada,je je u sklopu neke debilne zoi84 institucije,i njena rentanja jacaju budzete zoi84,pa onda terzic direktor uzme sebi platu 8milja maraka,a klubovi propadaju.
zasto ne bi zetra bila vlasnistvo sd bosna,pa da od rentanja dvorane i od koncerata direktno hajruju rk i kk bosna?
zasto ne bi fis bio vlasnistvo sd bosna ?
zasto ne bi ,konacno i kosevo bilo vlasnistvo fk sarajeva?
pa zato sto volimo da palamudimo i podmecemo noge jedni drugima dok knjiski moljci uzimaju pare od tih objekata.
jel sarajevo korisnik tog stadiona?sto ga ne bi mogli otkupiti,kao sto su gradjani otkupljivali svoje stanove ili poslovne prostore opcina?malo kesa i brdo certifikata,bas kao sto ste i vi koji ste bili korisnici stanova, postali,na osnovu toga vlasnici stanova.
ako treba neki kompromis ganjati,nek daju nesto i zelji,samo da se ne podmecu noge,jer odose svi daleko ispred nas.
- niskoprofilni
#16 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Ako mogu samo pitati: kada, gdje, kako i od čijih sredstava i koje su garancije da to nije samo šuplja predizborna ili kakva već priča? Da li se i koliko odmaklo na realizaciji projekta? Da li se radi samo o nacrtima ili se krenulo s konkretnim radovima na terenu?komeba wrote:Gradice se u Tuzli novi stadion.
-
Umjetnik a
#17 Re: Novi stadion za NK Dinamo
je li to taj NK Dinamo koji ima toliko para da jedan dio ide i za pomoć zločinca Gotovine koje se nalazi u Haagu
samo da kažem da nisam ljubomoran na njihov uspjeh, ali Željo i Sarajevo se ne mogu porediti sa dinamom jer grad zagreb izdbaja više novca za NKDinamo nego naša država na reprezentaciju
samo da kažem da nisam ljubomoran na njihov uspjeh, ali Željo i Sarajevo se ne mogu porediti sa dinamom jer grad zagreb izdbaja više novca za NKDinamo nego naša država na reprezentaciju
-
klixober
#18 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Nije se odmaklo nista manje nego na ovom stadionu sto si ti postavio.Ne shvatam poentu ove teme.Da si postavio temu "bh stadioni" shvatio bih,ovako nigdje veze.niskoprofilni wrote:Ako mogu samo pitati: kada, gdje, kako i od čijih sredstava i koje su garancije da to nije samo šuplja predizborna ili kakva već priča? Da li se i koliko odmaklo na realizaciji projekta? Da li se radi samo o nacrtima ili se krenulo s konkretnim radovima na terenu?komeba wrote:Gradice se u Tuzli novi stadion.
-
elSaik
#19 Re: Novi stadion za NK Dinamo
I u Banja Luci...komeba wrote:Gradice se u Tuzli novi stadion.niskoprofilni wrote:Nije poenta hvaljenju bilo koga, a kad ćemo mi praviti ili barem dotjerivati stadione?
- Edin H.
#20 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Vala je vrijeme i da FK Sarajevo konacno napravi sebi kakav-takav stadionelSaik wrote:I u Banja Luci...komeba wrote:Gradice se u Tuzli novi stadion.niskoprofilni wrote:Nije poenta hvaljenju bilo koga, a kad ćemo mi praviti ili barem dotjerivati stadione?
Znam par dobrih lokacija pa bih zamolio zainteresovane da mi se obrate na pp
Garantovano bi moglo zadovoljiti njihovim potrebama kapaciteta do 1500 ljudi - da se neko ne uvrijedi, mislim na utakmice Lige prvaka
- zecko_kupuz
#21 Re: Novi stadion za NK Dinamo
Kako sam čuo Bandića danas (emisija "Otvoreno"), ljudi Maksimir smatraju monumentalnim spomenikom i ne žele da se dira. E, sad, obzirom da sam emisiju okrenuo na trenutak, pitanje je je li mislio da se Maksimir ne treba obnavljati, ili da Dinamo ne treba novi domaći teren (jer se svi raniji uspjesi vežu za Maksimir). Mada, govori se da su stvarno bliže obnovi Maksimira nego izgradnji ovog vulkanozoida
.
Po meni je ovaj projekat šegast koliko i Pelješki most, jer oba koštaju pravo bogatstvo, čak i za Hrvate. Obično prosipanje novca
.
Po meni je ovaj projekat šegast koliko i Pelješki most, jer oba koštaju pravo bogatstvo, čak i za Hrvate. Obično prosipanje novca
-
d2
#22 Re: Novi stadion za NK Dinamo
BMK za Dinamo a nakon zadnjih desavanja u Dubrovniku i Zagrebu BMK ^2
-
district-beg
#23 Re: Novi stadion za NK Dinamo
strong69 wrote:Da, Dinamo je veoma znacajna europska ekipa. Sta su jos uradili osim sto su Ajaxa izbacili? Veci uspjeh je kad Sarajevo, Zeljo i bilo koji BH klub izbace Genk i slicne koji imaju desetorostruko veci budzet.elSaik wrote:Da, da, samo su malog Ajaxa izbacili... oj Bože, zavisti...gentoo wrote:jos da ostanu u europi vise od 2 utakmice,valjalo bi
Koji klinac mi moramo biti ti kojima je sve tude za pohvalu a nase za sramotu. Samo protezemo vrat i virimo kod drugih ne bi li ih pohvalili. E sto se mene tice, i Dinamo i Partizan i CZ i Hajduk su mi znacajni koliko neki tamo Bate Borisov, Metalurg, Trepca i Fljamurtari. Libo me taki za sve njih.
- olduser
#24 Re: Novi stadion za NK Dinamo
mislim da prave stadion i u laktasima, ustvari tribine...finansiro dodik da reprezentacija rs-a ima gdje igrat, a i laktasi dogodine jurisaju na CL 
- Chopper_Horrace
#25 Re: Novi stadion za NK Dinamo
sve je ovo sega jer i sadasnji maksimir nije nikad do kraja zavrsen...a gradnja Maksimira, ovog sadasnjeg, nedovrsneog, je pocela jos u tudjmanovo doba...