Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zecko_kupuz

#1 Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by zecko_kupuz »

Dio medija u Republici Srpskoj posljednjih dana bavi se najavom okupljanja A nogometne reprezentacije manjeg bh. entiteta. Povod je utakmica fudbalskih reprezentacija Republike Srpske i Srbije, a u planu je odigravanje i prijateljskog meča protiv selekcije španske pokrajine Katalonije. Generalni sekretar FS Republike Srpske Rodoljub Petković, tvrdi da će selekcija RS-a igrati prijateljske utakmice kad god bude u prilici.

--- SPAM ---/index.php?opt ... &Itemid=33

Opet je primjetno prebacivanje odgovornosti kod čelnika N/FSBiH- a. Ušanović kaže da o ovome odlučuje Predsjedništvo, Dominković kaže da problem treba riješiti Izvršni odbor.... :roll:
aidaa_princess90

#2 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by aidaa_princess90 »

zecko_kupuz wrote:Dio medija u Republici Srpskoj posljednjih dana bavi se najavom okupljanja A nogometne reprezentacije manjeg bh. entiteta. Povod je utakmica fudbalskih reprezentacija Republike Srpske i Srbije, a u planu je odigravanje i prijateljskog meča protiv selekcije španske pokrajine Katalonije. Generalni sekretar FS Republike Srpske Rodoljub Petković, tvrdi da će selekcija RS-a igrati prijateljske utakmice kad god bude u prilici.

Opet je primjetno prebacivanje odgovornosti kod čelnika N/FSBiH- a. Ušanović kaže da o ovome odlučuje Predsjedništvo, Dominković kaže da problem treba riješiti Izvršni odbor.... :roll:

Ma to mi je sasvim glupo sto izjavljuju odredjeni ljudi !!!Nikada nece postojati NSRS samo NS Bosne i Hercegovine,a odredjeni ljudi iz drugoga nam entiteta mogu izjavljivati sta hoce i kako hoce i naravno mogu samo zeljeti to.Bolje bi im bilo da rade nesto za nas BH fudbal,nego sto pricaju nebuloze.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#3 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by Dado dijasporitus »

Neznam zasto se o ovome uopste diskutuje na nivou NS BiH kad je vise u ingerencijama klubskog a ne reprezentativnog fudbala. U principu svako moze da sastavi bilo koji tim ali postoji samo jedna drzavna selekcija. Narocito iritira kretenska izjava Usanovica koji u istu ravan stavlja bivsu republiku a sada drzavu Crnu Goru i ratnu izmisljotinu a sada entitet RS.
dastonja

#4 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by dastonja »

Ma ja bih oformio tri reprezentacije, da svaki narod ima po jednog legitimnog predstavnika na svjetskoj sceni :D
savrseni krug

#5 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by savrseni krug »

dastonja wrote:Ma ja bih oformio tri reprezentacije, da svaki narod ima po jednog legitimnog predstavnika na svjetskoj sceni :D
ejs
e vidis ja nebi :dance: :dance:
aidaa_princess90

#6 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by aidaa_princess90 »

savrseni krug wrote:
dastonja wrote:Ma ja bih oformio tri reprezentacije, da svaki narod ima po jednog legitimnog predstavnika na svjetskoj sceni :D
ejs
e vidis ja nebi :dance: :dance:
E NI JA NE BI ... TO MI JE PRESMIJESNO..TO BI ISTO BILO SADA DA IGRA TRI REPKE U SUUSJEDNOM HR.NPR. REPKA DALMACIJE,SLAVONIJE I treca ISTRA.

smijeno :-D :-D :-D .pozz
cyprus

#7 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by cyprus »

A bezze, to dođe ko ono reprezentacija kantona Sarajevo :D . Ma ne treba dizat nikakvu frku.
district-beg

#8 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by district-beg »

zecko_kupuz wrote:Dio medija u Republici Srpskoj posljednjih dana bavi se najavom okupljanja A nogometne reprezentacije manjeg bh. entiteta. Povod je utakmica fudbalskih reprezentacija Republike Srpske i Srbije, a u planu je odigravanje i prijateljskog meča protiv selekcije španske pokrajine Katalonije. Generalni sekretar FS Republike Srpske Rodoljub Petković, tvrdi da će selekcija RS-a igrati prijateljske utakmice kad god bude u prilici.

a izvini zeko, kakve sad veze ima Misimovic sa ovim :? :? :?
zecko_kupuz

#9 Re: Zvjezdan Misimović: SAMO BiH

Post by zecko_kupuz »

Samo sam prenio naslov sa izvora. Uostalom, ne razumijem :roll: . Jesil ti pročitao čitav tekst???
Ako misliš na zadnju rečenicu, opet sam samo izvukao detalje iz teksta. Ništa više ;-) .
Post Reply