Bungalovi na borackom

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
botanicar

#1 Bungalovi na borackom

Post by botanicar »

Stvarno neznam jel ima ova tema jel ikad postojala...ako jeste izvinjavam se....
al htjeo bih da znam o bungalovima na borackom jezeru kad rade kolike su cijene itd itd...slike ako moze....
hvala svima unaprijed....
milivoje

#2 Re: Bungalovi na borackom

Post by milivoje »

Ma Google je choodo...jedan klick i vidju sta sve dobijes:

http://www.bhtourism.ba/loc/wheretostay ... mjesto=;19;
botanicar

#3 Re: Bungalovi na borackom

Post by botanicar »

ovamo je 25 km po osobi jel???
ja sam cuo da je jeftinije???
jel zna neko cijene????
i kad rade tacno???
milivoje

#4 Re: Bungalovi na borackom

Post by milivoje »

E JBGa buraz...
Na istoj stranici:

Turističke informacije se mogu dobiti u podružnici Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona u Konjicu, ul. Varda bb, u zgradi društvenog doma.

Tel/fax: +387 (0)36 728 123

Informacije o području možete takođe dobiti u Glavnom turističkom uredu u Mostaru u centru Starog grada, ulica Rade Bitange br. 5.
Tel: +387 36 397 352
e-mail: [email protected]
botanicar

#5 Re: Bungalovi na borackom

Post by botanicar »

hvala puno...
milivoje

#6 Re: Bungalovi na borackom

Post by milivoje »

botanicar wrote:hvala puno...
No problemo :mrgreen:
shown

#7 Re: Bungalovi na borackom

Post by shown »

na borackom je ludnica 30. april i 1.maj bude ok oko par hiljada ljudi mahom 25-35 godina a zena :mrgreen: iste dobi
botanicar

#8 Re: Bungalovi na borackom

Post by botanicar »

shown wrote:na borackom je ludnica 30. april i 1.maj bude ok oko par hiljada ljudi mahom 25-35 godina a zena :mrgreen: iste dobi
mmm
hhahahahhahahahhahah
chuchumbamayumbe

#9 Re: Bungalovi na borackom

Post by chuchumbamayumbe »

Ne znam da li ih bude za prvi maj, ali ja sam nekoliko puta bio na Borackom (preko dana) i toliko je bilo komaraca i kojekakvih letecih baja da mi se zgadio zivot.
Fakat nisam muhanat, ali gore sam se osjecao kao da je bila najezda insekata!
nivla

#10 Re: Bungalovi na borackom

Post by nivla »

Interesuje me, je li neko boravio u ovim bungalovima i kakva su iskustva sa istim.
zelenashica

#11 Re: Bungalovi na borackom

Post by zelenashica »

zna li neko kakav je pristup do boračkog....i ne znam baš tačno kojim putem se treba ići......znam ono odprilike gdje bi trebalo ...al sigurno je sigurno :-D
olduser

#12 Re: Bungalovi na borackom

Post by olduser »

nama je uzimo 10KM po osobi
u bungalovu imaju tri lezaja
imaju neki bungalovi i sa vise kreveta
wc je od bungalova udaljen nekih 10 metara, imas toplu vodu..
ispod bungalova imas i neki kafic, beach bar :-)
imas teren i golove da napucavas loptu
imas fin prostor za rostilja, fino izbetonirano, natkriveno, mozes napravit i logorsku..pravo dobro..
smjestaj je meni OK bio, ipak je to divljina, ne ocekuj previse, u blizini imas i neki restoran od tih vlasnika bungalova...
put nije los, iz konjica prati znakove i ne mozes fulat :)
zelenashica

#13 Re: Bungalovi na borackom

Post by zelenashica »

olduser wrote:nama je uzimo 10KM po osobi
u bungalovu imaju tri lezaja
imaju neki bungalovi i sa vise kreveta
wc je od bungalova udaljen nekih 10 metara, imas toplu vodu..
ispod bungalova imas i neki kafic, beach bar :-)
imas teren i golove da napucavas loptu
imas fin prostor za rostilja, fino izbetonirano, natkriveno, mozes napravit i logorsku..pravo dobro..
smjestaj je meni OK bio, ipak je to divljina, ne ocekuj previse, u blizini imas i neki restoran od tih vlasnika bungalova...
put nije los, iz konjica prati znakove i ne mozes fulat :)
ček malo...kolio je udaljeno od Konjica,......mislim bar da znam u šta se upuštam nisam ja neki vozačina :lol: .......i ima li nešto za djecu...tipa tobogana,igrališta...za one manje :-D
olduser

#14 Re: Bungalovi na borackom

Post by olduser »

ma imas mozda od konjica 20min do pola sata..cini mi se 19 kilometara...
dodjes u konjic iz pravca SA, dodjes na prve semafore, desno ti je benzinska pumpa, ti ides lijevo na semaforima, i samo pravo, prati znakove neces zalutat :D

cesta je asfaltirana, ima dosta okuka, al nista strasno, policijska patrola negdje na sredini puta..
nema tobogana kod bungalova, al ima veliko igraliste, 3-4 gola, mogu kerat lopte do besvijesti :D
u blizini bungalova imas neke pedaline iznajmit, imas malo dalje od bungalova glavnu plazu, tamo imas neke skakaonice, klupe :)
dlfo

#15 Re: Bungalovi na borackom

Post by dlfo »

Bio sam prije par godina i nikad bolje ljeto nisam imao. :) Samo sto zna biti skorpija, iako nisu otrovne, pazi se..
zelenashica

#16 Re: Bungalovi na borackom

Post by zelenashica »

olduser wrote:ma imas mozda od konjica 20min do pola sata..cini mi se 19 kilometara...
dodjes u konjic iz pravca SA, dodjes na prve semafore, desno ti je benzinska pumpa, ti ides lijevo na semaforima, i samo pravo, prati znakove neces zalutat :D

cesta je asfaltirana, ima dosta okuka, al nista strasno, policijska patrola negdje na sredini puta..
nema tobogana kod bungalova, al ima veliko igraliste, 3-4 gola, mogu kerat lopte do besvijesti :D
u blizini bungalova imas neke pedaline iznajmit, imas malo dalje od bungalova glavnu plazu, tamo imas neke skakaonice, klupe :)
oki ......hvala.....mislim da ako krenem neću zalutati....samo malo post ispod me zabrinu...škorpije :shock:
olduser

#17 Re: Bungalovi na borackom

Post by olduser »

nemam pojma za skorpije...
vazno je da nisu otrovne :mrgreen:
zelenashica

#18 Re: Bungalovi na borackom

Post by zelenashica »

olduser wrote:nemam pojma za skorpije...
vazno je da nisu otrovne :mrgreen:
e vala.....nešto čim čujem "škorpija" odmah me na otrov asociraju...... :D
ranger

#19 Re: Bungalovi na borackom

Post by ranger »

ovako...
sto se tice smjestaja, necete biti odusevljeni komforom, ali nije nista strasno osim ako niste neka pahuljica :-)
dakle poneses svoju vrecu za spavanje i nemas problema,
komarci i drugi insekti su logicna pojava u takvom okruzenju ali se nekada davno u dobra stara vremena vrsilo zaprasivanje pa je njihov broj bio manji,
za skorpije ili na lokalnom jeziku "akrepe" ne trebas da brines, nisu otrovni i nisu bas ni agresivni kao skorpije...
provod za djecu, hm... to je malo teze jer gore ne postoji bas neki izbor. neko spomenu igralista, to je tacno sad zavisi dal su vasa djeca dovoljno velika da se igraju nogometa il odbojke....
za omladinu, provod je sasvim pristojan, bar ako mene pitate, klasicna logorska atmosfera, sjedenje oko vatre do kasno u noc, najcesce bude i gitara, pa ako vam se hoce mozete kupiti i koju pivku u obliznjoj prodavnici, pjesma, raja i ostalo.... et kazu sad jos ima i taj "beach bar", ja ga jos nisam vidio al nisam nesto optimista....
put, nista lakse, dodjete u konjic i na raskrscu, tj na prvim semaforima idete lijevo, zatim kroz tunel pa preko novog (najnovijeg) mosta, zatim opet lijevo i onda se samo drzi asfalta i znakova, pozeljna je oprezna voznja jer je jedna dionica puta jako uska al uz opreznu voznju se da sasvim bezbjedno proci, policije zna biti cim se popenjes na onu ravnicu (Borke) i na samom skretanju prema jezeru...

eto ukratko :thumbup:
botanicar

#20 Re: Bungalovi na borackom

Post by botanicar »

bio sam na borackom tj u bungalovima...
mislim 15 km je pun pansion znaci jedes u hotelu dorucak,rucak,vecera...
prelijepo bungalovi tek ofarbani cisto sve posteljina cista struja ima uticnica stvarno cisto unutra ima 3 kreveta (kao sto ste vec napisali) zavisi kako koji ...
stolic jedan eh jedini problem je wc jer je cucavac i vanjski je....
ima privatna plaza gdje hoces mozes rostiljat ovo ono!!!imas jedan dio kroz sumu nedaleko od bungalova provuces se kroz sumu i imas kao neki splav nesto maleno ...tu se moze pecat ...(Za ribare naravno)...bas lijepo i fino!!!jedno wc :shock: :-?
Post Reply